Arzulayabilir normal ama her konuştuğum ya da sevgili olduğum erkekler cinsellik istiyor mesela en son ki ilişkimde ön sevişme oldu ilerisi olmadı ama istiyordu anlıyordum ama ben yapmaktan korkuyorum yaptıktan somra gider diye yapmıyorum. Ama bende üstüne gittim niye yazmıyorsun diye beni anlaması içindi ama eski ilgisi yoktu ve soğudum yapamıyorum olmuyor dedi boş sebepten ötürü ayrıldı acaba seks yapmadım diye mi ayrıldı yoksa üstüne gittim diye mi yA da başkası mi var. Ve erkekler neden beni takılmalık ya da seks yapmak istiyorlar
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Çünkü amaçları kendilerini tatmin etmek için sizi kullanmak..
Saydığın 3 ihtimal de olabilir lakin her erkek böyle değildir.
Sence hangi ihtimal en sonki ilişkimde özellikle hangi ihtimal
Bunu bilemem
Adamlar senin ergen triplerinle mi uğraşacaklar
Pardon da ne ergen trib ya adam instada aktif bana yazmıyor görüldü atıyor 2 3 saat geçiyor yine yazmıyor yA asıl onlar ergen yA amacı cinsellik olan her erkek ergendir kafana sok bunu bilip bilmeden konuşma
birazcık şans kısmet birazda senin takındığın tavır
Umarım ilerde pişman olmazsın
Niye olem onlar olsun her kızla yatıyorlar benşm pişman olucak bişeyim yok
Şu yüzden dedim ilerde sevgilin veya eşin bakire olmadığın için sorun ederse diye
Arkadan yaparım
Arkadan yapınca bakire mi oluyorsun?
Ever en azından önden iyiydir kü xaten arkadan yapınca bakiresin
👍
Sorumluluk almamak için
Güzel ilişki istiyorum diyen her erkek niye böyle
Veren kız çok var o yüzden
Peki bende verseydim ayrılır mıydı
Garantisi yok ki
Sevmiyorsa hevesini alana kadar yapar
Sonra ayrılabilir
Öyle bir profilin var demek ki
Ama öyle biri değilim herkesle yapmam ben
Demek ki düşüncen ile davranışların uyuşmuyor
Yooo ben sadece 2 kişiyle seviştim başka kimseyle yapmadım
Bu 3. Kişi olmayacak anlamına gelmiyor
Ben hemen yapmam diyorum kimseyle hatta yapmam bile
Seks yapmadın diye bence
Yoksa gerçekten üstüme mi gittim bana yazmıyor insatda aktif bana yazmıyor görüldü atıyor niye yazmıyorsun dedim çalışıyorum diyor ama instada aktif diye gittim üstüne yoksa başkası mu var
Alakası yok kendini bu şekilde alçalltma üstüne gittim ne demek tabi gidecen sanki tarladamı çalıştı senin için olay kabullenmesi zor belki ama işte senden alacağını alamamış başka hedeflere yönelmiş işin kötüsü yanlış insanı seviyon şu an
İlk başta buluşmak istiyordu yanıma gelmek istiyordu seviyorum diyordu cidden hissettirdi hatta ben onunla öpüşmek istiyordum ama istemez diye öpüşmedim ama ilk o öptü sonra zaten ön sevişme oldu ilerisi olmadı ama her buluştuğumuzda sevişmek istiyordu bende sıkılıyorum sürekli sevişmekten
Hatta ilk defa sevgilimle yaptım dedi daha önce eccortlw yapmış
İşte kendin diyordun her buluşmada sevişmek istyordu diye ama ben anlatsamda sen inanmak istemiyorsun şu an seni sevdiğine inanmak istyon 2 saat te anlatsam yinede sorgulayıp durcan yani desemki seni ayarlamış etmiş ığraşmış dudak dudağa öpmekten ileri gidemiyince ayrılmuş sen yine ama bana çiçek almıştı diycen vsvvss 🙂
Ya nasıl desem kötü olduğumda buluşmak istiyordu yanıma gelmek istiyordu iyi misin diyordu sonradan değişti tamam sevişme olablir normal ama hep olmaz ki hatta sen beni kullanmak mi istiyorsun dedim hayır ya öyle bişey yok dedi falan bilmiyorum yA
Ama ever ilk defa çiçek aldım bi erkekten
Bak 😃 valla sonuç bu bence zamana bırak bekle
Biye bekleyim
Özldn yzsan daha net knuşcaz istersen
Yaz
Gizlisn sen mecbur sen yazcn bana
Sana öyleleri denk gelmiş maalesef.
Farkında olmadan çok yakın mı davranıyorsun erkeklere?
Ama. Hepsi mi yA
Hayır ilk başta uzak soğuk sonradan yakın oluyorum
Belki oldukça güzelsin, güzel fiziğin var. Bu nedenle o niyetle yaklastilar sana. Onları savunmuyorum elbette, ihtimalleri düşünüyorum sadece.
Güzel olduğumu herkes diyor zaten ama seks yapmadım diye mi benden gidiyorlar anlamıyorum
Öpüşme, sevişme vb yaşayıp üzerine seks de bekliyorlar. Alamayınca da kaçıyorlar hemen bahane bulup, durum bu.
Ama üstüne gittim niye yazmıyorsun diye insatda aktif bana yazmıyor görüldü atıyor çalışıyorum diyor ama instada aktif bu yönden üstüne gittim
Ee tamam işte onunla yatmamışsın, bu nedenle kaçmış senden. Klasik bir karaktersiz işte. Düşünüp yıpratma kendini böyle tipler yüzünden.
Ama ilk başta buluşmak istiyordu yanıma gelmek istiyordu sonra değişti bi an
Bulusmadan, yanina gelmeden seninle nasıl cinsellik yaşayacak? Saf olma bu kadar. İstedigini almak için buluştu seninle, alamayınca da kaçtı gitti
Ya anlamadın sevişme olmadan önce hep yanıma gelmek istiyordu ben kafedeydim geliyordu iş çıkışı Falan
Yahu tamam işte. Sen şimdi seninle ilgilenmeyen biriyle sevişmek ister misin? Hayır. Ee o zaman o çocuğun seninle sevişmesi için seninle ilgilenmesi gerekiyordu, öyle yaptı.
Döner mi peki
Sanmıyorum. Ama sanki hoşlanıyor gibisin hâlen
Yani ever ama neden dönmez ki 2. Kez barıştık
Çocuk seks istiyor belli bu. Ne yapar belirsiz. Ama sana tavsiyem (eger istersen), sana değer veren kisilerle zaman geçirmen
Yok ki oda öyle yaptı sonradan gerçek yüzünü gördüm hepsi aynı
Ee öyleyse döner mi düşünüp kendini yıpratma. Hatta bak direkt engelle, yoluna bak.
Engellemek bana çocukça geliyor onun yerine mutlu olduğunu gezdiğimi görsün deha iyi
Onu görüp canını sıkma diye dedim ama haklısın. Onu s*klemeden mutlu olarak takıl
Yani kendini gezdiğini paylaş diyosun sende
Öyle bir şey demiyorum. Umursamadan hayatını yaşa sadece. Paylaşım yapacaksan kendin istediğin için paylaş, onlar görsün diye değil. Onları hiç tanimamissin gibi hareket et. Yaşın kaç bu arada?
19
Ama şey kendini gezdiğini paylaşınca ha şuna bak geziyor falan diyollar ve geri dönüyorlar eski sevgilimde öyle olmuştu
Sahsi fikrim, çocuk sana cinsellik odaklı yaklaştı. Ondan uzak durman gerekirken hâlen geri gelmesini istiyorsun. Kendine saygı duy biraz. 22-23 olunca daha iyi anlayacaksin beni. Bazen ne kadar birinden hoslansak da kirmizi cizgilerimiz olmalı
Ever var benim de seviştik mi hep olmucak dedim ona da oda ever hep olmsz dedi ama sevişmek istedi dudağıma yapıştı hep istemedim kötüyüm dedim ben seni getiririm dedi
Sevişmek suç değil ama çocuğun ana hedefi bu belli ki. Cocuktan hoşlanıyor olabilirsin ama onun niyeti başka. Sana bu niyetle yaklasan birini umursamaman lazım. En önemli şey kendine olan saygın. Sana bu niyetle yaklasan biri için kendini üzüp kendine saygısızlık yapma
Haklısın anlıyorum hani hoşlantım var ama çok değil yAni ilk başta onun bana nasıl olduysa öyle yAni şimdi ise amacı cinsellik biliyorum ama beni merak edip soruyordu arkadaşa yanında mi diye ilk başlarda dediğim gibi o ilk seviştiğimiz günden somra değişti
Hani şey bu kız benle sevişti ilerisi de gelir diye düşündü Buda yapar benle ister diye istesem. Bile yapamam korkuyorum yapmaktan
Bak sen de diyorsun işte. Bence daha fazla düşünüp yipratma kendini. Hedeflerine odaklan, zamanla seni gerçekten sevecek birini de bulursun.
Evet, onunla sevistigin için kolayca altina yatacagini düşünmüş ama bekledigi olmayinca gitmiş
Bu 2 senelik ilişkisinde aldatılmış falan ama dediğim gibi ilk başta bana da hoşlantısı vardı sonradan değişti bende sevişince ama illa ilerisi olması gerekmiyor ki neden bunu anlamıyorlar
Anlamıyorlar. Sevişmekle doymuyor kamiller.
