Sizin için seks nedir? Seks sadece zevk için mi yapılır? Amaç sadece baş döndürücü şekilde boşalmak mı?

Sizin için seks nedir? Seks sadece zevk için mi yapılır? Amaç sadece baş döndürücü şekilde boşalmak mı?
Seks yapmanın amacı boşalmak değil... İnsanlar arasında, her ne yapıyorlarsa süreçten keyif almak ve sonuca odaklı olmak gibi bir ayrım var... Seks zevk için yapılır da, boşalmaya kadar diyen süreçten zevk almayı bilen biriyle yaptığında sen de daha fazla zevk alırsın. Seksin, cinsel ilişkinin en zevkli anı boşalma anı değil... Erkek için boşalma dediğin zaten 3-5 saniye süren bir şey... Asıl zevk veren, o boşalma anına kadar yapılanlar...
İşte güzel bi soru ve güzel bi cevap vererek eige talibim 😝
Bakın Seks bi sanattır gerçekten de bi sanattır. Seks öyle iki gitgel yapıp dönüp uyumak değildir seks ön sevişmeden tut orgazma kadar her detayıyla çok önemli dikkat edilmesi gereken ve saygı duyulması gereken bi sanattır. Ve ben bu sanata çok ama çok saygı duyuyorum ve bu sanattan anlamayan birinide koynuma almıyorum.
Ama kimse seksin sanat olduğundan söz etmemiş 😉🤭😄
Seks sanattır bunu resim yapma sanatı gibi düşün öyle her yapılan resim resim değildir.😎
Benim için cinsellik hiç bir zaman sadece boşalmaktan ibaret olmadı. Bana göre cinsellik, sevgi ve bağlılığın en samimi ifadesi iki bedenin ve en önemlisi ruhun bir araya gelerek birbirini keşfetmesidir... Bu yüzden benim için cinsellik hem fiziksel hem de duygusal bir deneyim aşkın en ama en tutkulu halidir.
Cevap
21Cevap
Seks benim için anlamsızdır.
Seks bir sanatsa bende o sanatı icra eden bir sanatçıyım. !
Sanattır diyen sanattan amlamayanlsr doluşur şimdi :)
ihtiyaçtır. Yemek gibi... Kuru ekmekle de karın doyar, ıstakozla da... Keyfini çıkarmak lazım :)
Tifillar için arzu olgun insanlar için bir aktivite
Aci ve zevkin karisimi. insanin dayak atma bicimi gibi.. rahatlama terapisi
Görsele bakınca yağlı güreş aklıma geldi 🤣🤣
Ben bu soruyu zamanında anneme bile sormuştum kaliteli sorudur olgun işidir
bence ortak zevktir. bir o kadar da güven verip kendini teslim etmek.
tensel temasın düşkünüyüm ben daha çok.
Amasyada biri ile olsam derdim
Ruhun mutlulugu vucudun hszzi
Zevk ve kendimi kaybedercesine boşalmak
Yemekten sudan farksız rutin döngü
Ze k keyif mutluk huzurviçin
Zevk icin yapılır ne icin olcak
Benim için ihtiyaç
hangi anlamda ihtiyaç ruhsal ve bedensel mi?
Foşur foşur boşalması iki tarafında 🫠
Umarım bir gün,
Zevk almak ✌
Kinky de kinky
bir anlama gelmez
Tutku ihtiras ve partnerimin o inlemesi
Not found
Gücümü hissetmek
Sekse düşkün biriyim