+1 yılŞöyle düşünün. Oldukça seksi, 18 yaşını geçmiş yumurta ikizi iki kadından birine string külot, diğerine nene donu giydirseler hangisiyle sevişmek ister erkek? Tabi ki nene donundan tiksinir insan. Diğerini ise dişleriyle çıkartmak ve...
10 Yorumla
+1 yılJartiyer, kadına yatakta çok yakışıyor.
20 Yorumla
+1 yılÇamaşırla alakası yok ya allah aşkına nenelerimiz dedelerimiz sanki jartiyerle doğdu anasını satim
He hobi olarak fantazi takılıyordur insanlar o ayrı. Ama cinsellikte gözü olan insana çamaşır mamaşır etki etmez.110 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsiri onemlidir :) gecenlerde mukemmel bir tane istettim isteyen olursa ismini paylasabilirim :) bu arada rahatsiz edenleri engellemen cok hos bir dusunce
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederimm 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
164Cevap
aşırı önemli tabiki sevişceksim pantolonu bir çıkarıyor paçalı don al bütün istek arzu libido gitti
120 Yorumla
+1 yılİlişki sırasında değilim ama öncesinde çok önemlidir. Fantazisiz seks acil durumlarda kabul edilebilir.
80 Yorumla
+1 yılNormalde bile çok dikkat ediyorum. Cinsel ilişkide giyeceğim çamaşır çok daha özel olur. Koleksiyonum var. İç çamaşır için servet harcayabilirim :)
70 Yorumla
+1 yılEş ise anlamsiz
Sevgiliyse ilkse goze hos gelir
Gerisi teferruat10 Yorumla
+1 yılGeceye başlamadan önce tehrik etme açısından çok önenmlidir.
81 Yorumlaic camasirinin özelligi o zaten cikarilmadan sonsuza kadar.
zevksizler anlamayanlar cikarmaya calisir.51 Yorumla
+1 yılKadın içinde erkek içinde son derece önemlidir asla bir bez parçası değildir kadın hazırlanırsa erkekte hazırlanmak zorunda konuşularak zevklere göre iç çamaşırları tercih edilmeli ya da sürpriz yapılmak istenirse kendi zevkine göre alıp erkeğin ya da kadının tepkisi ölçülmeli zaten iç çamaşırı ile karşılaşıldığında performans ve iç güdüler farklılık gösterir sevip sevmediğini anlamanın bir derecesidir
10 Yorumla
+1 yılİlişki sırasında jartiyer ve topuklu ayakkabılar hoş. Gerisine gerek yok bence :))
90 Yorumla
+1 yılKırmızı bir dantel bir gecelik ilişkiyi çok etkiler
90 Yorumla
+1 yılOnemsiz olsaydi bunca magazalar firmalar binlerce cesit ic camasir uretmezdi.
Demek ki onemli ki servet odeyen bile var.
Dantel transparan tanga slip ve erkekte boxer en cok tercih edilen urunler.
Bugun ileri yasta bir bayan bile tanga string giyiyor genelde.10 YorumlaÖnemli, yırtılabilir şeyler olsun söfksfösd. Ciddi ve zarif olsun , bazen de değişiklik olsun çılgın şeyler giyebilirsiniz. yeşil pembe falan şeylerde olmasın yahu. O ne yahu sarı yeşil afedersin şey gibi çıkmayın meydana.
10 YorumlaFarz et babaanne donu cicekli falan bu mu yoksa sadece ip tanga mi
60 Yorumla
+1 yılçok önemlidir. istekleri ve fantazileri daima 2 kat arttırır. sofrayı süslemek gibidir iççamaşırı seçici. sırf iç çamaşırı üzerinde dururken sevişmeyi çok isterim çünkü ön sevişmede bile acayip tarifsiz bir zevk verir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılÇıkarılıp kenara atılan bir bez parçasından farksızdır iç çamaşırı. :):
60 Yorumla
+1 yılBence detaydır ilişki çok kuvvetli olursa sadece bir kumaştır herhangi bir şeye bakmanın mümkünatı yoktur. Sadece kadın soyundunduğunda görsel bişölendir.
20 Yorumla
+1 yılHiç önemi yok canım giymesede olur bide onlamı ugraşalım
50 Yorumla
+1 yılÖnemli baya amaaa ben sadece kilot tercih ederdim ya da gecelik gerek yok sütyene falan çıkacak nasıl olsa
62 Yorumla- +1 yıl
Sana katılıyorum
- +1 yıl
En güzeli
+1 yılBence çok önemlidir. Düşünsene her şey iyi giderken babanne ya da dede donu çıkıyor.. sogursun 😂😂😂😂
30 YorumlaSiz hiç çıplak seksiiiiii gördünüz mü, biz birine cok seksi dedigimizde vücudu o çamaşırlarla nasil görünüşe sahip nasıl taşıyor sergiliyor diyerekten dile getiriyoruz o yüzden benim için önemli kışkırtıcı 😊
10 Yorumla
+1 yılBayanlar her ne kadar klasik renkleri (siyah, kırmızı, beyaz) daha cazip olduğunu düşünsede absürt renkler veya pastel tonlar farklı desenlerde cezbetmeye yetiyor.. önemli olan karşılıklı hisler ve aceleci olmamak tadını çıkarta çıkarta karşılıklı isteklilikten sonra renklerin hiç bir önemi yok.. karşınızdaki abaza ise dünyanın en güzel ve farklı renk bir içgiyiminin hiç bir önemi yok.. çünkü onu görmüyecek..
00 YorumlaÖn sevişme esnasında iç çamaşırın ne kadar önemli olduğu anlatılmaz yaşanır. Zevksiz, ruhsuz bir ilişki sırasında gerek duyulmaz.
Siz siz olun, dikkat edin.10 Yorumla2-3 ay sonra jartiyerden gri eşofman dönüş başlıyor. seks dışında kadının çıplak olması beni tahrik etmiyor. Plaj örneği gibi. Bence dekolte olacak ama altında sır perdesi de olacak. Hayal etmeye bir şey kalmiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim için önemlidir önce kendime etkileyici gelmem gerekiyor seviyorum ben iç çamaşırı gecelik falan , mesela 105 tl ye gecelik gördüm alıcam onu 😁 değmez kocama ama olsun çok güzeldi
40 Yorumla
+1 yılNe önemi var bilemem ama sonuç olarak çıkıyor hepsi 😶
40 Yorumla
+1 yılSaten ve ya dantelli detaylı modeller ve zarif jartiyer takım olursa daha tutkulu yaşamak isterim her anı
20 Yorumla
+1 yılÖnemlidir. Sadece iç çamaşırı olması gerekmiyor fantezi kıyafetler veya fantezi tür gece kıyafetler/ iç çamaşırlar elbette olur
20 Yorumla
+1 yılSonuçta çıkarıyon hepsini çok pahalı olmasına gerek yok 😂
30 Yorumlacirkin itici ya da kirli olmaması önemli.
güzelliği ise kişiye göre değişir kimisine normal camasır bile öyle güzel duuryorki20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeyaz slip kilot veya peygamber donundan hallice bir şey giyse heves falan kalmaz bence. Dar siyah baksırdan başka bir şey giymeyin bence.
40 Yorumla
+1 yılSoyunca masal bitiyor o yuzden vucut güzelse camasirinla taçlanıyor ama vucut cirkince camasir neylesin😁😊
10 YorumlaŞu kırmızı iç çamaşırının neyini seviyorlar anlamıyorum. Kar beyaz takım olcak, o kadar.
20 Yorumla
+1 yıliki cinsin arzu ve istekleridir bizi bağlamaz beğenirler ben beğenmedim efendim
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana gore hic onemli degil iliskiye girerken hepsi parcalanip atilcak ziyan olcak o kadar verilen para yaziiik
40 YorumlaKırmızı ve dantelli sutyen kilot takımı tercihimdir
20 Yorumla
+1 yılilk başta çok önemli , 10-15 dakika sonra önemi kalmıyor.
10 Yorumla
+1 yılAşırı önemli değil bence sonuçta karşısına geçip izlenmeyecek 😅
10 YorumlaÇok önemlidir. Nasıl olsa cikicak mantığı ile bakmamak gerekir. Kadını özel hissettiren bı durumdur. Gerekli özen gösterilmelidir. Huaaa diye dalmamak gerekir.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Görünüşler bizim için çok önemlidir. Ama ambalajın içi ilgi alanınız olsun.
10 Yorumla
+1 yılNormal gündelik hayatta giyilenler...
Fantezi yapılmayacağı sürece çokta bir önemi yok.10 YorumlaBence en önemli unsur kırmızı ve siyah olmassa olmaz tutku aşk ve şehvet barındırıyor. 😍
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılÇok önemlidir, hatta iç çamaşırı üstündeyken yapılan seks bir başka keyiflidir;)
10 Yorumla Benim için aşırı bir önem arz ediyor jartiyer filan bordo renkler
10 Yorumlaiç çamaşırının önemi yok, önemli olan partnerin istekli ve arzulu davranması.
haa beyaz biraz bol iç çamaşırınada hayır demem.10 YorumlaSırasında değil ama öncesinde önemli..
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Onemli tabiki
Tanga jartiyer cezbeder
Pazar donu heves kacirir10 Yorumla
+1 yılErkekleri tahrik eden şey zaten kadın değil, giydiği iç çamaşırıdır
İç çamaşırına hallenen erkekler var videoları bile vardır erotik konulu filmlerde iç çamaşırının deseni stili bile önemli.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli bir ayrıntı ve artı topuklu ayakkabı ile güzel bir kombin oluyor.
10 Yorumla
+1 yıliki saniyelik önemi vardır
130 Yorumla
+1 yılNormal de hiçbirimiz babaanne donu giymiyoruz di mi kızlar? Parçalanacak/çıkarılacak önemli detay sadece...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 313 cevap paylaştı. aslında ilk başta görsel olarak iyi duruyorsa azdırıcı etkisi olabilir sevişirken çıkarmak zorunlu değil hem :D iyidir. hatta cosplayli bir sevgili de denemek isterim :D
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle jartiyer ve dantelli tanga severim
140 Yorumla
+1 yılBenim icin ćok onrmli cok güzel drkolteli tshrik edici temiz ve narin olmalı 😘😍😎
10 Yorumla
+1 yılÇok önemli benim için çekici iç gıceklayıcı bir iç çamaşır çıkarsa istek ve şehvetimi iki ile çarp hele ki jartiyer beni benden alıyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Önemli tabiki biraz özellikle bayanlar icin siyah olsa fena olmaz mesela
10 YorumlaÇok önemli. Bir erkek olarak ben bile dikkat ediyorum sen düşün
10 Yorumla
+1 yılBaya önemi vardır bence karşındakini etkilemen gerek her iki cins icinde
10 Yorumla500 lira verince
Önce iç çamaşırına
Yavşıyosun sonra o geliyo10 YorumlaNe diyebilirim ki çok çok çok çok aşırı önemli. En önemli tahrik unsuru 👙👙
10 YorumlaGörünüşün de etkisi var tabi göz zevkini artırır
100 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlendikten sonra çok da anlamı yok bence ama ilk anlarda önemli olabilir
30 Yorumla- Devamını Gör (154)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar