Neden bütün erkekler beni yatağa atmak istiyor?

Beni gören her erkeğin aklına neden seks geliyor. Yolda geziyorum biri takip ediyor meclise gittim orada bikaç milletvekili sevişmek ister gibi bakıyo hastaneye gidiyorum bir doktor beni kesiyo anıtkabire gittim 2 asker beni göstererek konuşuyolar hemde 30 Ağustosta binlerce insan var orda askerler bana bakıyo konuşup gülüşüyolar cidden abartmıyorum şeytan tüyü müdür nedir bu öyle ahım şahım güzel de değilim ama erkekleri mıknatıs gibi çeken bişey var. Sorun mini etekte mi diye anlama amaçlı maksi elbise giydim askılı yine baktım arkama abazanın biri yine peşimde ben özsüt e girdim o da girdi başka bir tatlıcıya girdim oturdum o da geldi oturdu hesabı ödedim çıktım yoldayım baktım arkamdan yürüyo. Nereye gitsem bir erkek peşimde. Bende ne var yahu neden gören erkeğin canı cinsellik çekiyo? Bu sitede hep bacaklarımı gösteriyorum diye herkes teşhircisin ondan yazmasın lütfen iş hayatında diz hizası etek de giyerim yine bir erkek yatağa götürmek istiyo. Sitedeki imajım böyle de olsa yerinde nasıl giyinmek gerektiğini biliyorum. Kot pantolon bile giysem yolsa bir sapık peşimde. E ben ne yapayım artık?
Neden bütün erkekler beni yatağa atmak istiyor?