Evli olmayanların kurgusal fantezileri hep seks üzerine olabilir, anlıyorum.
Evliyim, haftada bir gün doyurucu seks yapıyoruz. Fakat ne zaman yatsak, ertesi gün devamının gelmediğinden yakınıyor eşim. Ben 38 o 32 yaşında.
Onun gözlüklerinin değişmesi gerekiyor, triod hastası olduğu için muayene olmalı. Kilolu olduğu için diyetisyene de gitmeliyiz. Bunun dışında 2 haftada bir lazere gidiyor.
İki kızımız var ve bünyeleri çok hassas ayda bir kontrole gidiyoruz. Birinin bağışıklığı zayıf diğerinin atobik cildi var.
Benim dişlerim sağlıksız, yaptırmam gerekiyor. Asgari ücret alıyorum, kirada otorup para biriktirerek araba alma hayalim var. Hayat pahalılığı zaten aldı başını gidiyor.
Tüm bunları bir kenara koyup, benim bir üroloğa gidip tedavi olmamı, herşeyin temelinde seks olduğunu söylüyor eşim. Bu sabah bu yüzden yine kavga ettik. Önceliğimiz bu değil diyorum, hepsinden önemlisi seks diyor. Gençken böyle isek ileride daha kötü oluruz bir an önce çöz bu sorunu diyor.
Sizce bir evliliğin ilk ve elzem şartı seks midir daima?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
tabii ki listenin başında ilk sırada olmamalı ancak geçiştirilecek bir konu da değil bu. eşiniz sizden doyuma ulaşmak adına tedavi olmanızı istiyor. sizi aldatsa daha mı iyi? sizden talep etmiş ne güzel, uygun olduğunuz bir zamanı da ona ayırın, en azından çabaladığınızı görmek bile onu tatmin edecektir. uğraşıyor diyecektir. aynı doyuma siz ulaşamasanız rahatlıkla aldatırsınız, kadın isteyince neden anormal bir durummuş gibi karşılanıyor bu durum anlamıyorum
Doyuma ulaşıyor, neden ulaşmasın? Dün gece orgazm olurken yüzü uyuştu, gözleri karardı, bacakları titriyordu, sırtıma maraş coğrafi haritası çizdi, gece üstü açıldı diye üstünü örterken ürpererek uyandı çok yorgunum yapmayalım lütfen diye yalvardı. Ben de ve ya onda sağlık sorunu yok. O ise ısrarla hergün yapalım diyor. Biz ne için yaşıyoruz diyor.
ohoo o zaman bu bambaşka boyut sana hayatta başarılar:D çok aç bir insanla bir ömür nasıl geçer bilemedim. sana üroloğa git diyince bir problem var sandım ben kusura bakma. bence çift olarak bir çift terapistine gitmeniz daha sağlıklı, eşinin biraz bu duygularını dizginleyebilmesi lazım
İki günde bir seks konuşmaktan sıkıldım. Hayır çocuklar hasta kaç gecedir uykuya hasretiz, acilde soluğu alıyoruz, çocuk uyur uyumaz cilveloy nanayda. Hergün işe giden ben, işten dönünce çocuklara bakan onları uyutan uyutana kadar ilgilenen ben, yorulan o. Moralim bozuk
insanın seks isteği varsa onu bile öldürür bu muhabbet. sanki onu istemiyormuşsun gibi bir ruh haline büründürüp daha da rahatsız hissetmeni sağlıyor. eşinin acil bir terapiste ihtiyacı var. dinlerken ben bile sıkıldım seni düşünemiyorum. seks şart değil sarılmak, kucaklaşmak, öpüşmek bunlar bile başlı başına yetiyor bir kadın için. bunları istese anlarım da.. işin zor arkadaşım allah yardımcın olsun
Bazen memlekete gönderiyorum onu, nasılsa yanımda kadın yok diye rahat edeyim diyorum. Fakat libidom beni rahat bırakmıyor. O varken haftada bir seks yapan ben, o olmayınca 3-4kez mastürbasyon yapıyorum. Tabi bunda bu sitenin de etkisi var ama..
Evliliğin yüzde 70'i doyurucu seks. Haftada bir gün az.
Önemli faktör
Cidden mi? Detayı okumadın tabi.