Selam KS ahalisi! Sizce seksi iç çamaşırları cinselliği ne kadar etkiliyor? Ateş başa vurunca, o ateşi daha da harlıyor mu yoksa zaten eninde sonunda çıkıyor diyerek çok önemsemeyen tarafta mısınız?

Selam KS ahalisi! Sizce seksi iç çamaşırları cinselliği ne kadar etkiliyor? Ateş başa vurunca, o ateşi daha da harlıyor mu yoksa zaten eninde sonunda çıkıyor diyerek çok önemsemeyen tarafta mısınız?

İlişkinin temel unsurları arasında diyemeyiz bence ama seksi iç çamaşırları, kendimizi daha çekici ve özgüvenli hissetmemize yardımcı olabiliyor. Hal böyle olunca da karşı cinsi etkileme konusunda daha rahat hissetmemize yardımcı oluyor.
Çok önemli sadece sekste değil bence kadınlığını yaşamak isteyen kadınlar kadınlığını yaşayanlar daima seksi iç giyimi tercih ederler. Ben gündelik hayatta da seksi iç çamasırları giyinmeyi seviyorum mesela.
Cevap
4Cevap
Benim için önemli değil sonuç olarak çamaşırla sevişmiyorum. çıplak şekilde yapılıyor. bu yüzden de önemli olan eşim ve duygularımız sadece.
Ben kendim için seviyorum ve çıplaklıktan daha çekicidir iç çamaşırı
Sadece cinsellikte değil her zaman önemlidir iç giyim
Bence daha iyi erkek arkadaşım daha çok seviyor çıplak olmamdan ilk çamaşırlı olmam
@Sebelep her zaman giyiyorum zaten
Hangi renk seviyorsun peki sen
Bi yere kadar , sonrasi karşılıklı tutku...
Çamaşırdan ziyade arzular önemli
Bence mutlaka olmalı ve çok önemli
Çıplak olması yeterli gerisi boş iş
En İyi Cevaplar