11 ayCinsel gerilim, iki insan arasında oluşan yoğun, bastırılmış ama her an patlamaya hazır bir tensel çekimdir. Henüz dokunulmamış bir tenin, söylenmemiş ama gözlerden okunan arzuların gerilimi. Bir bakışta dizleri titreten, bir yakınlaşmada nefesi kesen o tatlı sıkışma. Göz göze gelince nefesin hızlanır, sesi duyunca tenin ürperir Dokunmaz, öpmez, ama her saniyesi bedenini alev alev yakar. Sanki parmak uçlarıyla tenine dokunuyormuş gibi konuşur Onun sesi bile iç çamaşırının içine süzülen bir fısıltıya dönüşür. Her kelimesi bir öpücük gibidir, her bakışı teninde gezinen dudaklar gibi Cinsel gerilim, dudakların buluşmadığı ama zihnin bin kez öptüğü o ânın adıdır. Geciktikçe daha da baştan çıkaran, bir kıvılcım yetse yangına dönüşecek kadar yoğun bir arzu. Sadece gözlerinin içinde değil, bacaklarının arasında yankılanan bir çağrı gibi. Ve işin en çılgın tarafı Daha hiçbir şey olmamıştır. Ama senin bedenin çoktan olmuş gibidir.
15 Yorumla
Soran11 ayEline sağlık, döktürmüşsün yine 😂
Peki tensel çekim yazmışsın ya, bu zihinsel de olabilir mi?- 11 ay
Çoğu zaman en güçlü tensel çekim, zihinsel bir kıvılcımla başlar. Şöyle düşün mesela seninle aynı kitabı sevmiş, aynı düşünceye gülmüş birini göz göze geldiğinde çıplak kalmışsın gibi hissedersin. Parmak uçlarının değil, kelimelerinin tenime dokunduğu anlar vardır ya işte o zihinsel tensel çekimin en ateşli hâlidirBeden, zihne cevap verir Ama önce o zihni çıplak görmek isterim..
Soran11 ayŞimdi eksiksiz oldu galiba 😎🙏
- 11 ay
Oldumuu:))
Soran11 ayOldu oldu güzel oldu 😂
En İyi Cevaplar
Cinsel gerilim bir açıklama gerektirmez.
Genel tabir olarak iki kişi arasındaki çekimin hissedilir seviyeye gelmesidir. Aslında 'oyun gibi' demek yanlış olmaz. Bu bir enerji oyunudur. İplerin ne zaman gevşeyeceğini ve gerileceğini bilemezsin. Kelimeler, bakışlar, ses tonu, mimikler, hatta sessizlik bile bu oyunun bir parçasıdır.
İçsel bir dürtüyle başlar, fiziksel bir eyleme dönüşmeden önce haz ve kısıtlanmışlık yaratır. Bu duygu aslında arzunun en yoğun ama en belirsiz kısmıdır.
Harekete geçmeden önceki o an, kalp atışının hızlandığı, vücut sıcaklığının yükseldiği, nefesinin derinleştiği, bakışlarının tabela gibi yön gösterdiği bir andır. Bazen bir adım geri, bazen de bir adım ileri gitmek bunun devamlılığını sağlar.
Bu gerilim, sadece o an var olmaktır. Bir arzu, bir hırs, bir duygu, bir anlam yaratmadan.. Sadece enerji, çekim, ve birliktelik.
37 Yorumla
Soran1 yılÖnce bir açıklama borçluyum 😀 Cevabının yorumu bu zamana kaldı çünkü benim bir alışkanlığım var. Özenle okuyacağım ve tahminen yorumlaşacağım cevapları sona saklıyorum 😂
Çünkü onların tadı başka oluyor ki bu cevap da dahil arkadaşlarımın da 3-4 cevabı daha var galiba henüz okumadığım.
Dikkatle okudum.
Çünkü normalde kısa tek cümlelik cevaplar versen de bazen özenerek yazıyorsun. Bu da onlardan birisi idi.
Sonuna geldiğimde ilk cümleyi hatırlayıp güldüm 😂
"Cinsel gerilim bir açıklama gerektirmez."
Açıklama gerektirmeyen böyle bir şeyse açıklama gerektiren nasıl oluyor hanımefendi? 🤓- 1 yıl
😃 bu tahminini sevdim. Borçlusun demeyrlim cevap vermek zorunda değilisin. Vitrinde cevapladığım soruları görünce beğenmediklerimi beğeniyorum o arada senin soru da denk geldi yani.
Özenle cevaplanması gereken sorular için de tamamen katılıyorum.
Evet, dikkatlisin. Çoğu zaman tek cümlelik hatta tek kelimelik cevaplar veririm. Müsait olmadığım zamanlarda veya kısa bir süre içinde beklediğim bir şeyler varsa o arada hızlı soru cevaplamak gibi bir şey düşünebilirsin. Beğendiğim soruları da sona bırakırım kafamın biraz daha boş olduğu zamanlarda cevaplamak için.
😂🫣 demek ki açıklama gerektiriyormuş. Fakat bahsetmek istediğim bir açıklamaya gerek duyulmaması üzerineydi. Soru güzel yanlış anlaşılma olmasın ama bazı hisleri ve duyguları sözel olarak ifade edemiyorum bu yüzdrn açıklama gerektiren ve gerektirmeyen sorular olarak ikiye ayırdığım oluyor.
Açıklama gerektirdiğinde sana uzuuun bir cevap yazacağım 😶🌫️
Soran1 yılEğer unutmamı gerektirecek bir durum olmamışsa o gün mutlaka her cevaba yorum yazarım. Çünkü zaten bir konu olsun ve üzerine konuşalım diye soruyorum 🙃
Demek sen de sevdiklerini sona saklıyorsun, benzeşmişiz 😎
Evet evet o anlamda yazdığını anladım ama sen ifade edemiyorum desen de bence çok iyi bir anlatım bu.
Hatta düşündüm bu soruya ben denk gelsem bundan iyisini yazabilir miydim diye 🤔 Cevap hayır 😀
Normalde eic seçmeyi bıraktım çünkü yeniden dikkatle cevapları okumamı gerektiriyor ama bunu eic seçicem çünkü cidden çok iyi.
Yaşadıysan zaten çok iyi anlatmışsın, eğer yaşamadan bunları yazdıysan zaten olay 😂
Çok iyi, cidden baya iyi...- 1 yıl
Bir konu üzerine tartışmak ve fikir alışverişi yapmak oldukça önemli. Bu yüzden uzun açıklama gerektiren soruları severim.
Sevdiklerimi sona saklamazsam o soruya yazık oluyormuş gibi hissediyorum😃
Sadece o an aklımdan geçenleri ve tecrübemi yazdım o kadar. Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim.
Eic seçmesen de olur. Bu cevabı en iyi olması için değil kendime has olması için ve güzel soruna güzel cevap vermek için yazdım.
Ben daha çook güzel cevaplar yazarım başına bela olur 😂
Soran1 yılYazık olma hissi...
Kesinlikle.
Okumayı seviyorum, sen bunlardan yaz da varsın bela olsun 😂
Soran1 yıl🥳
Cinssel çekimin karşılıklı olma durumuymuş.
İlk defa görüyorum sanırım bu ifadeyi. O yüzden araştırmadan cevap veremedim, merak da ettim. Sayende bir şey daha öğrendik. Teşekkürler efenim.
Kişi birine karşı cinsel çekim hissettiginde aynısının onda da var oldugunu düşünme eğilimi gösterir. Aksini kabul etmek incitir.
Bu sebeple cinsel çekim, cinsel gerilimle sıklıkla karıştırılır cinsel şizofrenler tarafından.
