Bu davranışları nasıl anlarız ve nasıl karşılamak gerekir?
Cinsel baskı nedir?
Bu davranışları nasıl anlarız ve nasıl karşılamak gerekir?
Kanka benim bildiğim cinsel baskı yapmak istediğin kişiye sürekli bunu söylemektir yani
o da doğru ama benim söylemek istediğim cinsellik yaşandığı sırada partnere baskı uygulamak hükmetmek aşağılamak gibi
Ben sevmem aşağlamayı istediğimi yaptırırım hard da severim ama hakaret etmekten aşağlamaktan pek haz almıyorum hiç hakaret etmedimde eğer partnerin iyiyse seks sırasında seni istediği gibi yönlendirir zaten :)
Teşekkürler
100 tane erkekle aynı ortamda yasayinca
Her kadın güzel geliyor bana sahsen ahah
Cevap
7Cevap
buna gerçekten cevap verebilmek için psikolojiyi iyi bilmek lazım. Nerden buldun bu soruyu : )
Dokunmayla başlar genelde biz eskiden öğle başlamıştık 😊
Şu soruyu bir okur Musun bakalım birşey anlayacak mısın
Eski sevgilim üzerinde çok oynadı
nasıl yaptı?
cinselliğin kullandı
Penisin vajinaya baskısı
o dediğini herkes yapamaz.
o dediğimin ne olduğunu soruyorum nasıl yapıldığını bilsem ve ayırt edebilsem kimlerin yapıp yapamayacağını da ayırt ederim sanırım :)
işte diyorum detay vermezsen kimse cvplymz
bdsm diyorsun
hayır değil bdsm sanırım iki kişinin de cinselliği yaşama şekillerinden birine girer benim bahsettiğim illaki aşırı şiddet olması değil kadın bunu fark etmeden erkeğin cinsellik yaşandığı esnada yaptığı davranışlar dolayısıyla psikolojik olarak kendini erkeğe bağımlı pasif ve muhtaç hissetmeye başlaması..
hiç rastlamadım :98
Yani kadının seks esnasında erkeğin yaptığı danranışlar nedeniyle fark etmeden bilinç altında eşini daha yüce görmesi kendini onun kölesi gibi hissetmeye başlaması ve bunu sonrasında sosyal hayatında da ona bağımlı dediğinden çıkmayan biri olarak yaşamaya başlaması şeklinde hissetmesi. Burada kadın farkında olmadan yönetiliyor fakat erkek tamamen bilinçli olarak bu baskıyı kurmak için cinselliği kullanıyor.
olabilir böyle örnekler.
etrafında bir örnek vardı. kac yıldıur evli. bakkaldan ekmeği bile kendisi almıyor. kocasında bekliyordu. O kadar bagımlıydı. belkide böyle baslamıstır. Ama bence bunu zaten erkek baskın iste yapaibliyor. dogrudan cinsellikle ilgilis var mı bilemedim. terside mümkün. kadınların cinselliği kullanarak erkeği manipüle etmesi.
evet aynen kadınların cinselliği kullanmasının tam tersi diyebiliriz :) Teşekkürler :)
rica ederim
bence bizim toplumda kadının kullanması daha yaygın nedense :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar