Arkadaşlar merhabalar. Bir konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var. Son zamanlarda kendimi ciddi anlamda çıkmazda hissediyorum ve ne yapacağım konusunda bunalıma girmek üzereyim. Şöyle ki cinsel yönelimimle alakalı bir konu üzerine düşünmekten kafayı yiyeceğim. Kadınlarla da erkeklerle de birlikteliğim oldu. Fakat erkeklere duygusal olarak bağlılık hissedemiyorum. Ama kadınlara karşı her anlamda hislerim var. En son ilişkim de bir kadınlaydı. Maalesef bitti ilişkimiz 1 yıl olacak. Ama ben hayatımdan silemiyorum onu ve hiçkimseye yaklaşamıyorum ne duygusal ne cinsel. Şu anda da benden hoşlanan bir adam var duygularında samimi. Bir şans versem mi bize diye düşünüyorum. Onu üzmekten korktuğum için de bir adım atmıyorum ona karşı. Ya ben artık çıldıracağım. Eski kız arkadaşımla hâlâ görüşüyoruz bu arada ama normal sohbet ediyoruz sadece, birbirimizin sohbetini sevdiğimiz için. Bana bir tol gösterin dostlar. Uzun yazdım biraz. Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim dostlar.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi sana söyle anlatayım denk geldiğin erkekler sana bi kadın şefkati ile yaklasmadigindan dolayı senin eğilimin hem cinsine karşı olmis , çünkü bi kadının ne istediğini yine bir kadın erkekten daha çok iyi anlar , eğer karşına kadın ruhundan anlayan bir erkek çıkar sa eğilimin karşı cinse yonebilir
04 Yorumla- +1 yıl
Dedim ya işte bi kadın in halinden yine bi kadın anlar ama kadın ruhundan anlayan bir erkek ile birlikte olursan emin ol fikrin belki biraz değişebilir
- +1 yıl
Anladım peki merakımdan maruz gör soruyorum erkeklere karşı hiç mi ilgi yok
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelli ki eski kız arkadaşınla görüşüyor olman yüzünden kafanı netleştiremiyorsun. Ya onunla sevgili olarak devam edeceksin ya da komple bitireceksin. Yeni bir ilişkiye soğuk bakmanın sebebi bu bence
24 Yorumla- +1 yıl
Ben de öyle düşünüyorum fakat biz bağlarımızı koparamıyoruz hiçbir şekilde. 3-5 konuşmasak bile sonrasında aylarca konuşmaya devam ediyoruz. Duygusal anlamda bir ilişkimiz yok ve imkânsız artık ama birbirimize iyi geldiğimizi de inkâr edemiyoruz. Bu özlem mi, sevgi mi, bağlılık mı bilemiyorum. Korktuğum durum karşımdaki insanı üzmek. Onunla bir yola başladıktan sonra bir kadına gönlüm giderse diye korkuyorum.
Cevap sahibi+1 yılİşte o yüzden olumlu olumsuz netleştirmen lazım. Daha önce ilişkin olduğun biriyle sonradan sadece sıradan arkadaş olman imkansız.
- +1 yıl
Sanırım eski kız arkadaşımla konuşmam gerek. Bu şekilde netleştirebilirim. Haklısın ya onunla ya da onsuz bir şekilde devam etmek zorundayım.
Cevap sahibi+1 yılEn doğrusu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
+1 yılŞans vermelisi tabiki.. : D
Bende bu lezbiyenleri seviyorum ya..03 Yorumla- +1 yıl
Okudum, anladım ve onaylıyorum. O elemana bir şans ver.
04 YorumlaDene sans ver birde iyi düşün iyi olsun yolun açık olsun
01 Yorumla
+1 yılBen de güzel kadinlari çekici buluyorum galiba biseksim
216 Yorumla- +1 yıl
Vayanasınıavradını
- +1 yıl
@hayalleri_olan_biri erkeklerle ne kadar ortak yönüm var o zaman jdbdheuebsyeheuehey
- +1 yıl
Bu açıklmayı üzülerek yapıyorum erkeksin 😂
- +1 yıl
@hayalleri_olan_biri ahahaha dur çavuş kalkti la nsjshs
- +1 yıl
Lan çavuş mavuş 😂 lan Hamdi sen misin olum
- +1 yıl
@hayalleri_olan_biri aha yakalandik kaç😂😂
- +1 yıl
Ciddi sen böyle mi düşünüyorsun
- +1 yıl
@hayalleri_olan_biri yaa kizlar hosuma gidiyo bak kadin olsun meslea bana yaklasinca dudagindan opmek boynuna yapismak falan istiyorum ama mastürbasyon yaparken de erkekleri hayal ediyorum aklima kizlar gelmiyor bilmiyorum valla kafam karisik
- +1 yıl
Çok ilginç bir kişilik hmmm tanımak isterim 😂
- +1 yıl
@hayalleri_olan_biri beni zkmek istiyon taniyip napican😂😂
- +1 yıl
Oha lan ne dedikte olay zkişe geldi 😂
- +1 yıl
Merak ettim seni hiç böyle biriyle tanışmadım ondan 😂
- +1 yıl
@hayalleri_olan_biri ben cok farkliyim herkesten yaa beni taniyan iui ki der hep allahim yine mutrvaziyiz bugun😂😂
- +1 yıl
Harbi değişik birisin özele baksana 😂
- +1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu konuda En iyi yol psikologa gitmek.
03 Yorumla- +1 yıl
Zaman kaybetme bence , uzadıkça daha da zor olur
+1 yılDüşünmekle kalma çocuğa bir şans ver
02 Yorumla- +1 yıl
Yönelimini belirlemen konusunda da yardımcı olacaktır
+1 yılErkeğe denk gelmemişsin sen
01 Yorumlakadın ağirlikli biseks sin
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence erkekle devam et
01 YorumlaSeviyorsan şans ver
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKafam karıştı