Cinsel kimliğim konusunda kafam karışık?

Öncelikle şunu söyliyim eskiden lezbiyenlik yatkınlığım vardı ama beş senedir bu yok psikolojikmiş sinirlendiğim depresyonda oldugum dönemlerde kadınlara ilgi duyuyordum zamanla bunu yendim şu an yani beş senedir kadınlarla öyle birşey düşününce bile tiksiniyorum. Eskisi gibi hoşuma gitmiyor kadınlara zerre kadar ilgim yok yani normale döndüm. Beş aydır seviştiğim erkek arkadaşım var ve gayet zevk alıyorum ama sevişirken ona sanki o kadınmış ben erkekmişim gibi davranıyorum o şekilde zevk alıyorum. Onu kadın olarak hayal etmiyorum oldugu gibi onunla o ve ben olarak sevişiyorum yani sıkıntı onu kadın olarak düşünmem degil yine erkek oldugunu kabul ediyorum ama o erkege baskın davranıyorum onu ben erkekmişim gibi yönetmek istiyorum hatta anüsüne parmagımı itmek istiyorum izin vermiyor. Ve çok sert davranıyorum saga sola çekiyorum onu canını yakmak hoşuma gidiyor sevişirken. Buda bende acaba eski lezbiyenlik durumuna mı dönüyorum diye korku yapıyor ama kadınlara ilgim yok hissetmiyorum ve erkek arkadaşıma aşığım yine de içimde bir korku var
Cinsel kimliğim konusunda kafam karışık?