Cinsel kimlik bozuklugum var ve kendimi kız gibi hissediyorum. Kız kıyafetleri giymeyi seviyorum. Ne yapmalıyım? Özellikle kızlar size soruyorum :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı sorun bir yakın arkadaşımda da vardı. Kızlardan hoşlanıyordu ama kız gibi giyinmek istiyordu kız kıyafetleri giydiğini söyledi evde kimse yokken hatta kadın iç çamaşırı giyiyordu kotunun altına psikoloğa gitmen gerek ama o spora başladı düzeldi erkeksi sporlara yönel boks yapıyor inan çok faydası erkek ortamın çok olsun sevgilin dışında kızlarla takılma
112 Yorumla
Soran+1 yılKızlarla takılıyorum ki zaten hiç. Özellikle uzak duruyorum yoksa onlara ozenirim diye. Yine de bundan vazgecemiyorum. Spor olarak da her erkek gibi mahallede top kosturarak buyuduk zaten. Her türlü erkek gibi yetistim.
Soran+1 yılTakilmiyorum*
Cevap sahibi+1 yılKız kıyafetleri sakın giyme dahada kötü olur
Soran+1 yılGiymeden duramiyorum ki :(
Cevap sahibi+1 yılNasıl erkeksin ya
Soran+1 yılNiye öyle diyosun? Ben de memnun değilim bu durumdan ama vazgecemiyorum. Uyusturucu bagimliligi gibi bir sey. Kız gibi giyinmek benim için bir ilaç gibi..
Cevap sahibi+1 yılPsikoloğa gittin mi
Soran+1 yılYok nasıl gidiyim? Kimseye soyleyemem ben bunu
Cevap sahibi+1 yılPsikolok ta kimse söylemiyor zaten anlat çözümünü bulur
Soran+1 yılPsikologa gitmek sıkıntı. Habersiz gidemem onu diyorum
Cevap sahibi+1 yılCrossdresser CD deniyo bu hastalığa kb hastalık bu sen kızlarda hoşlanıyosun yani gay falan değilsen psikolojik sorun çocukluktan gelen tedavin var çok şanslısın aslında psikoloğa ne olursa olsun git sevgilin için yap bunu yazık kıza ailenede bu yüzden gittiğini söylemezsin masumca bişey uydur ama kesinlikle git
- +1 yıl
Arkadaş Triseksüel
En İyi Cevaplar
İlerde sorun yaşayıp dislanma olasılığın var bence bir psikoloğa görün durumunu anlat sana yardımcı olabilir
00 Yorumla
Yakın bir kz arkadsnla bu sorunu paylas
212 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yakın kız arkadaşım yok ki.
- +1 yıl
Bak bu anormal birşey değil bende evde erkek kardeşimin kiyafetlerni giyyrm ama benimde sevdgm var daha rahat edyrm ayrıca evin içinde etek daha rahat hem iskoclarda giyiyor sus pus srviosun demekki ilerde kizin olduğunda onda görünce mutlu olrsn :) ya da karinda bu ufak bir sorun abartanlara bakma
Soran+1 yılGiyiyim mi yani evde?
Soran+1 yılÇok rahat ediyorum ve mutlu oluyorum. Şimdiye kadar 5 - 6 yaşımdan beri giyindim zaten hep. Evde yalnız kalınca gidip annemin her seyini giyiyorum. Seneye de Üniversite için büyük ihtimal başka bir şehre gidecem ayrı eve. O zaman kendime birkaç tane etek elbise bluz falan almak istiyorum ama nasıl alcam onu da bilmiyorum. Zaten annemin bol ve kısa gelen kiyafetlerinden bıktım. ( cok zayif ve uzun boyluyum) özelden mesaj yazsam yardımcı olur musun? Yanlış anlama, sadece bu konuda birileriyle konuşma ihtiyacı duyuyorum. (Bu arada etek çok rahat bir şey ya :) etek varken sürekli daracık daracık pantolon giyen kizlar bunu neden yapıyor)
Soran+1 yılTamam o zaman buradan sorayım. Dedigim gibi uzun boylu ve zayifim. Zayiflik iyi ama bu boyda kız pek olmadığı için kiyafet de yok fazla. Bana ne tür şeyler iyi gider ve nereden nasıl alabilirim. Bir de insanlara yakalanmamam lazım alırken.
Soran+1 yılCevabın için teşekkürler. Umarım bedenime uygun kıyafetler bulabilirim ileride :) bir de gelinlik almak istiyorum. Inşallah onu da internetten falan ucuz bulurum. Baktım da 100 tlye satanlar var ve cok güzeller :)
Soran+1 yılÖnemli değil :) abartmak istiyorum ya bir günlüğüne. Sabah kalksam makyaj yapsam. Ic camasirindan etegine kadar kız gibi giyinsem. Aksama kadar öyle otursam gece de geceligimi giyip yatsam. Bir kereligine yasasam böyle bir gün yeter bana :)
- +1 yıl
:O... bir gün öyle bir şey yaparsın ama sonra hoşuna gider sürekli yaparsın bence hiç o yola başvurma.. Kız kıyafetleri falan başladımmı durduramassın-yazdıklarından hareketle yazıyorum..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
5Cevap
+1 yılBirşey yapmana gerek yok, bazı şeyler kişinin içinden gelir. Hissettiğin gibi yaşa
21 Yorumla
Soran+1 yılKız gibi mi giyineyim yani sürekli?
Bu bir psikolojik rahatsızlık psikoloğa gitmenizi öneririm :)
10 Yorumla
+1 yılSeri üretim hatası kardeş, mesela benden öncede bred pit üretilmiş kaliteli parça kalmayınca ıskarta okarak düşmüşüz bizde
00 Yorumla
+1 yılNe sapkın bir millet olduk ya. Rabbim sen ıslah et.
00 YorumlaErkeklerle vakit geçir.
19 Yorumla- +1 yıl
Töbe de bize yazcak sonra
- +1 yıl
Cinsel kimlik bozukluğu olan kişiler genelde küçükken babalarıyla yeterince zaman geçirememiş yani bir nevi erkek olmayı öğrenememiş kişilerdir. O yüzden biraz geç de olsa erkek olmayı öğrenmeleri gerekmekte. İnsanlara köstek değil destek olun. @GencYetenek
- +1 yıl
Hayir dedigi sey dogru hayatin hep kizlarla beraber mi gecti?
- +1 yıl
Kendime yakıştıramadığım bir durum
- +1 yıl
Soran+1 yılHep erkeklerleyim zaten. Hiç yakın bir kız arkadaşım bile yok
Soran+1 yılBu arada genç yetenek isimli arkadaş; korkma erkeklere karşı bir hissim yok. Olmadı olmaz da bundan sonra. Sadece kıyafet konusunda kız gibiyim ben
Soran+1 yılCok zor ya. 5-6 yaşımdan beri gitmiyor bu istek. 18 yaşıma geldim hâlâ ayni
+1 yılKızlara ilgi duyuyor musun?
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet sevdiğim kız da var ama işte kıyafet konusunda tam bir kızım. Pantolondan falan nefret ediyorum. Evde yalnizken hep etek falan giyiyorum. Süslü püslü kıyafetler hep cekici geldi bana..
- +1 yıl
Biseksüel Olamazsın Triseksüel ya da Triseksüel ya da Transeksüel
+1 yılEn iyi çözüm psikolog.
00 Yorumlaınsan ne hallerı dustu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgaymisin? psikologa git yardım al
11 Yorumla
Soran+1 yılDegilim sadece kıyafet konusunda kız gibiyim
erkeklere mi ilgi duyuyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
+1 yılpsikoloğa git.