Seks Denilince Akla İlk Gelen Şeyler Nelerdir
Seks Sizin İçin Basit Sıradan bir Cinsel İliskimidir?
Yoksa O Benim İçin Çok Farklı Dediğiniz bir Konu Mudur?

seks basit bisiy olsa bence kimse bu cinsel yaşami takip etmez kimse burada sorular da sormaz. seks doğanın kanunu insanin seks yaparken her şeyi unutup sadece ani yaşamak istediği o boşalma hisssini o zevki tatmak istediği tek şey. seks üreme çoğalma yeni nesli artirmaya aile kurmaya evlat sevgisi yaşamaya yarayan tek şey. mucizelerle dolu insani kendinden geciren aklinin hep bir kosesinde duran tek şey. seks candır. ozaman hep beraber be diyoruzzz seks doganın kanunu. olan bu mucizevi olaya saygi duymaliyiz. Saglık yonündende bir çok mucizesi vardir. ornegin genclestirir. sivilcelerinden arindirır. insanin hayatindaki kafasindaki problemlerden kurtarir. bir nevi bir spor icindeki sikintiyi giderir. v. s v. s v. s 😁
Günaydın başlangıcı ortası ve bitişi muazzam bir binanın inşasına ve mimarisine benzetirim. Doyasıya yaşamak her bölümünden haz duymak başka hiç bir şey düşünmeyip anların doyumsuzluğuna varmak tatmindik derecesini her iki kişi içinde zirveye taşımak lazım.
seks cok farkli ya,
Iki insanin arasindaki o sevgiyi gösteren, o yakinliligi hissetirke dudak dudaga oldugunda bir birini hissetmek, her yeri dokunmak her yeri görmek heryeri öpmek, cok güzel sonraki o rahatlama anlatilmaz güzel bisey bence
Doya doya yaşamak lazım
@Berkenbulut aynen
Cevap
60Cevap
Alelade yapmak istemediğim ama değer verdiğim bir insan da bulamadığım eylemler bütünü şaka bir yana hala bulamadım.
Mantıksızca davranıp tek bir kadına ait olmak gibi bir düşüncem var ve bu diğer tüm dürtülerimi bastırıyor. Ayrıca duygusal olarak tatmin olmazsam muhtemelen tatmin edemem. Bu yüzden de hep beklediğim bir şey sanırım evlendiğim zamana kadar bekleyeceğim.
doğru ve arzuladığım insanla yapınca harika olan, parayla yapamadığım, olmazsa olmaz güzelliklerden bir tanesi :)
Dokunuşlar ten uyumu bunlar farklı şeylerdir ilişkide sadece kendini düşünmuceksin genelde kendinden karşı tarafı düşünceksin ki sen daha da çok zevk alaşım ön sevişme uzun süreli ve düzgün güzel olmalı gerisi zaten kendiliginden olur
Tabii ki aşk aşk aşk. Aşkın olmadığı yerde seks te olmaz..
Duygusal tatmindir benim için, fiziksel tatmini tek başımıza da yapabiliyoruz sonuçta
Basit sıradan ilişkiyi hayvanlar aleminde de görebilirsin. Bunun çok üzerinde
Birkez denemiştim. Hiçbirşey anlamadım nasıl yapılır bilmiyorum
Seks benim için yemeğin tuzu biberi yağı acısı tatlısı baharatı anlamında dır
seks diyince aklıma glen ilk şey kadın : )
seks bu dünyadaki en zevkli ihtiyaçlardan biri..
bir gün ara ile yapmak istediğim bir şey
Varoluşsal ve engellenemez cinsel dürtünün eyleme dökülüşü. Birbirine aşık iki insan yaptığında çok daha harika olan bir olay
seks yemekten sonra içilen türk kahvesi ya da tatlı gibi bir şey bazılarının anladığı gibi durmadan yapılan birşey değil
Seks ilişkinin ana temeli diyebilirim yani öylede 😎👍 Benim için
Aşkın, sevginin, duyguların, sevginin, saygının, güvenin, arzunun, bedenin beden diline yansıması.
Çok farklı ve özel ve dudakların sıcak tende dolaşması of azdım ulan şimdi
Var olus sebebi. en iyi rahatlama nedeni iyi ki var olmassa olmazim ve cok seviyorum
İlgi alaka sevgiyle bağlantısı olan herkesle yapılmayan özel bir an
seks benim için çok farklı ve çok özel olması mutlak gereken bir arzu ve istektir😊😊
ilk ah deme oh de
ikinci duramam her günüm bir olay
üçüncü uçurumun kenarında yaşamak gibi birşey seks
Herkesle yapamayacagim bir eylem
seks denilince akla çok güzel hoş şeyler geliyor.
Lakin her şey seks değildir öncelikle mutluluk önemli o olmadan seks olsada boş
sen ne hissediyorsan aynini herkes hissediyor
dokunmak koklamak hissetmek birlesmek off
ruhunu doyurmak, arzuları doyurmak, cinsel ihtiyacı karşılamak yemek yemek, su içmek gibi
Seks sanattir...
2 tarafında mutlu olacağı şekilde yaparım
Ekmek su gibi bir şey
seks insanın kendine yakışanı öbmesidir.
İki çift arasındaki en iyi köprü
Çok özel bir şey inim inim inletmesini severim
Insanların üremek için yaptığı eylem.
eğlenceli bir aktivite
Mutluluk sıcak bir ten ıslanmış sulu bir delik sevdiğinin altıda zevkten kıvranmasi...
özel duyguların yaşandığı bir durak..
Eğlence, zevk, hobi, mutluluk, konfor vs.
Sevginin aşkım yatağa girmis hali.
seks basit sıradan değil sevdiğim insanla karı koca olduktan sonra bir birimize sevgimizi aşkımızı gösterirken beden dilini kullanmaktır.
Aklıma mutluluk huzur ve yelkenler fora
Seks basitse kadın hayat kadınıdır erkekse abaza
Sevdiğimle yapıldı mı daha güzel unutulmaz olur
Vajina göğüs yalamak emmek sevmek öpmek koklamak
Kesinlikle bir felsefe yaşam biçimi yoga gibi
Farklı ve büyüsü olmalı
bir penis bir vajina :D Aklıma bu geliyor :D
İhtiyacın zevke dönüşmesi
Seks denilince mutluluk ve istek geliyor
İki meme sağmak. Sütlaç yapmak
girip çıkmak anlamına gelir
İhtiyac gerekliliktir
huzur
Araba kullanmak gibi basit birseyy😁😁
Mikmek mikilmek rahatlatmak
Onu garımla ben bilirim sen nereden bilecen ki
ihtiyaç
haaa hıııı ohhhh uhhhh vnsdkjvbkd
Önemli benim için
Bir bütün olmak
En büyük zevk
Seks tutkudur
sekis işte. daha ne diyelim
Dünyadan uzaklaşmak
Çiğ köfte
Çiğ köfte nedir ya 😂😂😂😂
Hahahahhahahaha 😂😂
Canım acı çekti senin yüzünden 😂😂😂
Pis 😂😂😂
😂😂😂😂
vermesi
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
En İyi Cevaplar