Hangi erkeğe karşı biraz samimi ve flört aşamasijq geçince genelde sonu cinsellikle sonuçlanıyor.
Eski sevgilim de 3 ay konuştum beni yatağa atamayinca benle ayrıldı nerede hata yapıyorum oysa ki onu çok sevmiştim
Hangi erkeğe karşı biraz samimi ve flört aşamasijq geçince genelde sonu cinsellikle sonuçlanıyor.
Eski sevgilim de 3 ay konuştum beni yatağa atamayinca benle ayrıldı nerede hata yapıyorum oysa ki onu çok sevmiştim
Sorun sende değil sorun günümüzde ilişkilerin amacını seks olarak gören zihniyette. Veee geçmişte çok geç bir şeyler yaşayan insanların çocuklarının bu dönemde dijital sayesinde erken uyanmasında :D
Üzme kendini. Cinsellikle sonuçlananlara bakınca 3 ay konuştuğun ile neden ayrıldın? :D
cinsellik istedi bende olmaz dedim ayrıldı
Sonra tekrar barıştık
Sonra dedi benle evlenmeyi düşünüyorsun öyle bi şey olmuycak
Yok hiç konuşmadık ama ciddi ilişki istediğimi biliyordu
İnan ki çoğusu bu kafada insanlarin artık söyledikleriyle düşündükleri farklı kimseye güven olmuyor seni seven elbet olur beklemekte fayda var kimseye çok yüz verip yüzüne gülmeye gelmiyor cidden bunu anladım.
Aslında ilk iki üç ay hiç bu konuyu bile açmadı sonra birden böyle diyince çok şaşirdim
Güven kazanmis iste yüz bulunca da demiş
Cevap
9Cevap
amacı seni kullanıp atmak olduğu için olabilir mi
Yatağa atmak isteyen erkek asla sevmez tatli sozlerinede kanma derim seven erkek Yatağa atmaz dokunmaya bile kıyamaz aradaki farkı görün
herkesin böyle bir beklentisi var demekki ya da özellikle böyle beklentisi ön planda olanları buluyorsun
Amacı seninle yapıp kullanıp atmak ama bende öyle değil ben kadıni kızı yatağa atma derdinde değilim
Demekki cinsel auran çok yüksek çekim gücün baya fazla
Demek ki çok güzelsin seksi biri misin boyun ve kilon nedir balık etli bir kız misin ki?
Onunda diğerlerinden farkı olmadığını ispatlamış, iyi ki niyetini ortay koymuş gerçek yüzünü görmüşsünüz ancak olanlar duygularınıza oluyor..
Atmayınca da bu sefer bu gay mi dersin
En güzeli cinsellik çünkü de ondan
* için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?