1 buçuk senedir olmuyo çocuğumuz isyan edicek duruma geldim Rabbim sabır versin Arkadaşalar şunu kullanıpta arttı dediğiniz bişey varmi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak ayva yedireceksin cok ciddiyim hergün sabah ac karna ve uyumadan önce ayvanın reçelinide yap bide propolis al bu ölüm kalım meselesi sadece sıvı olanı alkol bazlı olanı aslında alkol yok ta bitkisel oldugu ıcın alkolde çözünüyo sonra alkolü ucuyo propolis kalıyo 100 tl saracoglundan al sadece adamın sertifikası var ve trtteden tut kanal d show tv bir cok tv ye cıktı ve adam profesör ve 2 yıldır bir cok ilde dükkanı var sence yalan olsa bu kadar acık kalabilirmiydi o dükkanlar tayyib erdoganın şifa hocası onun ıcın hemen al 1 ay kullanacak inan bana şok olacaksın buraya gelip Allah senden razı olsun diyeceksin hadi geçmiş olsun propolis bilimsel olarak kanıtlanmış uluslararası kanıtlanmış bir arı mucizesidir
00 Yorumla
+1 yıleşin alkol sigara uyuşturucu aburcuburlar asitli içecekler ve fast food türü hiç bir şey tüketmemeli. beyaz ekmek şeker tuz bunları da hayatından çıkarmalı.
organik ve sağlıklı şeyler tüketmeli. 1 hafta da hiç boşalmamalı ki depoları dolsun. sonra ilişkiye girin yine olmazsa boşa gitsin o adamı00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBacaklar omuzda misyoner yapın böylece rahim ağzı daha fazla açılır ve rahime uzanan yol kısalmış olur ;)
43 Yorumla- +1 yıl
Favori pozisyonum
- +1 yıl
Evet en mantikli hal bu. Tavsiyeyle destekliyorum
+1 yılÇok çözüm var ama burdan üstü kapalı yaklaşım ile pozisyon ve besin değeri yüksek ürünler
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
30Cevap
+1 yılİstanbul’da yaşıyorsanız Karaköy balıkçılar çarşısından orjinal siyah havyar beluga morina yani Mersin balığı havyarı alın biraz pahalıdır ama faydasını görürsün kadında doğurganlığı erkekte sperm hareketini arttıran doğal bir besin. Ama mutlaka orjinalini alın 100 gr kutularda satılıyor kilosu 4000-7000 dolar arasında değişiyor umarım fayda görürsünüz
00 Yorumla
+1 yılOncelikle doktora gidip ölçümlerini yaptirin. Denemelerinizi de sen alttayken misyoner pozisyonunda yapin. Boşalma sirasinda tam girmiş olmalı ve boşalinca durmasın. Ve sen de hemen kalkma. Ama en başta ölçüm yaptırın. Besinler belli zaten.
00 Yorumla
+1 yılSende ya da kocanda kusur yoksa bol bol keçiboynuzu tüketsin eşin... Keçiboynuzu bu konuda en etkili olan tek şeydir. Pekmezini özünü kullanın düzenli olarak yani kocan kullansın.
00 Yorumlakeçiboynuzu özü kullanın 6 aya kalmaz hamile kalırsın inşallah
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsigara alkolu hayatından çıkartsın stres yapmasın bu durumu bal pekmez keçiboynuzu tuketsin
00 Yorumlasorun zamanlama pozisyon olabilir mi yoksa tum suc sprem kalitesi mi
12 Yorumla
Soran+1 yılsperm kalitesi hızlı dğil miş spermeler
- +1 yıl
Keçiboynuzu;erkek kısırlığında en yaygın kullanılan bitkisel kaynaklardan biridir. Sperm yumurta etkileşimi sağlayan enzimlerin aktivitesi artıran vitaminler ve çinko içermektedir. Çinko önemli anti-oksidan maddelerden biridir.
Avokado ve kuşkonmaz; enerji kaynağı olarak kullanılan ve aynı zamanda anti-oksidan etkili l'karnitin açısından son derece zengindirler. L karnitin ayrıca balıkta da bol miktarda vardır. Yine enerji kaynağı olarak önem taşıyan L arginin ise yulaf, yer fıstığı, badem, soya fasulyesi, ceviz, süt ürünleri ve kırmızı ette vardır.
Kabak ve ay çekirdeği;çinko ve selenyum gibi eser elementler, anti-oksidan etkili maddeler ve L’arginin açısından zengindirler. Sperm hareket ve sayısını artırıcı etki gösterir. Çinko ve selenyum ayrıca deniz ürünler, süt, badem ve cevizde de bulunmaktadır. Protein eksikliği olanlarda çinko ve selenyum bağırsaklardan emilimi azalır. Diğer taraftan lifli gıdalar çinko ve selenyum emilimini azaltırlar. Bitkisel tedaviler kullanılırken bu zı
Gizli Üye(36-45)+1 yıl20 yıl bekleyen var sabır daha cok erken olur merak etmeyin stres yok ve denemeye devam.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHastaneye gitmediniz mi artip artmamasi onemli degil sayisi onemli onun
03 Yorumla
Soran+1 yılsayıda sıkıntı yok hareketsiz
Cevap sahibi+1 yılNerden bilionuz
Soran+1 yıldoktor dedi
+1 yılBir doktora gorunseniz daha iyi olur.
10 YorumlaDoktora sor burda bulamazsın cevap
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSorun tamamen sperm sayisinda mi
00 Yorumla
+1 yılSigara alkol bırakılmalı. Spor şart...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKecıboynuzu
Bugday
Tarcın
Mesir macunu10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılBazı vitaminler sperm hareketini arttıran.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıldoktoru dinle burdan kimseyi dinleme derim.
00 Yorumla bunu bende merak ediyorum
00 YorumlaTedavisi yok mu doktora gittin mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. doktora görünmüşsünüzdür illa ki.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. spor yapacak ona göre yiyecekleri yiyecek
00 YorumlaSprem sayısı düşük olabilir kontrol yapıldımı
00 Yorumla
+1 yılGeçenlerde birine dua ettim yarın hamileyim dedi😂
00 Yorumlaüzüldüm ya :(
20 YorumlaBulursan cozum bana da yolla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Hocaya git
00 YorumlaDoktora gidin
00 Yorumlakeçiboynuzu
00 Yorumla
+1 yılDoktora gittiniz mi?
10 Yorumla
+1 yılKeciboynuzu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yılEvet var
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Dr gidip ilaç alin
00 YorumlaMesir macunu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem