Bazen birkaç gün canım deli gibi cinsellik konuşmak istiyor her şey etkileyici geliyor falan yerimde duramıyorum ama 3 gün sonra falan 365 derece değişip kendimden iğreniyorum düşündüklerimden hayal ettiklerimden sizce bu normal mi? Hani yavaş yavaş bir düşüş olmuyor bir gün hiç aklımdan çıkmıyor sonra biraz geçiyor bu sefer de ben ne yaptım falan diyorum hormon dengesizliğim falan mı var sizce? Bir de fazla yalnız bir insanım üzgünken daha çok aklıma geliyor size de oluyor mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
dengesizlik değilde keskin geçişler var diyelim. sonuçta hepsini canımız çekebilir zaman zaman. acıkmak yemek yemek gibi. bir sorun yok yani. tek sorun kendimden iğrenyorum cümlende. bundan vazge. sorun yok D:
12 Yorumla
Soran+1 yılya şöyle o duygularım geçince utanıyorum.. sanki basit hissediyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıl180 derece olmasın o 🤔 neyse soruya dönelim normalliği şöyle bi insan gündelik yaşantıda sıkıldığında içinden çıkamadığın durumlarda kafasını dağıtacak bişelerle uğraşır. Kimi alkol sigaraya verir kendini kimisi yemeğe kimisi de alışverişe diye uzar gider bu. Şimdi sende muhtemelen yalnız da olduğundan dolayı gevşeme ihtiyacı hissettiğinde ya da üzgünken felan derdini anlatacak biri olmadığından hormonlarının o an yoğun hissiyatıyla masta yönelmişsin derken alışkanlık olmuş bugüne kadar. E malum birde aylık döngünün verdiği yetkiyle hormonlardan da zaman zaman sana emirler geliyor ve düşüncelerin hayallerin adeta şelale oluyor. 😄 Böylelikle gelgitlerim var sanıyorsun ama gayet normal bence. Nerden bildiğimi sorma. Sosyalleşerek ve de bu kadar istiyorsan cinsellik yaşayarak bu durumlarını azaltabilirsin.. Uzun oldu kusura bakma 😬
13 Yorumla
Soran+1 yılbazen çok isteksizim bazen aklımdan çıkmıyor ya dengesizlik bence kötü hissettiriyor. Teşekkür ederim görüş için
Cevap sahibi+1 yılmastürbasyon yapınca rahatlıyor musun peki orgazm oluyo musun
Cevap sahibi+1 yılEic için teşekkürler 😊
Hormonal kaynaklı normal bir durum bu konuda birilerinin seni yargılaması sorgulaması normal bir davranış tarzı olarak kabul edilemez
13 Yorumla
Soran+1 yılyok ama bazen kendi kendime basit hissediyorum
- +1 yıl
Kafana takmana değmez bu tür durumları insanlar genelde kendi içlerinde yaşarlar herkesin nefsinin teşvikiyle libidosu çeşitli sebeplere bağlı olarak artabilir ya da azalabilir bu durum hormonal bir durumdur. Asıl olan bizim kendi içimizdeki maneviyatimizin büyüklüğü vicdanlı merhametli temiz bir kalpten daha iyisi yoktur. Sen kalbini temiz tut :)
Soran+1 yılteşekkür ederimmm çok güzel yorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇevresel baskı nedeniyle çok doğal olan bir şeyden bile utanman gerektiğini hissediyorsun.
11 Yorumla
Soran+1 yıldoğru maalesef öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılkendini olduğun gibi kabullenmesimi ve cinselliğin bir ihtiyaç olduğunu kabullen
11 Yorumla
Soran+1 yılya türk ailesinde bu zor allah başımdan eksik etmesin ama deniyorum
Cinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. Sanırım toplum baskısı ve çevre faktörü çok etkiliyor seni
02 Yorumla
Soran+1 yılevettt
+1 yılorgazm olduktan sonra isteksizlik oluşabilir birde yapmasam mıydım demek bile normal ama olanları sorgulamak yerine anın tadını çıkar
00 YorumlaPeki aklina gelen seyler icinde normalden farkli seyler de var mı ? Ama durust ol
00 Yorumla
+1 yılNormal sorun yok. Duygu değişimi her insanda olur.
05 Yorumla- +1 yıl
Sen orgazm yaşıyormusun?
Soran+1 yılhayır hiç yaşamadım seviştim sadece ama olmadı
- +1 yıl
Mastladamı olmadın. Sen zirveye ulaşamıyor olabilirsin. bu nedenlede bedenin yoruluyordur. Bazı şeyler burdan açık açık yazılmıyorki
Soran+1 yılben sana yazıcam özelden
- +1 yıl
Tamam
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu tamamen bilinçaltındaki cinsel özgürlüğü kazanamamış olmaktan kaynaklanıyor
12 Yorumla
Soran+1 yılbence de :( çok kötü bir durum ot gibi olmayı tercih ederdim
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkayım mı konuşmak istersen
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence temel sebebi toplum baskısı ve yetiştirilmiş tarzın
06 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef ailem aşırı dindar erkek sinek sokmam tarzı insanlar..
- +1 yıl
Al işte sebebi bu duygularını yalamak isterken toplum baskısı yüzünden halının altına süpürmek
Soran+1 yılevet ve daha kötü bir hal alıyor bence çet uygulamalarından ne olduğu belli olmayan kişilerle konuşmaktansa sağlıklı bir ilişkim olabilirdi arkadaşımın bir ailesi var çocuk kalmaya geliyor kızın ailesi kendi destekliyor :(
- +1 yıl
Maalesef ailemizi seçemiyoruz
Soran+1 yılmaalesef görüş için teşekkütlet
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende de aynısı oluyor
11 Yorumla
Soran+1 yılama böyle utanç duyacak şekilde kötü oluyorum isterken öyle olmuyor
Boşaldıktan ve fazla mastürbasyon yaptıktan sonra olur ilerleyen günlerde ne olacak biliyor musun
04 Yorumla
Soran+1 yılhayatımda hiç boşalmadım ama mastürbasyon yapıyorum evet
Soran+1 yılpeki bir şey sorucam kadınlar gerçrkten boşalabiliyor mu? benim ilişkisi olan arkadaşlarım bile boşalmadıklarını söylüyor
Aklına gelmesi normal ya
13 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılHangi şehirdesin karşılıklı birbirimizi tatmin edebiliriz
02 Yorumla
Soran+1 yılyok sağol
Cevap sahibi+1 yılBakirim oral ilişki yaşamak istiyorum senin için de uygunsa
Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı. Yaşından dolayı olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yıl25
+1 yılBu ben
00 Yorumla