310 Yorumla- 1 yıl
Benim tanım da biraz karıştırılmış şekilde ama yoksa bende cinsel şizofrenim efenim🤪
Soran1 yılAslında eksik yazmışlar nerede okuduysan, çok daha fazlası çünkü 😂
Ricalar efenim.
Sizlerin cevaplara anca gelebildim jdjdkd- 1 yıl
Fazla veya az olma durumu kişilerin libido kapasitelerine göre değişkenlik gösterir bence.
Yani karşılık alamıyorsa isterse yüksek gerilim hattı geçsin içinden libido israfından öteye gecemez.
Karşı tarafdan bir kıvılcım alırsa işte o zaman ortalığı ateşe verebilir rahat rahat 😀
Biz kendi sorumuz gibi takılıyoruz zaten nope ahaha
Soran1 yılTakılın takılın dükkan sizin 🤣
- 1 yıl
Bende bugün temizlik yapıyodum yaptığım yorumdaki küfleri temizliyordum malum organik bey gelene kadar yorum biraz küf örümcek falan doldu 😂🤣🤣
- 1 yıl
Nasil sakatladin😀
- 1 yıl
Olar xjsk
- Cinsellik konusunda 892 cevap paylaştı.
s 1 yılV=I×R
Voltaj, gerilim.
I, akım
R, direnç
R yerine şehveti ekle şimdi bakalım, ne oluyor😂
Vışşş xjsoshdodj (tamam bunu demek istememiştim)
V=Iת olur😂
Şehvetle başlayan seksin sonunda erkeğin bedeninden "sperm" akımı, kadının bedeninden "zevk sıvısı" akımı akarak devreyi tamamlar. Tamamlanan devrede anahtarı kapatınca bir ışık yanar, o da karşılıklı orgazmdır🤤710 Yorumla- 1 yıl
Tey tey tey xjskdj💃
- 1 yıl
Vereho vereho hxkdjdj
- 1 yıl
Biraz öyle olmuş😀
Soran1 yılAnalitik bir cevap vermek için epey uğraşılmış 😂
Emeğine sağlık ama hem her seferinde sonuç orgazm olmaz hem de üzgünüm ama cinsel gerilim bu değil 🤣
Sadece şehveti kabul edebilirim o kalsın 😀- 1 yıl
Evet kendi tanımım bu sadece😀
Soran1 yılİpucuna çalış bir ara 😂
- 1 yıl
Dersten vakit kalırsa 🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
- Cinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılBdsm ilişkler cinsel gerilimin en güzel örneği bence , çünkü yapılacak hamle vereceği zarar ya da acıyı kestiemezsiniz orada bir haz duygusu ararken şiddetin boyutu da çok önem arz ediyor bana göre
17 Yorumla
Soran1 yılBdsm'de o gerilimi yansıtan tek bir taraf olunca eksik kalamıyor mu peki?
Soran1 yılCevap sahibi sana fikrini sordu mu?
Ya da bilgimizi test et dedi mi?
"Ulan" ifadesi de cabası...
Zehirli fikirler olarak düşüncen de.
O yüzden cevap sahibinden özür dile...
Soran1 yılBenim soruma cevap vermiş mişiler misafirim.
Misafirime saygısızlık yapamazsın.
Ayrıca çoğul kullanmışsın ilk cümlende, beni de dahil etmişsin haloyle cevap hakkı doğuyor.- 1 yıl
@organiq duyarlılığın ve ilgin için teşekkür ederim 🙏 herkeson konulara bakış açısı tecrübesi farklıdır d
Hiç kimse aynı şeyi dusunmek ya da onaylamak zorunda değildir ben kendi düşüncemi ve bu konudaki şahsi fikrimi belirttim
Soran1 yıl@r_engarenkyollar tabi ki öyle.
Kişiler farklı da düşünebilir hatta bunu da belirtebilir ama bu şekilde ve bu üslupla değil.
Herkes her cevap altına her istediğini yazabileceğini zannediyor...
O yüzden lafı olmaz 🙏- 1 yıl
🙏😊💖🌸
Bu nasıl ipucu ahahah... çay ağzımda az kalsın püskürüyordum.
Birbirine uzun zaman boyunca hasret kalıp , aradan çok sular akmasıdır.
Artık geri dönülemeyecek noktaya varmasına çok az kala geri dönmektir belkide.
Nederler bilirsin düşmanını dostundan daha yakın tut ( bunu neden yazdım acaba ) ahahah315 Yorumla- 1 yıl
Neden acaba 🤪
- 1 yıl
Verir elbet bir gün:d🤪
- 1 yıl
Onu bilemicem🤪
Soran1 yılSana çay içirtmemek içinid belki de o ipucu 🤣
Dostuna güvenirsin o bir şeyler karıştırmaz fakat düşmanın ne yapacağı belli olmadığından yakın tutulur. Ben de uygularım düşman görmezem de riskli kişileri jdjdkd
Hasretlik, kavuşma durumu olmasa da oluyor psi 😂
Soran1 yılCevaplanacak çok şey vardı anca geldim 😂
Guardiola'ya sordular "Messi serbest oynadığını söylüyor ne dersiniz? diye. O da "Evet benim belirlediğim alanda serbest oynuyor." diye cevap verdi.
Bu ne kadar riskliyse o kadar riskli işte 😂
Soran1 yılJdjkdks
- Cinsellik konusunda 853 cevap paylaştı.
1 yılPatatesin ketçaba batırırken ellerin birbirine değmesi aşkı ve tutkuyu alevlendirmesidir.
Cinsellik yaşarken de tutkuyu da uyandırmak, ancak bu kadar hızlı etki eder.
Partner seçerken de en iyisini seçmek gerekir.
Kısa ve öz yazdım, umarım faydalı bir bilgi olmuştur.
28 Yorumla
Soran1 yılPatates ketçap örneği beklemiyordum 😂
Partnerin iyisi nasıl olur? 😀- 1 yıl
Seksi makbulu olurmuş 😂😂
Soran1 yılBak senn 😂
Senin cevaplarda değişiklik var. Kısa öz yazmalar, faydalı olmalar vs.
Hayırdır? 😀- 1 yıl
Vallahi bir şey yapmadım komserim, hepsi içimdeki asi kız yaptırdı 😂😂
Soran1 yılKomserim 🤣
Tamam hadi al kimliğini, gidebilirsin jdjdkd- 1 yıl
Teşekkür ederim bea 😂😂
Soran1 yılJdjdjs
- 1 yıl
Sşdkxm
- Cinsellik konusunda 417 cevap paylaştı.
1 yılSelam,
- Yoğun özlem olan bir ilişkide öfke ya da tartışma durumu da söz konusuysa eğer alevler daha yükselir..
- Tek tarafin doyduğu, diğer tarafın daha yeni başladığı bi birliktelikte voltaj yüksektir, asıl gerilim burdan çıkabilir..
11 Yorumla
Soran1 yılOlası her iki durumu da yazmışsın eline sağlık 😀
Cinsellik konusunda 3,2b cevap paylaştı. Cinsel gerilim , iki bireyin etkileşime girmesi ve birinin ya da her ikisinin de cinsel çekim hissetmesi, ancak birleşmenin ertelenmesi ya da hiç gerçekleşmemesi durumunda ortaya çıkan toplumsal bir olgudur.
11 Yorumla
Soran1 yılToplumsala göre güzeldi de, iki kişi arasındaki gerilim toplumu çok ilgilendirmez sanki 😂
1 yılKüçük bir tartışma anının alevlenip sevişme ve sonunda mutlu bitmesi... Nefes nefese kalıp çılgın bir an yaşamak...
