Cinsel Yaşam Boşaldıkça sperm üretimi artar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Erkekler nekadar boşlarısa okadar fazlamı sperm üretir vicudu ya da değişmez hep aynımı kalıır? Boşaldıkça sperm üretimi artar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Şanzumancııı Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl değişmez aynı olur sadece uzun vade boşalma olmazsa bir tık artış olur 1 0 Yorumla
eltigre Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Böyle bir şeyi neden merak ettin ki kanka ya ajdnhsjghsjdh 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Böyle sorulari sorarak milleti aydinlatiyorm Yorumla eltigre +1 yıl Sen bu sitenin muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasına katkıda bulunuyorsun, Allah razı olsun kuzum 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Boşalmadan sonra testisler tekrar üretim yapması için belirli bir süre gerekir. Ard arda boşalmalarda soermin az gelmesi bu sebepledir.Uzun sureli bosalmama durumlarında ilk bosalma biraz fazla olabilir 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Zevk arttikca penis islandikca artar ayni sekilde yapmadigi her zaman icinde daha cok birikir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 3 günden sonra atılan menideki sperm sayısı falan değişmez. 3 günden az aralıklarla boşalırsa sperm sayısı yetersiz kalabilir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bosaldikca yenilenir sperm cogali o yuzden bol bol bosalsinlar 1 1 Yorumla Biber10dawisky +1 yıl Çok boşalınca sperm kalitesi düşer, tüketilen gıdalarla kalite artırılır Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aktif birinden bilgi alıyorum ben bu konuları sanada tavsiye ederim çünkü ciddi sorunlar çıkıyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yaptikca azalr uretimi ama bi sure ara verirsen mesela 1 hafta falan yuzde 45 uretim artiyo 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hep aynıdır. Kiminde çok kiminde azBazılarında da sıfır 0 0 Yorumla
fairytalex Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Boşaldıkça sperm üretimi artmaz, sperm zaten sürekli artarak üretilir vücutta 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hızlanmazmı yani Yorumla fairytalex +1 yıl Hayır üretim normal seyrinde devam eder Yorumla
ProneBone Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 81% +1 yıl Boşalmayla alakası olmamalı diye düşünüyorum 1 0 Yorumla
Secilya035 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Üst üste Boşaldıkça hareketli hücre sayısı azalır 1 0 Yorumla
bad_man_81 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl sonzuza kadar akan musluklar takili iki bacagimizin arasında... bol bol boşalıp olelim mi 0 0 Yorumla
skldmLannn Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl 2. boşalmada daha az gelir ama düzenli sekste daha iyi üretim olur 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Artmaz, aksine azalır. 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Art arda mı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
değişmez aynı olur sadece uzun vade boşalma olmazsa bir tık artış olur
Böyle bir şeyi neden merak ettin ki kanka ya ajdnhsjghsjdh
Böyle sorulari sorarak milleti aydinlatiyorm
Sen bu sitenin muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasına katkıda bulunuyorsun, Allah razı olsun kuzum 😂
Boşalmadan sonra testisler tekrar üretim yapması için belirli bir süre gerekir. Ard arda boşalmalarda soermin az gelmesi bu sebepledir.
Uzun sureli bosalmama durumlarında ilk bosalma biraz fazla olabilir
Zevk arttikca penis islandikca artar ayni sekilde yapmadigi her zaman icinde daha cok birikir
3 günden sonra atılan menideki sperm sayısı falan değişmez. 3 günden az aralıklarla boşalırsa sperm sayısı yetersiz kalabilir.
Bosaldikca yenilenir sperm cogali o yuzden bol bol bosalsinlar
Çok boşalınca sperm kalitesi düşer, tüketilen gıdalarla kalite artırılır
Aktif birinden bilgi alıyorum ben bu konuları sanada tavsiye ederim çünkü ciddi sorunlar çıkıyor
Yaptikca azalr uretimi ama bi sure ara verirsen mesela 1 hafta falan yuzde 45 uretim artiyo
Hep aynıdır. Kiminde çok kiminde az
Bazılarında da sıfır
Boşaldıkça sperm üretimi artmaz, sperm zaten sürekli artarak üretilir vücutta
Hızlanmazmı yani
Hayır üretim normal seyrinde devam eder
Boşalmayla alakası olmamalı diye düşünüyorum
Üst üste Boşaldıkça hareketli hücre sayısı azalır
sonzuza kadar akan musluklar takili iki bacagimizin arasında... bol bol boşalıp olelim mi
2. boşalmada daha az gelir ama düzenli sekste daha iyi üretim olur
Artmaz, aksine azalır.
Evet tazelenir sürekli
Art arda mı
Sanmıyorum
Çok boşalındığında sperm kaitesi düşer
Bosaldigin için üretim olur yani
Bende cogsldı sankı