Selam, Evlilik konu bile değil.. Partnerler için sunum ve görsellik çok önemli.. Şöyle düşün, bı tarafta lunapark var diğer tarafta tek kalmış kaydırak.. Hangisi tercih edilir, daha eğlenceli olanı.. Mesela dümdüz tek pozisyon seks yerine şekilden şekle girmek ister insan, doymak ister.. Görsellik erkekler için çok fazla önemli, bizim için de önemli.. Göz zevki dediğimiz şey var.. Çırılçıplak sevişmek yerine yarı çıplak ya da fantezi kostümleri kullanmak renk katar, heyecanı arttırır.. Arzuya doğrudan etki eder, arzuyu dinç tutar..
Sunum ve görsellik her zaman etkiler çok iyi olur ilişkiyi diri tutar heyecan verir pozisyondan pozisyona sevişmenin zevkinin artmasına tutkunun artıp doruk noktasına çıkmasına sebep olur
En çok etkilendiğim kıyafetlerddn biri bu, birde özel bir akşam varsa kısa giyindiğinde aşırı tahrik oluyorum milletin bakışlarından. En yakınımızdakiler bile bakıyor
Yani biz erkekleri gorsel goruntu yani cok etkiler hemen tetikler tahrik edebilir ve esimin uzerinde bunlari gormek elbette beni etkiler ve onemi vardir bence, isterim yani bana sahsen boyle guzellikler yapmasini hosuma gider