Ben başörtülu biriyim asla dar ve seksi kiyafetler giymem çekici kiskirtici bir giyimim yok. Tavir ve davranışlarim mesafelidir ve asla millete işve cilve yapmam hatta erkeklerin gozlerine direkt bakmadan konusurum kisaca insanlarin aklina seks getirecek biri degilim hatta son kişi bile olamam. Gayet kendi halinde biriyim egitimliyim iyi bir meslegim var abdestli namazli gayet kapali duzgun bir tarzim var. Kendime dışardan baktigimda asla yataga atilmak istenecek bir kiz degilim diye düşünüyorum. Bu niyetle dusunulecek biri olamam mantik dışı bir durum. Ama hayatimda tanidigim ve duygusal anlamda biseyler hissettigim ya da begendigim tanimaya calistigim kim varsa beni israrla evine davet etti kabul etmeyince sinirlenip kirici laflar etti. Bu yüzden 2 kez terkedildim. Bir kez aldatildim. Hatta beni aldatan kisi kadin olaydin da elinde tutaydin bile dedi. Sonuncu ise daha arkadaslik safhasinda israrla evine davet etti ve amacini da saklamiyor bunu normal görüyor. Kabul etmedigim icin yine bir ton laf duydum gerici tutucu takintili vs.
Benim anlamadigim yahu madem boyle bir niyetin var etraftaki taş gibi ve bu konuda cok rahat ve musait bir çok kiz varken ve bunlar senin bu istegini asla red etmeyecekken (çünkü onlarin aradigi gibi etiketlisin) sen bu niyetle neden bana yaklasiyorsun? Sizce de mantik dışı degil mi? Neden herkes kendine göre kisileri secmiyor da en olmadik kisiye en olmadik talepler ve tekliflerle gidiliyor? Benim gibi bir kizi neden yataga atmak icin yaklasiyorlar? Diyorum ya en olmayacak kisiyim. Neden her seferinde böyle bir durumla karşılaşıyorum? Hic edepli duzgun temiz niyetlisi gelmiyor?
Benim anlamadigim yahu madem boyle bir niyetin var etraftaki taş gibi ve bu konuda cok rahat ve musait bir çok kiz varken ve bunlar senin bu istegini asla red etmeyecekken (çünkü onlarin aradigi gibi etiketlisin) sen bu niyetle neden bana yaklasiyorsun? Sizce de mantik dışı degil mi? Neden herkes kendine göre kisileri secmiyor da en olmadik kisiye en olmadik talepler ve tekliflerle gidiliyor? Benim gibi bir kizi neden yataga atmak icin yaklasiyorlar? Diyorum ya en olmayacak kisiyim. Neden her seferinde böyle bir durumla karşılaşıyorum? Hic edepli duzgun temiz niyetlisi gelmiyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer