Eski eşim ve yeni eşinin yatak odası hakkında, uzun ama okuyun ağır depresyondayım?

Aşk evliliği yaptım ama yaşım 21di. İlk aylarımız iyiydi ama 6. ayda sorumluluklar birikti. Gençliğimi mahvettim diye bunalıma girdim ve sonucunda terk edildim.

Yeni eşinin yüzü çok güzel, fiziği de erkeklerin beğendiği tarz. Göğsü kalçası, üst bacağı çok dolgun ve dikkat çeken bir fiziği var bu konuda. Beni üzen de kızın yüz ve fiziğinin güzel olması. Biliyorum yanlış ama kadının eskiden gittiği spor salonuna yazıldım, laf arasında hocaya sordum o kadının fiziğinden nasıl yaparım diye. Bana verdiği cevap "Ne çalıştığını başka kızlar da sordu, onun fiziği doğal, sporla elde edilebilinicek bir şey değil. onun yapısı dolgunluk bu da sporla elde edilinmez, anca sıkılaştırırsın, zaten squat yapabilicek sağlıkta değil" dedi (yarım saatlik konuşmayı toparladım)

meğer bu kadın geçmişte kaza geçirmiş ve bir dizinin eklemi kalıcı hasar görmüş. Yani diz ile alakalı bazı hareketleri kısıtlı.

Sevindim gibi algılamayın lütfen, sadece merak ediyorum eski eşim ondan sıkılıp, benimle kıyaslar mı. Çünkü çok mutlu bir cinsel hayatımız vardı. O kadınla bacak omuza, kucakta gibi pozisyonları yapamaz. Bu o kadından sıkılmasını sağlar mı. Ya da kadının yüzü ve fiziğinin çok güzel olmasına daha mı önem verir..

Biliyorum takıntılıyım.. Ama bir anda terk edildim.. Çok kötüyüm.. Ltfen tarafsızca cevap verin
Eski eşim ve yeni eşinin yatak odası hakkında, uzun ama okuyun ağır depresyondayım?