Selâm 🧚🏻
İç çamaşırı seçimi cinsel birlikteliği olumlu ya da olumsuz etkiler mi?

İç çamaşırı seçimi cinsel birlikteliği olumlu ya da olumsuz etkiler mi?

Tabii ki etkiler kimse böyle anne anne donu giymiş birisiyle birlikte olmak istemez değil mi ya da kimse böyle Doblo sahibi olan bir amca kilot giymiş bir erkekle birlikte olmak istemez yani iççamaşırında her iki cinste kesinlikle yaratıcı olmalı artık sade şeyler gerçekten pek iyi çekmiyor erkekler yine bu konuda basit tercihler yapabilirler ama biz kadınlar için bu gerçekten çok zor.
Olumsuz etkilemez de güzel olursa iyi olur yani. Sonuçta kim özenilmiş bir görüntü görmek istemezki.
Ee tabi haliyle insanı daha çok istekli hale sokar tatmin olur mesela görselde ki siyah iç çamaşırları kimin içini kıpır kıpır etmez ki @bekleyeninim
@BerkanGunsoy aynen ama tercih meselesi. Ben de kızın üstündekini beğendim mesela
Evet kizin üstündeki de oldukça seksi güzel görünüyor @bekleyeninim o bedende göğüsler olduğunda ayrı bı çekiciliği oluyor bence 😊
Siyah olan tanga tarzında bı çamaşır mı @bekleyeninim
@BerkanGunsoy evet direkt tanga
Bak işte bu banyoda peştamalin yerine kullanılabilir @bekleyeninim 😅😅😉
Yapılan araştırmalar, iç çamaşırlı bir vücudun, tamamen çıplak bir vücuttan daha çekici geldiğini söylüyor. ... Seksi iç çamaşırları giymek aslında sadece erkekler için yapılan bir hazırlık değildir. Kadınlar, kendilerini daha iyi ve özgüvenli hissederler.
Cinsellikte görselin payı büyük. Göze de hitap edilmesi gerekiyor. Tamamen çıplak bir vücut bile iyi seçilmiş bir gecelik ya da iç çamaşırlı vücut kadar şehvet uyandırmaz.
Cevap
49Cevap
Sade beyaz bile Seksi farkında değiller 😂
İlki benim olmalı 😻shsks
Etkiler tabe görüntüde önemli
Çamaşır vücudun ne şeklini, ne bakımlı olduğu ve sağlıkı olduğu zaman sadece küçük bir teferruattır..
Tabiki de kışkırtıcı gelmesi gerekir özellikle Leopar desenli bordo ve siyah fantezi iç giyim modelleri ne bayılırım partnerim de
Seks sadece hissel bir eylem değil, aynı zamanda görsel bir zevktir.
Etkiler tabi her zamankinden daha sert bi seks olur bide çok ses çıkar 😊
Göze hoş gelen her şey tahrik eder libidoya etki eder libido yükselirse seks daha eğlenceli doyurucu ve mutlu geçer sonuç olarak yess
İlişkiyi bir müddet zirvede tutar ama bir yere kadar
Elbette ki.
Düşünsene paçalı don giyen biriyle😄😄😄
direkt etkiler. güzel iç çamaşırının kadına kattığı albeni başka oluyor.
Kırmızı ve Siyah her daim cinselliği etkiler diğer renkler pek bi ise yaramaz bence
Yani tutup babaanne donu giyiyorsa tabi ki etkiler..
paçalı donda bi iç çamaşırı jartiyer büstiyer vs de. şimdi paçalı donla tanganın oyu bir mi 😀😀😀
Etkiler mutlaka da alırken utanıyor insan bekarken bile düşünüyorum bazen mesela almayı sevgilime atmak için falan ama çekiniyorum 😂
Yani biraz heyecan katabilir ama olmasa da olur yani çok da önemli değil çamaşırı yemiycez sonuçta 😁
Etkiler fantezi çamaşırları giyince erkek arkadaşımın çok hoşuna gidiyor
Etkilemez ama güzel hazırlanmak gerek onun içinde kadınlara büyük işler düşüyor
Tabi ki etkiler.. begenmissen ustunden yalamayi cok seviyorum
Arzulu istekli biri için farketmez ama çekici güzel renkli bi iç çamaşır da olursa fena olmaz
etkiler bence ya hemde fazlasıyla :)
Bu konuda kredi kartlarını ödemek o kadar güzel etkiliyor ki beni. Süpriz yapacağım diye beni skyor.
Ahsjdjdf
Özellikle bdsm aletleri
1 zincir ya 1 zincir 450 tl vermek ne hayatım nalbur dan eve gelince zincir al de 100 tl alayım ben.
Ee tatlı tatlı fikmenin acı acı ekstreleri olur
Evet onu ben skip zevk verirken o da beni böyle skiyor acı veriyor. İki taraflı zevk alıyoruz. Ne güzel.
Tabi ki etkiler özellikle 3 numara harika bir oral için mükemmel bir motivasyon verir. Hemd e öyle tahrik edici ki çıkarmaya da gerek yok ;)) olsa da yesek
İç çamaşırından etkilenmem. Giysiler daha etkileyici.
Seksi çekici olanlar tahrik edicidir
Hem de çok fena etkiler.
Görsellik her zaman iyidir :)
Beni etkiler başkasını bilemem 😎
Kırmızı beyaz Herzaman hoşuma gitti
Tabiki etkiler etkilemez mi hiç
Tutkuyu etkileyebilir
Bence olumlu yönde etkiler.
Resimler çok hoş. İşte cevabım 😉
Tabiki etkiler olmazsa olmazlar dan dır.
Evet fantezi olacak
Fantezi olacak ki alınan keyif haz bambaşka olsun @cananelif3501 🙃
Hemde nasıl zevkten uçuran iç camasirlarivar
Evet Etkilet
Baslarda etkilemez ama sonralarıEtkiler
Bence en büyük faktör
Beni etkiliyor şahsen
Tabi ki etkiler ne kadar seksi o kadar ateşli
Olumlu etkiler
Zaten çıkarıcaksak ne önemi var 😂
3. Çok güzel miş beğendim
Etkiliyor evet