Bazıları kaba saba edepsiz diye tabir edilen sözcükleri kullanmak ve duymaktan zevk alıyor bazıları ise daha romantik daha duygusal sözcüklerden hoşlanıyor.. Peki siz?#Mademoiselle88💞
Yok değilim gece uyur sabah kalkarım küfür etmem efendi efendi uyurum yatak beni taşır ben onda uyurum gül gibi geçiniriz neden küfür edeyim ki aa ayıp Sevgilim yok olsada yapmam karimada edepsiz olmam bana çok itici geliyor cinsellik bile hassas ve narin konudur diye düşünüyorum
Karşı taraf da istediği sürece, dört duvar arasında her şey bübahtır diye düşünüyorum ki şahsım adına da kesinlikle yapmayacağım şeyler arasındır da diyemem. Tek düze bir cinsellik zamanla sıkıcı olabilir. Bazen mekan, bazen tavırlar, bazen de sözler farklı olmalı.
Bu kadar ikiyüzlü ve pis bir dünyada ağzı bozuk birisine "edepsiz" vs. gibi bir şey demem, onun hakkında böyle düşünmem. Yatakta zevk almak için argo, küfür vs. kullanılması gayet normal, bence ve ben zevk alıyorum. *Gecen bol olsun.*
Sevişirken kaba sözlerden ve argo kelimelerden hiç hoşlanmıyorum. Kadının yatakta da zarif ve hanım hanımcık olmasını, cinsel arzularını davranışlarıyla göstermesini beklerim. Ben de argo kelimeler yerine onunla yaşadığım anlardan hoşnut olduğumu hissettirecek sevgi sözcüklerini kullanırım ama çoğu zaman bunlara bile gerek olmuyor. O anlarda hislerimizi anlıyoruz zaten.
Romantiklik felan degilde insanlar hattini asmamali bu eside olsa asla kufure kaba Saba dedigin seylere basvurmamali ama malesefki bizim erkekler ve bayanlar bu durumdan hoslaniyor
İlk 15 dk romantik 15-90dk arası argo ve edepsiz ve ara ara romantik Aradan sonra yukarıdakinin tekrarı Aradan sonra yukarıdakinin tekrarı Aradan sonra yukarıdakinin tekrarı Sonra 30 dk romantik Uyku
Her an küfürlü argolu konuşulmaz. Hayvan değiliz. İnsanlar güzel iltifatlar ve sözler de duymayı isterler. Beğenilmek ve bunun hissettirilmesi önemlidir.
Seksin yoğun yaşandığı anlarda argo güzeldir. O kirli kelimelerin kullanılması sekse hem heyecan katar hem de yoğunluğu artırır
Daha çok romantizmden hoşlanırım. Ama yayakta o zevk8n doruk anında heyecsnlıyken kendimi kaybedip partneriminde sayesinde herßeyi serbest bırakıverip birlikte edepsizleßebiliyoruz. Evet çok guzel edepsizlik yapıyorum. Cok zevkli oluyor. 😉☺💓
Kusura bakma, bu arkadas etrafindaki insanlara "kiz olsa hemen cebap yazardin, atlardi" gibi sacma iftiralar atip kendisini namis timsali yapmista bende ne mal olduuni yuzune bir carpayim isyedim sadece, senle bir ilgisi yok, ben yazmam bu cakma antonio banderasa buradan merak etme bildirim almazsin.
Engellenirsen engel kalkmıyor sen benim verdiğim cevaplara bak ben eğlence için burdayım işte sendeki zeka bu seviyede kim rezil oldu ayrıca yaptığın paylaşımlarda yorum yapan kimsenin yorumunu beğenememişsin yok laf sokuyorlarmışta yok bilmem herkes fakir olmak zorundamıymış iyi eğlendik senle bugün yarın yine gel bebe hadi bakalım
En İyi Cevaplar