Bence taciz kadından izinsiz cinsel içerikli fiziksel ya da sözlü olan herşeydir. Örneğin özelde izin almadan cinsel muhabbet açmak bile cinsel tacizdir.
Cevabın nedir?
taciz yoktur kadının onayı vardır maalesef adalat kadının beğenisine göre işler. inşaat amelesi laf atsa tacizden içeri tıktırırsın ama kariyer sahibi veya zengin diyelim bir kişi teklif etse onunla çıkarsan yatağa kadar gider sonu ama bu taciz olmaz demek ki taciz ve adalet senin şımarıklığınla birebir ilerliyor
05 Yorumla- +1 yıl
Bak kendi kendinle çelişmişsin. Taciz yoktur ne demek elbetteki vardır. Kadının onayı yoksa tacizdir. İnşaat amelesi laf atar diye kimse içeri atmaz ayrıca laf niye atıyo atmasın. Zengin kişi teklif etmiş teklif zaten suç değildir. İnşaat işçisi de laf atacağına teklif etseymiş. Verdiğin örnekler bile saçma.
- +1 yıl
bence mantıklı diyelimki inşaat işçisi teklif etti zengin laf attı bu sonucu değiştirmez kızlar işlerine gelmeyen adamı tacizciye yaygara yapar diğerini yakısıklı capkın diye över
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Cinsel muhabbet direk seni hedef almıyosa yani bir nevi hakaret niteliği taşımıyosa bunun tacize girmesi mümkün değil konuşmazsın olur biter, tacizin kapsamı o kadar geniş olsaydı kadınların vücut hatlarını belli eden hatta gösteren mini etek, şort, tayt vs giymeleride cinsel tacize girerdi.
08 Yorumla- +1 yıl
Benim özel mesajlarıma geliyosa direk beni hedef alıyodur. Ayrıca bu vücut hatlarını belli eden yok mini etek giyen tacizi hakediyo zihniyeti tam bir şeriatçı keko zihniyeti. Kadın istediği gibi giyinme özgürlüğüne sahiptir bacaklarım görünüyo diye gelip birinin bacaklarıma dokunmasını kimse haklı gösteremez. Yandan yemiş ortadoğu ülkesi zihniyetli erkekler gibi yazmışsın. Bunu işidçiler savunuyo. Ne yani kadın açtı bana da ellemek düşer mi demek istiyosun? Git o zaman Suudi Arabistan vatandaşlığına geç
- +1 yıl
ablacım sataşmak yahut tartışmak için söylemiyorum fakat akli melekelerimizde biraz zayıflama var galiba. s ne benim nede senin kast ettiğin şey ellemek değildi, fiziksel müdahele elbet tacize girer ve kanunlarlada belirlenmiştir ancak devlet ne senin ne benim nede bir başkasının paranoyalarına göre kanun belirleyemez, mini etek, tayt vs giymekte meşrudur öküz gibide olsa bakmakta meşrudur, hakaret ve küfür içermediği sürece bir kişinin kendi kendine dahi olsa konuşmasıda meşrudur, sence tacize girer diye bunu taciz kabul edemeyiz
- +1 yıl
Hey Allahım! mini etek giyen taciz ediyo demiyorum, sen kendine klasik bir fikire odaklamışsın ondan öyle dediğimi zannediyosun, diyorumki eğer senin kast ettiğin sıradan cinsel içerikli konuşmalar ör:ben birgün bir kadınla şöyle yaptım böyle yaptım şeklinde tacize girseydi tacizin kapsamı o kadar geniş olurdu zira bu iş sadece erkeklere özgü bir durum değil, adam sana tutup cinsel organının resmini atar veya direk sana hakaret sayılabilecek küfürlü ifadelerle yaklaşırsa bu tabiki tacizdir ama sen bunu kast etmiyosun anladığım kadarıyla..
- +1 yıl
Senin yorumunda en sinir bozucu olan ne zaman bir taciz olayı olsa kadını suçlayan zihniyete sahip olman. Taciz varsa kadın ya mini eteklidir ya tayt giymiştir ya erkeğin önünde eğilmiştir. İşte bu zihniyetin kokuşmuşluğu bizim sinirimizi bozuyo. Eminim şu anda bir sürü erkek şunu diyodur: madem mesajlardan rahatsız neden mesajları kapatmıyor. Hayır efendim o iş öyle olmuyor işte. Ben mesajları açık da tutacağım ama bu tacize uğramayı hakettiğim anlamına gelmiyo. Belki havadan sudan konuşmak için açık. Ama ataerkik toplumlarda genelde tacizde hep suçlu kadındır. Bıktık bu kokuşmuş zihniyetten
+1 yılKadın ya erkeğe ahlâksızca ve ulu orta veya gizlice söz ve davranışlarla karşı cinse eziyet etme, tedirginlik ve sıkıntı verme.. sözlü dokunma rahatsz edici bakis vs
00 Yorumla
+1 yılTaciz, insanların çizgilerini aşmaktır.
Keza taciz kadına özgü bir durum değildir.61 Yorumla- +1 yıl
Algıları öyle çalışıyor bu soruyu soranın.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
50Cevap
yok artık o kadar değil Türkiye de de her şeye taciz diyorlar ya :D
otobüste tutma yerlerini tuttuğu için adama taciz ediyorsun diyeni görmüştüm ona benziyor :D12 Yorumla
+1 yılHehehe cinsel muhabbet edebılırmıyım artı 18 olacak konusmamız alemsınız ya bır insanı rahatsız etmek tacızdır cinsel olarak rahatsız etmek cinsel taciz e girer sanal reel fark etmez tacız tacızdır tacız ı fiile dokersen elle tacız e girer
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir bayanın mini etekle gezmesi ya da heryeri belli olan tayt giymesi de erkeğe bir tacizdir ozman.
67 Yorumla- +1 yıl
Al işte bir keko daha. Sizin gibileri bir odaya tıkıp gaz verip yok etseler bile bu ülke hiçbişey kaybetmez. Sanane ister mini giyerim ister tayt bu gelip beni taciz etme hakkı mı veriyo sana? Türkiyede herkes istediğini giyer. Ben istediğimi giyerim ama sen bana istediğin gibi dokunamazsın işte senin kafanın basmadığı şey bu. Kadının mini eteği bile erkeğe tacizmiş hadi ordan. Her tacizde suçu kadına bulmaktan vazgeçin Türkiye gibi modern ülkede yaşamak yerine git kendine bu fikrinle yaşayabileceğin kokuşmuş bir ortadoğu ülkesi bul o zaman.
Cevap sahibi+1 yılLafı hangi organınla anladın bilmiyorum ama bir psikiyatriste gitmende fayda var. Menopoza giriyorsun sanırım.
Cevap sahibi+1 yılTerbiyesizce konuşup bana haraket etmişsin bana düzgün konuşmaktan mı bahsediyorsun? Yazdıklarını tekrar bir oku istersen.
Cevap sahibi+1 yılSokak kadını gibi konuşmaya devam et. Önce ağzını bozan sensin hala mağduru oynuyorsun 😊 Allah sizin gibi insanlardan erkekleri korusun.
Cevap sahibi+1 yılYani benim gibi beyefendi birine neler söylettin, taramalı tüfek gibi hakaretler savurdun bir cümle yorumuma, ne sapıklığım kaldı, ne kekoluğum, ülkeden kovuyor, yok bir odaya toplayıp bilmem ne yapmak lazım 😊 Nasıl bir ruh hali ile yaşıyorsun çok merak ediyorum. Bu yaşına kadar neler yaşamışsan artık, git sana bunu yaşatanlara dök zehrini. Tanımadığın insanlar hakkında ağzına geleni söyleyerek konuşursan sana söyleyenlere bişey demeye hakkın olmaz.
+1 yılCinsel taciz sadece kadına olur zaten. Öyle ya... Her şey kadına olsun zaten. Zihniyeti bozuklar sizi. Cinsiyetçi davranışlara devam edin.
20 Yorumla
+1 yılBaşına cinsel koymaya gerek yok. Tacizin kelime anlamı tedirgin etmek canını sıkmak. Bilmem anlatabildim mi!
09 Yorumla- +1 yıl
Yanlış anladın! ya da ben yanlış anlattım😊 Tacizin başına ne sıfat koyarsan koy (cinsel sözlü fiziki vs.) taciz tacizdir suctur yanlıştır ayıptır haramdır utanılasıdır. Ve kıstası karşısındakini tedirgin etmek rahatsız etmektir. Yani size mesajla yapılan şey, sizde rahatsızlık uyandırıyorsa tabiki bunun adı tacizdir
- +1 yıl
Bunlar sapıklığı içselleştirmiş gözüne diline eline sahip çıkacağına kadını suçlayarak kendilerini aklıyorlar.
- +1 yıl
Akıllarınca
- +1 yıl
Bu ülkede kadın olmak zor ne söyleyeyim Allah sabır versin hepinize. Yalnız bu sıkıntıyı çözecek olanlar sizlersiniz çünkü bu erkekleri siz yetiştiriyor siz büyütüyorsunuz en azından yeni nesilin nasıl olacağına karar verecek olan sizlersiniz. Umarım iyi temiz saygılı çocuklar yetistirirsiniz.
