Güzel bir gecelik mi yoksa siradan bir pijama takımina da yükselir misiniz ya da kıyafet değilde güzellik çekicilik sexsilik mi önemli?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılSeks sırasında iç çamaşırı giyip giymemek tamamen kişisel bir tercih meselesidir ve çiftlerin karşılıklı olarak karar vermesi gereken bir konudur. Bazı çiftler için iç çamaşırı, cinsel birlikteliğe bir heyecan ve gizem katabilirken, bazıları için rahatsız edici veya gereksiz olabilir.
İç çamaşırı giyip giymemek, tamamen kişisel bir tercih meselesidir ve çiftlerin karşılıklı olarak karar vermesi gereken bir konudur. Önemli olan, her iki partnerin de rahat ve güvende hissetmesidir. Açık iletişim, bu konuda bir anlaşmaya varmak için çok önemlidir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence hepsinin yeri ayrı ayrı önemli mesela fantezi gecelikler çok fazla önemli ve güzel bi seks sebebi ama bazı erkeklerinde pijama üzerinde fantezileri olabiliyor
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
27Cevap
1 yılKadın için bile gecelik vb giymek ne kadar önemli ise erkek gözünden düşünemiyorum 🙈
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılArzuluyorsam her haline yükselmem gerekli. Ama ben yine de erkeğimi mutlu etmek için her zaman güzel iç çamaşırları giyerim.
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Ben sadelikten hoşlanırım, doğal ve sade olunsa hoşuma gider, ekstra şeyler istemezdim şahsen. Sen nasıl tercih ederdim neler giymek isterdin
02 Yorumla
Soran1 yılKırmızi jartiyer giyerdim buyuk ihtimalle tabiki partneriminde hijyenine temizligine onem verdigini gormek de mutlu ederdi beni
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tabiki güzel bir gecelik ateşler ama taraflar istekliyse allahin verdiği üryan kıyafetler bile ikisininde ucurur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. hepsi onemli guzel bir gecelik ve altinda ic camasirinin olmamasini tercih ederim.. ve cikarmadan girmek isterim.. :D
00 YorumlaGüzellik tabiki önemli ama seks aşamasına gelince fizik ve iç çamasırıda önemli
00 Yorumla
1 yılhiç farketmez. kişi ve ortama göre çeker çuvalını da giyse yükselebilrim
00 Yorumla
1 yılÇamaşır çok etki ediyor daha ateşli oluyor tabikide
00 Yorumlaher şey fiziğe bakar, şalvar da giysen fizik iyiyse aynı etkiyi verir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSeksi şeyler giyince ben bile kendi kendime yükseliyorum djsns
21 Yorumla- 1 yıl
Yok dahaa memeler 😂
Gizli Üye(25-29)1 yılTabi ya ne öyle zevksiz giyiniyon krem beyaz renkler. Daha canlı xsexy giyin 🤪😁
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılEvet ya çok önemli siyah dantelli birde jartiyer
01 Yorumla
Soran1 yılErkekler neden hep jartiyere yükselir nedir onun olayi yani guzel bir gecelikte iş görür bencr
Gizli Üye(25-29)1 yılTabiki partnerimle yaparken g String giyerdi ve başlamadan önce önünde bir dans yapardı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Evet siyah jartiyer mesela
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 934 cevap paylaştı.
1 yılÇok derin uzun konular😁
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılyani illaki etkisi olur olmaz olur mu :)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılGuzel bir çamaşır veya gecelik daha çok yükseltir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOnemlidir. Oral seviyomusun
08 Yorumla
Soran1 yılOral nedemek?
Cevap sahibi1 yılVajinayi dille uyarmak demek
Soran1 yılEvet severim
Cevap sahibi1 yılBakiremisin
Soran1 yılDegilim
Cevap sahibi1 yılIstek durumun nasil
Soran1 yılÇok azginim surekli istiyorum artik erkek arkadasim da sıkıldı gunde 3 posta attiriyorum ama yetmiyor yine sabahtan aksama kadar sikse doymam ben
Cevap sahibi1 yılHarikasin
Gizli Üye(30-35)1 yılEşin mi o yaptığın FB mi
07 Yorumla
Soran1 yılSevgilim
Cevap sahibi1 yılE boş ver sanki sevgili ciddi bir şey değilki sonradan ayrilcan eşin olsa derdim bir kaç şey
Soran1 yılNişanlanicaz 1 ay sonra ciddiyiz biz
Cevap sahibi1 yılİnşallah ama Avrupa'da değilsen zor işin
Cevap sahibi1 yılNeyse iyi akşamlar
Soran1 yılBen güvenmedigim kisiyle birlikte olmam eğer nasip olursa davetiyemi veririm
Cevap sahibi1 yılOlurr
Gizli Üye(36-45)1 yılÖnemli olan yaşanan an, fantezi ve konuşulanlar
018 Yorumla
Soran1 yılseks sırasında ne konuşulur ben yuzune bakamiyorum ve konusurken utaniyorum yani ne konusulur seks sirasinda ozellikle karanlik ortam tercih ediyorum ki goz goze gelmeyelim diye
Cevap sahibi1 yılKaç yıldır evlisiniz
Soran1 yılEvli degiliz 3 yildir sevgiliyiz
Cevap sahibi1 yılBen eşimin vücudunu loş bir durumda görmeyi tercih ediyorum. Başka arkadaşlarımızdan o anda bahsetmek bizi çok tahrik ediyor.
Soran1 yılBaşka arkadas derken nasi yani
Cevap sahibi1 yılEvli olan yakın arkadaşlarımızdan. Ya bizi şu an izleseler ne yaparlar gibi
Cevap sahibi1 yılYaşınız kaç. Bakiremisin?
Soran1 yıl20 yasindayim bakire degilim
Cevap sahibi1 yılDaha çok gençmişsin. Benim eşimle denediklerim için size çok erken.
Soran1 yılSen kac yasindasin
Soran1 yılBeni memnun edebilirmisin acaba?
Cevap sahibi1 yıl37 eşimde 32
Cevap sahibi1 yılGel
Soran1 yılNerde yasiyosun
Cevap sahibi1 yılDoğuda sen?
Cevap sahibi1 yılKayboldun
Soran1 yılBen istanbuldayım
Soran1 yılnaptım acayip şu an
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılSeksi gecelik önemli bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSoyarken hatta soymadan çok iyi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılPijamaya yükselen bir ben kaldım
00 Yorumla
1 yılÖnemli tabiki
02 Yorumla
Soran1 yılErkek arkadasim seks sirasinda baksiri yirtik ti ve ustelik bosalmis kurumustu midem bulandi ama belli etmedim
- 1 yıl
İğrenç bir durum tertemiz olmalı boxer özellikle çok önemli erkekte desenli giyerim haz alsın kadın diye
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılBazen önemlidir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılkesinlikle önemli
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Kesinlikle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılBence önemli değil
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. İç çamasirj
00 YorumlaOn sevismede onemli
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem