Travma durumu sadece cinsel konuyu ele alarak açıklamak yerine size " Biri ya da birileri tarafından Kişinin , kişilerin Çok ciddi bir zarar gördüğü bir durum sonucu örneğin; bir şey almış ve dolandırılsanız artık herkese ve her şeye karşı çok daha temkinli, korkak, çekimser bir tavır sergilersiniz. Kişi nerde ise gerçek ile sahte, doğru ile yanlış, dürüst ile... (siz dolduurum lütfen) bunları birbirlerinden ayırmakta herkes zorluk çeker. hemen hemen toplumun birçok kesimin de bu her gün yaşınıyor maalesef.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Olm nedn opusuyon miletle
06 Yorumla
Soran+1 yılÖpüşmüyorum kimseyle :P
Soran+1 yılKoluma dokunulması bile hoşuma gitmiyor sanki
Soran+1 yılDüşünüyorum küçükken neyden korktum diye ama taciz gibi birşy yaşamadım küçükken bir tek dedemin organını görmüştüm 11 yaşlarında gibi
Cinsel Yaşam konusunda 679 cevap paylaştı. Psikolog desteği öneririm.
019 Yorumla
Soran+1 yılPsikolog annemin tanıdığı yani bunu anlatamam
Soran+1 yılÖğrenciyim psikolog param yok maalesef
Soran+1 yılDurumdan bahsediyorum aslında daha fazla tanışmamız gerekli gibi ama doğru an bence benim için yok yani ne kadar arzulasalar da doğru bulmuyorum hiçbirini belki de aklımda başka birisi varken doğru bulmuyorumdur çünkü her öpüşmemde o kişiyi düşünüyorum ayrıyken bile yalnış yaptığımı birşeyleri düzelticem derken daha kötü yaptığımı hissediyorum benim için olaylar bir hayli karışık haliyle kafam da
Soran+1 yılZor kadın yapsam da duygusal davrandığım için belki de bırakmasınlar diye kabul ediyorum herşeyi tabi bir yere kadar sonrasında direk uzaklaşıyorum soğuyorum kullanılma hissi gibi oluyor
Soran+1 yılYenisi de bir öncekinden farklı olmuyor ki o da öpmek dokunmak istiyor yani bende herkes gibi olmak , ciddi bir ilişki istiyorum aslında beni sevip her zaman herşeyime saygı duyacak birisini o kişi gelse bile aynı hissedeceğimi de düşünüyorum çünkü aklımda başka birisi oluyor
Soran+1 yılBelki de aklımda o aşık olduğum kişi yoktu veyahut beni önceden sevip koruyup kollayıp sonra hep sevişmek için yazan arayan birisinin sevgisini geri istiyordum ama bu imkansızdı aklıma hep bu da geliyor başka birisiyleyken de belki de o yüzden dokunma öpüşme hoşuma gitmiyordur çünkü onlardan önce o kişiler vardı
Soran+1 yılDoğru kişden önceki yaşadığım kişilerin hepsinden nefret ediyorum öldürmek falan da istiyorum hatta nasıl bunları kabul ederim diye kendime de kızıyorum dişlerimi sıktığım zamanlar oluyor
Soran+1 yılKendim için yapabildiğim çoğu şey mutlu ediyor erkekler dışında ama erkek arkadaşım olmasını da istiyorum ama hiçbirini de sevmiyorum seviyormuş gibi de davranıyorum sırf ilgi gösteriyorlar diye birçok yerden ilgi alıyorum zaten, amacım ilgi verilmesi hoşuma gidiyor değil
istediğim şey fiziğimin beğenilmesi arzulanması arzulanma için öpülmek istenmem değil benim sesimi danslarımı yeteneklerimi kalbimi merhametimi seven benimle sadece bunlar için birlikte olduğunu hissettiğim beni bunlardan etkilenip öpmek dokunmak isteyen birisi mutlu ederdi...
Soran+1 yılBu arada aşağılanma dediğin nasıl bir şey
Soran+1 yılDoğru söyledin bana kötülük yapan ve ilgiden sıkılıp reddedilmek istenmem bunlar beni o kişiye daha çok çekiyor
Cinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı. Suç işlemiş gibi mi hissediyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılNe zaman alışırım
Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sen ne istiyorsun hayatında bu önemli
00 YorumlaGeçer zamanla
00 Yorumla
+1 yılKötü bişeymi yaşadın
013 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bişey
- +1 yıl
Tecavüz gibi
Soran+1 yılHayır ama aşık olduğum kişi taciz etti gibi bir şey yani istemediğim halde sevişmek için biraz zorladı
- +1 yıl
Sevistinizmi peki
Soran+1 yılTam sayılmaz kalktım hemen zaten
- +1 yıl
Peki ondan sonra hic biriyle sevistinmi
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yıl2 açık 2 yüzeysel sevişme ilişkiye girmedim hayır
- +1 yıl
Açık derken çıplak mı
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Nasıl açık