23 Yorumla
Soran1 yılİpucundan güzel beslenilmiş galiba 😂
- 1 yıl
Yok ben başka birşeyden beslendim 😂
Soran1 yılNeyden beslendiysen doğru sonuç vermiş 😂
İki kişi arasındaki cinsel çekimin, tatmin edilmediği durumlarda ortamda bulunan herkes tarafından fark edilecek kadar yükselmesi...
16 Yorumla
Soran1 yılGüzel bir cevap bu 😀
Peki fark edilen neler olur? Yani neler yapılır?
Soran1 yılGüzel cevap ve yorum için teşekkürler efenim 🙏
V'ye selam 😂
Soran1 yılOna bakıcaz 😂
- Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılKarşımdaki kişinin bana istemeyeceğim şeyleri yapması
21 Yorumla
Soran1 yılO sanki başka şekilde tanımlanıyordu 🤔
Cinsellik konusunda 1b cevap paylaştı. Hiçbir sebep yokken kocaman bir silah koyup emniyet kilidinin açıldigıni gosterip , sevişmeye girmek
11 Yorumla
Soran1 yılBu sanki başka bir şeye de benziyor, bilemedim 😂
Gizli Üye(36-45)1 yılMecburiyet ya da istemediğin tende nefes almaya çalışmak
22 Yorumla
Soran1 yılBur bir gerilim yaratır illa ki ama bu sanki stres gibi daha çok 😀
Cinsel bir gerilim mi bilemedim 🤔
Cevap sahibi1 yılAyy ne desem suç tamm
1 yılBence aradaki arzu şehvet ve tutkunun fazla oluşu ve öngörülmezlik olabilir
21 Yorumla
Soran1 yılBence de bu tanımlama gayet yeterli olmuş 😀
1 yılSen hiç ıslak elle prize dokundun mu?😃
27 Yorumla
Soran1 yılAhahah hayır 😂
Nasıl benzetip anlatıcan merak ettim hadi bakalım 🤓
Nasıl bir bağ var?- 1 yıl
İşte elektrik gibi bir akım içeriyor içindeki gerginlik ikinizin bir ortak bağdir o gerirlim ya seni hapseder ya da senin korkun buna boyun eyer.
Soran1 yılNıck, yok o cevabın devamı bu olmamalı sanki 😂
Elektrikçi cevabı gibi olmuş, bu snelik değil jfjdj- 1 yıl
Başka yere cekeemem caniler kapida bekliyor valla riske atamıyorum 🤣
Soran1 yılAhahhaa aaa mod arkadaşlara cani dedirtmem adam kesmiyoz hdjdjd
Etiket zaten cinsel etiket 😂- 1 yıl
Onlara hiç fark etmiyor emin ol 😃
Soran1 yılJdjkdkd
1 yılEski kullanıcı adım 😄
27 Yorumla
Soran1 yılAhahaha böyle bir cevap beklemiyordum 😂
Neden öyle bir kullanıcı adından buna geçiş yaptın?- 1 yıl
Çok fazla ahlak bekcisi dm den cinsellik teklifi ediyordu yorumda yapiolardi bu ahlak bekciligni
Soran1 yılYaşamadım haliyle ama tahmin edebiliyorum.
Çünkü moderasyon yaparken de aynı kullanıcının dini ve ahlaki cevaplarından hemen sonra pembelilerin cinsel özellerini merak eden cevapları olabiliyor...
Gerçi profil kapağın da sakat jdjdk
Peki cinsel gerilimi nasıl tanımlıyordun o kullanıcı adını seçerken? Nedir sence?- 1 yıl
Cinsellik başlı başına insanı geren bsi değil mi heycanlandiran bsi
Soran1 yılHeyecanlandıran tamam ama her zaman germez ya 😀
- 1 yıl
Germesini geerektrck seylerde kisilern eljnde
Soran1 yılKesinlikle...