- +1 yıl
Kesinlikle esas örtü gözlere çekilmelidir. Medeniyet uçkuruna sahip çıkmaktır diye okumuştum bir yerde. Ahlak sadece kadında bulunması gereken bir meziyetmiş algısı var bizde neyse bu konu çok su götürür. Size iyi geceler 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılHe he o film. Kendiniz her haltı yersiniz gider millete gösterirsiniz hoşunuxa gitmezse erkeği suçlarsınız. Özgür bir ülkese yaşıyoruz isteyen istediğini açar. Bu kadar.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı. bir kişinin cinsel yönden istismar edilmesidir. Ben feministim. Cinsel taciz sadece kadınlara yapılmaz böyle bir tanım olmaz. Lütfen dikkat edin buna.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. aynısını bize de yapıyorlar mesaj atıp oda taciz demi ama kibarlarıda var hani hayır deyince teşşekür edip gidiyor :D
00 YorumlaCinsel taciz hukuki bir kavramdır, bencesi sencesi olmaz. Cinsel taciz fiziksel olmaz, fiziksel müdahale varsa cinsel saldırı olur. Cinsel taciz sözle, telefonla vs olur.
00 Yorumla
+1 yılBence taciz kadından izinsiz cinsel içerikli fiziksel ya da sözlü olan her şeydir. Örneğin özelde izin almadan cinsel muhabbet açmak bile cinsel tacizdir.
00 Yorumla"özel hayatıma tecavüz edıyorsun şu anda ama"kalıbı örnektır buna
00 YorumlaTaciz sadece kadinami yapiliyo. Bu kadar kücuk dusunmek hangi kafaya ait bilemedim
07 Yorumla- +1 yıl
Al işte bir ortadoğu zihniyetli insan daha. Kadın dar giyinmişse bize de ellemek düşer zihniyetli mallık. Türkiyede mini etek giyen var tayt giyen var sizin onları taciz etme hakkınız yok. Aklınız uçkurunuzda olursa her eğilen kadını size eğildi sanarsınız tabi abazalık dediğin budur işte. Kadın belki gayet iyi niyetle yere bişey düşürdü eğildi aldı aklı hep uçkurunda olan erkek anlamıyo işte ne dersek diyelim her hareket onları kışkırtma amaçlı gibi görüyolar. İster dar giyer ister mini giyer sanane
+1 yılBir kadın isterse ve fiziksel cinsel bir müdahale olursa, bu tacize girmiyor mu?
02 Yorumla- +1 yıl
Aynı cizgideyiz
+1 yılCinsiyet ayrımı olmadan insanların sınırlarına saygı duymamaktır..
10 YorumlaSorunun başlığını gördüğümde içeriği tahmin etmiştim...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılhaklısın desem adamına göre muamele yaptıgınızı herkes biliyor. tipsiz yapsa taciz olur yakısıklı yapsa capkınlık kacamak olur
10 Yorumla
+1 yılErkeğe veya kadına, tacizdir tabi ki. Sokakta yürürken laf atmak gibi
10 Yorumla
+1 yılİzninizle sizi şey yapabilir miyim acabaa bayan?
Tabi iznin varsa yoksa olmaz20 Yorumla
+1 yılHaklısın. Kibar olmak ikna edip izin almak gerekli bencede. Biraz medeniyet ve hoşgörü lütfen.😎
00 Yorumla
+1 yılNeden kızlar için mı var cinsel taciz anlamadım örneği kadın ya da erkek olarak vermemelisin insanın karakteri neyse onu gosterir..
00 YorumlaBence de haklısın aynı konu daha detaylı da olabilir
00 Yorumla
+1 yılE cevabı biliyon o zaman niye soruyon
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoyle bakilirsa acik sacik giyinmekte tacizdir nedsi taci ediyor tehsirci giyinmek o nasil olacak?
00 YorumlaTaciz sadece kadınlara özgü bir durum değildir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Aynen öyle ah bir de anlayabilse toplum
01 Yorumla
+1 yılKesinlikle
İlla fiziksel olması gerekmiyo00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKesinlikle katılıyorum.
00 YorumlaEvet bencede cinsel tacizdir
00 Yorumla
+1 yılÖzetledin, fazla söze gerek yok
00 Yorumla
+1 yılElle gözle dille diye 3e ayrılır
00 Yorumla
+1 yılhakısınız kanayan yaraya parmak basmısın
00 Yorumla
+1 yılbak bu konuda haklısın kardeş
00 Yorumla
+1 yılEvet taciz hatta cezasi var onun bile
00 Yorumla
+1 yılBence değişik bir yaklaşım :)
00 YorumlaSizce nedir? Bence sapikliktir.
00 Yorumlaselam konuşmak ister misin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçık açık giyinip sergilemekte orsopluktur bence
00 YorumlaYeri gelir bakıştır.
00 Yorumla
+1 yılYazmış güzel yazmış
00 Yorumla
+1 yılhaklısın
00 YorumlaAynen aynen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAbartma bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. öyle değil mi zaten
00 Yorumladetayda anlatmışsın
00 Yorumla
+1 yılTacizdir
00 Yorumla
+1 yılaynen doğru
00 Yorumla
+1 yılaynen öyle
00 YorumlaHaklısın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılO sozlu tacizdir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbartma bence
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım