Cinsel Yaşam Seks sizin için ne anlama gelmektedir? FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Seks sizin için ne anlama gelmektedir 🤔#CinselYaşam Seks sizin için ne anlama gelmektedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ruhun ve bedenlerin birbirine karışması. 1 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Genel olarak insanlar da olan yogun arzu ve istegi tatmin etmeye verilen isim.Duygusal veya sadece fiziksel temas icin olani var.Benim icin ozel bir yere sahip degil. 1 0 Yorumla
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 28 , eic 63% 1 yıl Yapmadım bilmiyorum ama dışarıdan izlediğim kadarıyla güzel bir şey😂😂 1 0 Yorumla
o6uzz Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Nefes alma, yemek, şu, uyku gibi temel bir ihtiyaç, fizyolojik bir gereksinim olduğunu düşünüyorum. 1 0 Yorumla
Sitsili Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 756 cevap paylaştı. Yaşama isteği, ozgurluk hissi, en güzel zevk 1 0 Yorumla
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. bi anlama gelmiyor şu an karım olursa bakacağuk akjdl 1 0 Yorumla
ßlueოoon Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Antidepresan olabilir 3 1 Yorumla Unbelievable12 1 yıl Stres bırakmıyor insanda Yorumla
lanetlivisneliilips Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Bi anlama geliyor çokta gerekli değil 2 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Gelmiyor* Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 980 cevap paylaştı. Aşkın zirvesi. 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Sadece keyif ve sevgili olan güzel anlar 1 0 Yorumla
BahaRegal Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı. Stres atma seansı 7 1 Yorumla Unbelievable12 1 yıl Evet ya kafada olumsuz bir düşünce bırakmaz Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Aşk temas sever 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ruhun ve bedenlerin birbirine karışması.
Genel olarak insanlar da olan yogun arzu ve istegi tatmin etmeye verilen isim.
Duygusal veya sadece fiziksel temas icin olani var.
Benim icin ozel bir yere sahip degil.
Yapmadım bilmiyorum ama dışarıdan izlediğim kadarıyla güzel bir şey😂😂
Nefes alma, yemek, şu, uyku gibi temel bir ihtiyaç, fizyolojik bir gereksinim olduğunu düşünüyorum.
Yaşama isteği, ozgurluk hissi, en güzel zevk
bi anlama gelmiyor şu an karım olursa bakacağuk akjdl
Antidepresan olabilir
Stres bırakmıyor insanda
Bi anlama geliyor çokta gerekli değil
Gelmiyor*
Aşkın zirvesi.
Sadece keyif ve sevgili olan güzel anlar
Stres atma seansı
Evet ya kafada olumsuz bir düşünce bırakmaz
Aşk temas sever
Hayatın yarısı