Cinsellik konusunda 32,4b cevap paylaştı. Uzun süre rahatlayamamak
11 Yorumla
Soran1 yılO gerginlik değil de abazanlık oluşturmuyor muydu?
Cinsellik konusunda 706 cevap paylaştı. Karşı koyulamaz bir çekim gibi videoya bakarsak 😂
12 Yorumla
Soran1 yılAhahaha videonun özeti çıkartılmış, o da güzel 😂
Cinsellik konusunda 4,6b cevap paylaştı. cinsellikten korkmaktır bence
13 Yorumla
Soran1 yılYalnız o adı üzerinde "korku" 🙃
Gerilim başka olmalı sanki 🤔
Soran1 yılKesinlikle normalin dışında evet jdkkd
Gizli Üye(25-29)1 yılSen daha iyi bilirsin bunu bence
21 Yorumla
Soran1 yılNeden böyle düşündün? 😀
Gizli Üye(30-35)1 yılCinsel olarak gerilen insanlardaki gerginlik 😁
23 Yorumla
Soran1 yılAhahaha bu cevabı bekliyordum 🤣
Peki insanlar neden cinsel olarak gerilirler? Jdjdj
Cevap sahibi1 yılAşırı cinsel yükten dolayı cinsel gerilim hattı oluşması muhtemeldir 😁
Soran1 yılTamam tamam aşırı cinsel yük nasıl oluşur diye sormicam, yoksa bu sefer de başka bir kavrama geçiş yapıcaz kesin 😂
Zamanı mekanı göz ardı etmenin karsiligi
11 Yorumla
Soran1 yılCinsel gerilim mi? 🙃
Ben de severim
13 Yorumla
Soran1 yılNedir peki bu sevdiğinin tanımı? 😀
Soran1 yılAnladım jdjdkd
Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. Hiç bilmiyorum 😂
19 Yorumla
Soran1 yılO kadar da ipucu verdim amaaa 😂
Soran1 yılYazarken bir sorun olmuyor ama maşallah harf hatası bile yok 😂
Soran1 yılOooo iyiymiş 😎
Soran1 yılÖmrün kurslarda geçmiş gibi 😂
Onları niye boş ver onlar niye üvey evlat? 🤣
Soran1 yılJdjdks
1 yılYine halkimizdan ulvi bilgiler dokulmus xjsjjs
09 Yorumla
Soran1 yılEvet de senin cevabın yok ortada?
Nedir cinsel gerilim senin için? 🧐- 1 yıl
Sevdigin biriyleyse tartisma sonrasi veya herhangi bi durumda meydana gelen gerilim😬
Sevmedigin biri sana istek duyuyosa kufur sebebi bi gerilim😬
Soran1 yılAhahaha ilkini aldım 😂
İkimci cinsel gerilim saylanmaz o ana avrat sövme gerilimi 🤣- 1 yıl
evet o daha cok direkt siddet gerilimi😋
Soran1 yılSondaki emojiye bak jdjdjdj
Senin genlerde Amazon Kadını olabilir 🤣- 1 yıl
Az bi psikopatlik var tabi😌
Soran1 yılAz...
Jdjdkdk- 1 yıl
eser miktarda😌
Soran1 yıl🤣
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAçlık.
27 Yorumla
Soran1 yılO abazan olmak değil miydi ya? 😀
Cevap sahibi1 yılUzun süre aç kalınca oluşan gerginlik iste. Abazan olmak ayrı bence. Abazan olunca sağa sola sarkma var
Soran1 yılPeki senin dediğin durumdaki kişi ne yapar? 😀
Cevap sahibi1 yılBaskılar.
Soran1 yılBir yerde de patlar 😂
Teşekkürler efenim 🙏
Cevap sahibi1 yılBilmedigin bir sey değildir ama neyse
Soran1 yılDeğildir 😂
O yüzden de cevabı değil de tanımınızı merak ediyorum yazdım 🤓
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği