• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Cinsel Yaşam

Cinsel taciz nedir?

ozianna
ozianna Takip Et
Guru Yaş: 48
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
14
Bence taciz kadından izinsiz cinsel içerikli fiziksel ya da sözlü olan herşeydir. Örneğin özelde izin almadan cinsel muhabbet açmak bile cinsel tacizdir.
Cinsel taciz nedir?
Nedir Soruları Kadın Soruları Fizik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• snob_1
    snob_1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

taciz yoktur kadının onayı vardır maalesef adalat kadının beğenisine göre işler. inşaat amelesi laf atsa tacizden içeri tıktırırsın ama kariyer sahibi veya zengin diyelim bir kişi teklif etse onunla çıkarsan yatağa kadar gider sonu ama bu taciz olmaz demek ki taciz ve adalet senin şımarıklığınla birebir ilerliyor

0
    5 Yorumla
    • ozianna
      ozianna
      +1 yıl

Bak kendi kendinle çelişmişsin. Taciz yoktur ne demek elbetteki vardır. Kadının onayı yoksa tacizdir. İnşaat amelesi laf atar diye kimse içeri atmaz ayrıca laf niye atıyo atmasın. Zengin kişi teklif etmiş teklif zaten suç değildir. İnşaat işçisi de laf atacağına teklif etseymiş. Verdiğin örnekler bile saçma.

Yorumla
    • snob_1
      snob_1
      +1 yıl

kadınların ağzından konuştum amele ancak laf attı derler ya diğer örnekte herif gecelik yatmayı istese bile kadın arkadaşlarına anlatırken bana teklif etti diye anlatır. sizlerin bakış açısından baktım

Yorumla
    • ozianna
      ozianna
      +1 yıl

Konumuz öyle kadınlar değil

Yorumla
    • snob_1
      snob_1
      +1 yıl

konuyu bitirsende mesajına baksan bir zahmet iş var yarın iş yatacaz yahu uyumadan konuş iki kelam

Yorumla
    • scorpion026
      scorpion026
      +1 yıl

bence mantıklı diyelimki inşaat işçisi teklif etti zengin laf attı bu sonucu değiştirmez kızlar işlerine gelmeyen adamı tacizciye yaygara yapar diğerini yakısıklı capkın diye över

Yorumla

En İyi Cevaplar

• HsYnJr
    HsYnJr Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 54%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 644 cevap paylaştı.

Cinsel muhabbet direk seni hedef almıyosa yani bir nevi hakaret niteliği taşımıyosa bunun tacize girmesi mümkün değil konuşmazsın olur biter, tacizin kapsamı o kadar geniş olsaydı kadınların vücut hatlarını belli eden hatta gösteren mini etek, şort, tayt vs giymeleride cinsel tacize girerdi.

0
    8 Yorumla
    • ozianna
      ozianna
      +1 yıl

Benim özel mesajlarıma geliyosa direk beni hedef alıyodur. Ayrıca bu vücut hatlarını belli eden yok mini etek giyen tacizi hakediyo zihniyeti tam bir şeriatçı keko zihniyeti. Kadın istediği gibi giyinme özgürlüğüne sahiptir bacaklarım görünüyo diye gelip birinin bacaklarıma dokunmasını kimse haklı gösteremez. Yandan yemiş ortadoğu ülkesi zihniyetli erkekler gibi yazmışsın. Bunu işidçiler savunuyo. Ne yani kadın açtı bana da ellemek düşer mi demek istiyosun? Git o zaman Suudi Arabistan vatandaşlığına geç

Yorumla
    • HsYnJr
      HsYnJr
      +1 yıl

ablacım sataşmak yahut tartışmak için söylemiyorum fakat akli melekelerimizde biraz zayıflama var galiba. s ne benim nede senin kast ettiğin şey ellemek değildi, fiziksel müdahele elbet tacize girer ve kanunlarlada belirlenmiştir ancak devlet ne senin ne benim nede bir başkasının paranoyalarına göre kanun belirleyemez, mini etek, tayt vs giymekte meşrudur öküz gibide olsa bakmakta meşrudur, hakaret ve küfür içermediği sürece bir kişinin kendi kendine dahi olsa konuşmasıda meşrudur, sence tacize girer diye bunu taciz kabul edemeyiz

Yorumla
    • ozianna
      ozianna
      +1 yıl

Ben bakmaktan bahsetmiyorum. Mini etek giyen bir kız biri bacaklarına baktı diye kızıyosa o kız eşektir. Göz adamın nereye isterse bakar. Sen tutmuş tayt giyen kadın taciz ediyo erkeği diyosun. Benim evde 20 tane taytım var ne yani taciz mi hakediyoruz.

Yorumla
    • HsYnJr
      HsYnJr
      +1 yıl

Hey Allahım! mini etek giyen taciz ediyo demiyorum, sen kendine klasik bir fikire odaklamışsın ondan öyle dediğimi zannediyosun, diyorumki eğer senin kast ettiğin sıradan cinsel içerikli konuşmalar ör:ben birgün bir kadınla şöyle yaptım böyle yaptım şeklinde tacize girseydi tacizin kapsamı o kadar geniş olurdu zira bu iş sadece erkeklere özgü bir durum değil, adam sana tutup cinsel organının resmini atar veya direk sana hakaret sayılabilecek küfürlü ifadelerle yaklaşırsa bu tabiki tacizdir ama sen bunu kast etmiyosun anladığım kadarıyla..

Yorumla
    • ozianna
      ozianna
      +1 yıl

Senin yorumunda en sinir bozucu olan ne zaman bir taciz olayı olsa kadını suçlayan zihniyete sahip olman. Taciz varsa kadın ya mini eteklidir ya tayt giymiştir ya erkeğin önünde eğilmiştir. İşte bu zihniyetin kokuşmuşluğu bizim sinirimizi bozuyo. Eminim şu anda bir sürü erkek şunu diyodur: madem mesajlardan rahatsız neden mesajları kapatmıyor. Hayır efendim o iş öyle olmuyor işte. Ben mesajları açık da tutacağım ama bu tacize uğramayı hakettiğim anlamına gelmiyo. Belki havadan sudan konuşmak için açık. Ama ataerkik toplumlarda genelde tacizde hep suçlu kadındır. Bıktık bu kokuşmuş zihniyetten

Yorumla
    • HsYnJr
      HsYnJr
      +1 yıl

sabaha kadar yazsak nafile anlaşılan. s ramazanda da oruç tutmayanı dövüyoruz ablacım he. d kocaman kocaman öpüyorum..

Yorumla
    • ozianna
      ozianna
      +1 yıl

Al işte biri de kadınlar mini etek giyiyorsa bu da erkeğe tacizdir yazmış yine dönüp dolaşıp suçu kadında aramak. Modern bir ülkeyiz diye boşuna kandırıyoruz kendimizi kekolar diyarı ülkemiz

Yorumla
    • HsYnJr
      HsYnJr
      +1 yıl

ortalama iq seviyemizle alakalı bir durum olsa gerek, gerçi ben gayet akıllı insanlar olduğumuzu düşünüyorum fakat istisnalar çıkıyo mutlaka %25,31 seviyelerinde geziniyordur diye düşünüyorum:)

Yorumla
  • __kleopatra__
    __kleopatra__ Takip Et
    Bilge Yaş: 27
    +1 yıl

Kadın ya erkeğe ahlâksızca ve ulu orta veya gizlice söz ve davranışlarla karşı cinse eziyet etme, tedirginlik ve sıkıntı verme.. sözlü dokunma rahatsz edici bakis vs

0
    0 Yorumla
  • Letsq0Baby
    Letsq0Baby Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 58%
    +1 yıl

Taciz, insanların çizgilerini aşmaktır.
    Keza taciz kadına özgü bir durum değildir.

6
    1 Yorumla
    • imStillAlive
      imStillAlive
      +1 yıl

Algıları öyle çalışıyor bu soruyu soranın.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

50

Cevap

• Wimpy
    Wimpy Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl

yok artık o kadar değil Türkiye de de her şeye taciz diyorlar ya :D

otobüste tutma yerlerini tuttuğu için adama taciz ediyorsun diyeni görmüştüm ona benziyor :D

1
    2 Yorumla
    • ozianna
      ozianna
      +1 yıl

Erkeklere sorarsan da ellemek bile taciz değil ne zaman anlayacaklar yaptıkları şeyin taciz olduğunu. Kimse tutma yerini tutana taciz etti demez tutarken birine sürmediyse. Size kalsa sürtünmek bile serbest.

Yorumla
    • Wimpy
      Wimpy
      +1 yıl

ben söylenene mi inanayım gözüme mi inanayım :D karşımdaki ne söylerse söylesin ben gördüğüme inanırım çünkü insanlar yalan söyler... bunu her zaman hatırlamak gerek

Yorumla
  • GaNGasTeR37
    GaNGasTeR37 Takip Et
    Bilge Yaş: 46 , eic 45%
    +1 yıl

Hehehe cinsel muhabbet edebılırmıyım artı 18 olacak konusmamız alemsınız ya bır insanı rahatsız etmek tacızdır cinsel olarak rahatsız etmek cinsel taciz e girer sanal reel fark etmez tacız tacızdır tacız ı fiile dokersen elle tacız e girer

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bir bayanın mini etekle gezmesi ya da heryeri belli olan tayt giymesi de erkeğe bir tacizdir ozman.

6
    7 Yorumla
    • ozianna
      ozianna
      +1 yıl

Al işte bir keko daha. Sizin gibileri bir odaya tıkıp gaz verip yok etseler bile bu ülke hiçbişey kaybetmez. Sanane ister mini giyerim ister tayt bu gelip beni taciz etme hakkı mı veriyo sana? Türkiyede herkes istediğini giyer. Ben istediğimi giyerim ama sen bana istediğin gibi dokunamazsın işte senin kafanın basmadığı şey bu. Kadının mini eteği bile erkeğe tacizmiş hadi ordan. Her tacizde suçu kadına bulmaktan vazgeçin Türkiye gibi modern ülkede yaşamak yerine git kendine bu fikrinle yaşayabileceğin kokuşmuş bir ortadoğu ülkesi bul o zaman.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Lafı hangi organınla anladın bilmiyorum ama bir psikiyatriste gitmende fayda var. Menopoza giriyorsun sanırım.

Yorumla
    • ozianna
      ozianna
      +1 yıl

Tartışmada yetemedin diye bir kadının cinsel organına ve yaşına vuracak kadar omurgasız olma. Adam gibi tartışacaksan tartış. Yok ne organıyla algılamışmış yok menopozmuymuş erkek adam ol önce

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Terbiyesizce konuşup bana haraket etmişsin bana düzgün konuşmaktan mı bahsediyorsun? Yazdıklarını tekrar bir oku istersen.

Yorumla
    • ozianna
      ozianna
      +1 yıl

Bu mu senin erkekliğin. Tartışmada bir bayana belden aşağı vurmak yok menopoza girmiş yok nerenle algılamışmış. Tu senin erkekliğine sana erkek değil erkek müsvettesi denir. Tacizi konuşmaya gelene kadar adam olmayı ve kadına saygıyı öğren önce.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sokak kadını gibi konuşmaya devam et. Önce ağzını bozan sensin hala mağduru oynuyorsun 😊 Allah sizin gibi insanlardan erkekleri korusun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yani benim gibi beyefendi birine neler söylettin, taramalı tüfek gibi hakaretler savurdun bir cümle yorumuma, ne sapıklığım kaldı, ne kekoluğum, ülkeden kovuyor, yok bir odaya toplayıp bilmem ne yapmak lazım 😊 Nasıl bir ruh hali ile yaşıyorsun çok merak ediyorum. Bu yaşına kadar neler yaşamışsan artık, git sana bunu yaşatanlara dök zehrini. Tanımadığın insanlar hakkında ağzına geleni söyleyerek konuşursan sana söyleyenlere bişey demeye hakkın olmaz.

Yorumla
  • imStillAlive
    imStillAlive Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 32%
    +1 yıl

Cinsel taciz sadece kadına olur zaten. Öyle ya... Her şey kadına olsun zaten. Zihniyeti bozuklar sizi. Cinsiyetçi davranışlara devam edin.

2
    0 Yorumla
  • CelalciKebapBaba
    CelalciKebapBaba Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 58%
    +1 yıl

Başına cinsel koymaya gerek yok. Tacizin kelime anlamı tedirgin etmek canını sıkmak. Bilmem anlatabildim mi!

0
    9 Yorumla
    • ozianna
      ozianna
      +1 yıl

o zaman sen taciz kelimesini genel kullanıp ayrı bir soru sorarsın benim sorum cinsel taciz bana ne tacizden ikisi farklı şeyler.

Yorumla
    • CelalciKebapBaba
      CelalciKebapBaba
      +1 yıl

Yanlış anladın! ya da ben yanlış anlattım😊 Tacizin başına ne sıfat koyarsan koy (cinsel sözlü fiziki vs.) taciz tacizdir suctur yanlıştır ayıptır haramdır utanılasıdır. Ve kıstası karşısındakini tedirgin etmek rahatsız etmektir. Yani size mesajla yapılan şey, sizde rahatsızlık uyandırıyorsa tabiki bunun adı tacizdir

Yorumla
    • ozianna
      ozianna
      +1 yıl

Adam kadının tayt giymesine bile erkeğe tacizdir demiş böyle insanlarla aynı ülkede yaşamak bile acı verici olsa gerek. Abazalığın bu kadarına pes.

Yorumla
    • CelalciKebapBaba
      CelalciKebapBaba
      +1 yıl

Bunlar sapıklığı içselleştirmiş gözüne diline eline sahip çıkacağına kadını suçlayarak kendilerini aklıyorlar.

Yorumla
    • CelalciKebapBaba
      CelalciKebapBaba
      +1 yıl

Akıllarınca

Yorumla
    • ozianna
      ozianna
      +1 yıl

Aynen öyle taciz olayı varsa erkeğe değil hemen kadına yöneliyolar kadın ne giymiş yahu ne giymişse giymiş size ne

Yorumla
    • CelalciKebapBaba
      CelalciKebapBaba
      +1 yıl

Bu ülkede kadın olmak zor ne söyleyeyim Allah sabır versin hepinize. Yalnız bu sıkıntıyı çözecek olanlar sizlersiniz çünkü bu erkekleri siz yetiştiriyor siz büyütüyorsunuz en azından yeni nesilin nasıl olacağına karar verecek olan sizlersiniz. Umarım iyi temiz saygılı çocuklar yetistirirsiniz.

Yorumla
    • ozianna
      ozianna
      +1 yıl

Aynen öyle valla mini etek giysek tacize bahane ararlar tayt giysek bahane ararlar. Hiç biri de demiyo ki suç bizde aklımız uçkurumuzdan başka bir yere çalışmıyo. Kadının ne giydiği değil erkeğin ona ne gözle baktığı önemlidir

Yorumla
    • CelalciKebapBaba
      CelalciKebapBaba
      +1 yıl

Kesinlikle esas örtü gözlere çekilmelidir. Medeniyet uçkuruna sahip çıkmaktır diye okumuştum bir yerde. Ahlak sadece kadında bulunması gereken bir meziyetmiş algısı var bizde neyse bu konu çok su götürür. Size iyi geceler 😊

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

He he o film. Kendiniz her haltı yersiniz gider millete gösterirsiniz hoşunuxa gitmezse erkeği suçlarsınız. Özgür bir ülkese yaşıyoruz isteyen istediğini açar. Bu kadar.

3
    0 Yorumla
  • cokoko
    cokoko Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 54%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı.

bir kişinin cinsel yönden istismar edilmesidir. Ben feministim. Cinsel taciz sadece kadınlara yapılmaz böyle bir tanım olmaz. Lütfen dikkat edin buna.

1
    0 Yorumla
  • keremDNZ
    keremDNZ Takip Et
    Master Yaş: 47
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı.

aynısını bize de yapıyorlar mesaj atıp oda taciz demi ama kibarlarıda var hani hayır deyince teşşekür edip gidiyor :D

0
    0 Yorumla
  • MrPurcek
    MrPurcek Takip Et
    Guru Yaş: 40
    +1 yıl

Cinsel taciz hukuki bir kavramdır, bencesi sencesi olmaz. Cinsel taciz fiziksel olmaz, fiziksel müdahale varsa cinsel saldırı olur. Cinsel taciz sözle, telefonla vs olur.

0
    0 Yorumla
  • İkinciRiçhırd
    İkinciRiçhırd Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl

Bence taciz kadından izinsiz cinsel içerikli fiziksel ya da sözlü olan her şeydir. Örneğin özelde izin almadan cinsel muhabbet açmak bile cinsel tacizdir.

0
    0 Yorumla
  • Whell
    Whell Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 39%
    +1 yıl

"özel hayatıma tecavüz edıyorsun şu anda ama"kalıbı örnektır buna

0
    0 Yorumla
  • hayatbee
    hayatbee Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

Taciz sadece kadinami yapiliyo. Bu kadar kücuk dusunmek hangi kafaya ait bilemedim

0
    7 Yorumla
    • ozianna
      ozianna
      +1 yıl

Valla ben bir kadının otobüste erkeğin poposunu avuçladığını görmedim e heralde hep kadına yapılıyo. Kadın erkek eşitliği savuncaz diye saçmalamayın

Yorumla
    • hayatbee
      hayatbee
      +1 yıl

Ben gordum. Erkegin onunde egilen kadin, tayt giyip her yeri belli olan. Bunlarda taciz.

Yorumla
    • ozianna
      ozianna
      +1 yıl

Al işte bir ortadoğu zihniyetli insan daha. Kadın dar giyinmişse bize de ellemek düşer zihniyetli mallık. Türkiyede mini etek giyen var tayt giyen var sizin onları taciz etme hakkınız yok. Aklınız uçkurunuzda olursa her eğilen kadını size eğildi sanarsınız tabi abazalık dediğin budur işte. Kadın belki gayet iyi niyetle yere bişey düşürdü eğildi aldı aklı hep uçkurunda olan erkek anlamıyo işte ne dersek diyelim her hareket onları kışkırtma amaçlı gibi görüyolar. İster dar giyer ister mini giyer sanane

Yorumla
    • hayatbee
      hayatbee
      +1 yıl

Bak amac dokunmak degil. Ben tacizide savunan birisi degilim. Ama madem kadina yapilan taciz. Erkegede yapiliyo.

Yorumla
    • ozianna
      ozianna
      +1 yıl

Bahsettiğin örnek tam bir gerici zihniyeti. Kadın tayt giyerse ellerim kadın mini etek giyerse ellerim. Sanane be ne giyerse giyer sana mı sorcak? Sen nasıl kadının giyim tarzına göre tacizi hakedip haketmediğine karar verirsin?

Yorumla
    • hayatbee
      hayatbee
      +1 yıl

Bak feminist damarlarin tutmus belli. Ben sana diyorum ki tacizi asla desteklemem.

Yorumla
    • ozianna
      ozianna
      +1 yıl

Bir rivayete göre erkekler de tacize uğruyormuş tai o da neymiş kadın tayt giyip önünde eğilmiş. İyi de bu taciz mi ki. Eğilsin eeee nolmuş

Yorumla
  • ikincipilott
    ikincipilott Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Bir kadın isterse ve fiziksel cinsel bir müdahale olursa, bu tacize girmiyor mu?

0
    2 Yorumla
    • ozianna
      ozianna
      +1 yıl

Adı üstünde kadın istese yazmışsın biz burada istemeseden bahsediyoruz neden erkekler tacizle ilişki arasındaki sınır çizgisini fark edemiyolar

Yorumla
    • ikincipilott
      ikincipilott
      +1 yıl

Aynı cizgideyiz

Yorumla
  • majestetuncay
    majestetuncay Takip Et
    Mentor Yaş: 40
    +1 yıl

Cinsiyet ayrımı olmadan insanların sınırlarına saygı duymamaktır..

1
    0 Yorumla
  • KubaR
    KubaR Takip Et
    Master Yaş: 44
    +1 yıl

Sorunun başlığını gördüğümde içeriği tahmin etmiştim...

0
    0 Yorumla
  • scorpion026
    scorpion026 Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 7,7b cevap paylaştı.

haklısın desem adamına göre muamele yaptıgınızı herkes biliyor. tipsiz yapsa taciz olur yakısıklı yapsa capkınlık kacamak olur

1
    0 Yorumla
  • Problemyok
    Problemyok Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl

Erkeğe veya kadına, tacizdir tabi ki. Sokakta yürürken laf atmak gibi

1
    0 Yorumla
  • xprototypex
    xprototypex Takip Et
    Yoda Yaş: 51
    +1 yıl

İzninizle sizi şey yapabilir miyim acabaa bayan?
    Tabi iznin varsa yoksa olmaz

2
    0 Yorumla
  • rroommeeoo
    rroommeeoo Takip Et
    Master Yaş: 51
    +1 yıl

Haklısın. Kibar olmak ikna edip izin almak gerekli bencede. Biraz medeniyet ve hoşgörü lütfen.😎

0
    0 Yorumla
  • ahmeter1993
    ahmeter1993 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Neden kızlar için mı var cinsel taciz anlamadım örneği kadın ya da erkek olarak vermemelisin insanın karakteri neyse onu gosterir..

0
    0 Yorumla
  • nhtdmr2
    nhtdmr2 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Bence de haklısın aynı konu daha detaylı da olabilir

0
    0 Yorumla
  • angelangelll
    angelangelll Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

E cevabı biliyon o zaman niye soruyon

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Boyle bakilirsa acik sacik giyinmekte tacizdir nedsi taci ediyor tehsirci giyinmek o nasil olacak?

0
    0 Yorumla
  • Minski
    Minski Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Taciz sadece kadınlara özgü bir durum değildir.

0
    0 Yorumla
  • Tefix53_
    Tefix53_ Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı.

Aynen öyle ah bir de anlayabilse toplum

0
    1 Yorumla
    • Tefix53_
      Tefix53_
      +1 yıl

Dip not: aynı şey karşı taraf için de geçerli

Yorumla
  • tiryakinimtiryakin
    tiryakinimtiryakin Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

Kesinlikle
    İlla fiziksel olması gerekmiyo

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Kesinlikle katılıyorum.

0
    0 Yorumla
  • evliuye
    evliuye Takip Et
    Yoda Yaş: 40
    +1 yıl

Evet bencede cinsel tacizdir

0
    0 Yorumla
  • lanetolsunharry
    lanetolsunharry Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

Özetledin, fazla söze gerek yok

0
    0 Yorumla
  • Gokayy1907
    Gokayy1907 Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl

Elle gözle dille diye 3e ayrılır

0
    0 Yorumla
  • KitapGibiAdam06
    KitapGibiAdam06 Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl

hakısınız kanayan yaraya parmak basmısın

0
    0 Yorumla
  • Architect_Designer
    Architect_Designer Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

bak bu konuda haklısın kardeş

0
    0 Yorumla
  • ManyetikMUZ
    ManyetikMUZ Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

Evet taciz hatta cezasi var onun bile

0
    0 Yorumla
  • Tuzluçubukkıraker
    Tuzluçubukkıraker Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

Bence değişik bir yaklaşım :)

0
    0 Yorumla
  • CRAYZ-NAM
    CRAYZ-NAM Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45
    +1 yıl

Sizce nedir? Bence sapikliktir.

0
    0 Yorumla
  • Burak2018
    Burak2018 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

selam konuşmak ister misin

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Açık açık giyinip sergilemekte orsopluktur bence

0
    0 Yorumla
  • Garabel
    Garabel Takip Et
    Yoda Yaş: 49
    +1 yıl

Yeri gelir bakıştır.

0
    0 Yorumla
  • cikinbalik
    cikinbalik Takip Et
    Bilge Yaş: 43
    +1 yıl

Yazmış güzel yazmış

0
    0 Yorumla
  • İzmirlicool
    İzmirlicool Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

haklısın

0
    0 Yorumla
  • Borott
    Borott Takip Et
    Yoda Yaş: 48
    +1 yıl

Aynen aynen

0
    0 Yorumla
  • Nükleerteori
    Nükleerteori Takip Et
    Mentor Yaş: 32
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.

Abartma bence

0
    0 Yorumla
  • Göksel98
    Göksel98 Takip Et
    Master Yaş: 27
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı.

öyle değil mi zaten

0
    0 Yorumla
  • _-Öcüü-_
    _-Öcüü-_ Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl

detayda anlatmışsın

0
    0 Yorumla
  • CapkiinŞairr
    CapkiinŞairr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Tacizdir

0
    0 Yorumla
  • GhostRider59
    GhostRider59 Takip Et
    Bilge Yaş: 44
    +1 yıl

aynen doğru

0
    0 Yorumla
  • alpayalpay1533
    alpayalpay1533 Takip Et
    Yoda Yaş: 53
    +1 yıl

aynen öyle

0
    0 Yorumla
  • MuratTm
    MuratTm Takip Et
    Xper 3 Yaş: 41
    +1 yıl

Haklısın

0
    0 Yorumla
  • atakan_2050
    atakan_2050 Takip Et
    Master Yaş: 46
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.

O sozlu tacizdir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Abartma bence

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(36)

1 özel cevap
Sadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!

Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsel taciz nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Cinsel sapkınlık nedir? 20 cevap verildi
Taciz veya cinsellik travması nasıl anlaşılır? 7 cevap verildi
Cinsel baskı nedir? 9 cevap verildi
Cinsel gerilim nedir? 27 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kuşkonmaz turşusu sever misiniz?
  • Karşı cinsle tanışmak için bahaneye ihtiyaç duyar mısın?
  • Kimlere kahve yapayım?
  • Keşke yapmasaydım dediğiniz bir şey var mı?
  • Gülüşünüz mü yoksa fiziğiniz mi daha çok iltifat alır?
  • Hayatında seni en çok yoran şey nedir?
  • Hamileyim eşimle her anlamda uzaklaştığımızı düşünüyorum?
  • Senin mutluluk kaynağın ne?
  • İlk buluşma nerede olmalıdır?
  • Pozitif ve negatif enerjiye inanıyor musunuz, düşük enerjili insanlar sizi de dibe çekiyor mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