Peki onun için değilde bi erkeği nasıl elde edebilirim nasıl bağlarım kendime bazı kızlae var onlara bakıyorum nasıl seviliyorlar ve kızlae umursamıyor nasıl bağlanır bi erkek
Simdi çok genel bir soru bu, cevap vermek zor. Çünkü her erkegin hosuna giden, aşık olduğu şeyler farklı. Kimi cinselliği çok sever kimi az sever vb. Ama birkaç şey var, erkeklerin geneli sever.
- ağırbaşlı olmak
- diğer erkeklerle fazla yakin olmamak
- sürekli trip atmamak, sıkmamak
- sevgisini hissettirmek, güven vermek
- karşılıklı rizayla öpüşme, sevişme vb
Bu tür kızlar şahsen ilgimi çekerler. Diğer erkekler de bunları sever. Kalan detaylar ise erkekten erkeğe değişir.
E bende sevgimi hissettirdim güven verdim yalan söylemedim bende öpüştüm seviştim diğer erkeklerle aramda bişey de yoktu ama niye gitti o zaman
Ama ben dediğim gibi niye yazmıyorsun insatda aktifsin dedim bu konuda üstüne gittim bana üstüme gelme psikolojim bozuldu zaten demişti barıştığımızda ama bana yazmıyor görüldü atıyordu çalışıyorum iş yoğun diyordu
Eski sevgilimde aynı şekilde
Ee tamam işte, cinsellikte ileri gitmek istemis. Sen yok diyince de kaçmış. Demek ki seksi, senden daha çok önemsemiş. Her erkek farklı diyorum ya. Saf olma lütfen bu kadar
Saf değilim sadece görmekte zorlanıyorum
Bu çocuk gözünü açmış olsun diyelim artik
Ben seni anlıyorum tabi ama iite hoşlandığım için onu istiyorum
Ee hoslanman normal ama sana bu muameleyi yapan birini istemeyi kendine yakıştırıyor musun? Seninle benzer durumu ben de yasadim 3 sene önce. Acı cekerek vazgeçtim ama simdi çok mutluyum
Yapmak istiyorum ama korkuyorum yapmaktan ondan dolayı yapmıyorum seks ama istiyorum yapamam sadece
Acıdan mı korkuyorsun yoksa ailen öğrenirse diye mi?
Hamile kalmaktan bazı ilaçlar işe yaramıyor yA bide yaptıktan sonra giderse diye yapmıyorum
Bak, daha yapmadan gitti zaten.
Yeterli tedbir alınınca hamile kalmazsın.
Ever de bilmiyorum yapma konusunda
Zamanı gelir, yapmaya karar verirsen profesyonel destek de alabilirsin. Alınacak tedbirler belli. Erkek de dikkat ederse hiçbir sorun olmaz. Cevrende yapan arkadaslarin vardir illa kizlardan. Onlardan da fikir alabilirsin.
Bilmiyorum yok galiba
Dayanamayacak noktaya gelirsen libido olarak, detaylı arastirirsin. Simdi kafani yorma.
Daha önce yaprım zayen arkadan
Orası sağlıksız ve acılı, dikkat et oraya
Bana ne
öyle olsun
Kızma tatlı kız, sakin ol. Senin için söyledim sadece
Anlıyorum
Bol şans sana her bakımdan
Sağol
Bana mesaj atar misin sorun olmayacaksa? Bir şey soracağım da, burada görmesinler. Seninle ilgili bir şey de
Tabi attım
Yazdım
Yok başka sevebi vardır
Nasıl yani
İpleri sen elinde tutman lazim
Naısl yani
Köpeğin yapacaksın onu
İşte nasıl anlatır öısın
Bu gitti peşine düşme yoksa kendini dusurursun bak öncelikle evlenmeden seks yapma pişman olursun tutamazsın artık kendinj
Tmaam da peşine düşmüyorum zaten 3 gün oldu ayrılalı ama dönmesini istiyorum ne yapmam lazım
Dönmez başkası olsa olmazmi
Neden dönmez bu bizim 2. Barışmamız
Nerde buldun burdanmi reeldemi
Arkadaşlar tanıştırdı
Gel.
Yazdım
Bende sevişen ama vermiyen kızla görüşmem
Hayat buna döndü biraz ondan
Sende bunu görüyorlar , bakışların vücudun nasil
Herkes güzelsin diyor fiziğin falan ama bakışlarım sert yAni sinirli misin diyorlar ama değilim
Anmadim bu konuyu konuşmak isterim senle. Ve sonucunda neden böyle yaklaşıyorlar birlikte kafa yoralim hem vakit geçsin😀
Cirkinsindir
Hayır değişim tanımadığım bi erkek bile bana kıza bak çok güzel diyor
Bak sen
Sexisindir