Eşim daha monoton bense tutku dolu değişik fanteziler istiyorum sinirim yok ama eşim monoton hep aynı şeyler yapiyo düz klasik millet her gün ilişki yapan ilişkide sınırı olmayan kadın ister eşim bulmuş ama değerlendirmiyo ben dedimki ellerimi yatağa bagla istedini yap ben dur yapma aşkım nolur diye yalvarayim sen durma istiyorum dedim yapmiyo hep monoton hep aynı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYanlış eşleşme sonucu oluşan bir evlilik maalesef , bu noktada sen cinselliği bedensel boşalma aktivitesi olarak değil zihinsel ruhsal bir haz cümbüşü olarak görüyorken eşin ee eşitle arada birlikte olup boşalıyoruz işte bunun olayı bu kadar diye bakıyor en temel ayrım oradan kaynaklı Kİ bu kadar Zeki ve hayal gücünün geniş olması onun zamanla seni suçlamasına sorun sende sen doyumsuzsun demesine seni kısıtlayıp her an aldatma potansiyeliyle suçlamasına sebep olacaktır ama bunlardan psikolojik olarak etkilenmemelisin , sen doğru olansın o yanlış düşünen
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
37Cevap
+1 yılaynen bende böyle kadın istiyorum ama bulamıyorum. eşin gerçekten bu işlerden anlamıyor bu da senin şansızlığın.
014 Yorumla
Soran+1 yılBişey dicem çok tatlısın sevgilin var sanırım
- +1 yıl
sevgilim değil kız kardeşim yanımdaki
- +1 yıl
valla senin bu arzulu hallerinde çok tatlı çok kadınsı <3
Soran+1 yılHimmm saol eşim çok monoton bende libidosu yüksek istekli biriyim valla saatlerce sevişmek oynasmak istiyorum erkeğimin her zerresini tek tek öpmek istiyorum
- +1 yıl
muhteşemsin seni yatakta saatlerce inletmek çok hoş olurdu ama eşin beceremiyor seni hak etmiyor üzüldüm senin adına.
Soran+1 yılŞimdi bişey kız kardeşin çok güzel çok tatlı böyle bir siteye onunla fotonu koymasan olurdu etraf kötü herkesin düşüncesi iyi niyetli değil nazar deeger ama sende daha tatlisin
- +1 yıl
kız kardeşimle burayı ortak kullanıyoruz o yüzden onunda resmi var kötü niyetli kötü niyetiyle kalır her zaman senin enerjinin yüksekliği beni de yükseltti keşke daha uzun sohbet ede bilsek.
Soran+1 yılŞey özelden sohbet edelimmi
Soran+1 yılOrtak kullanıyoruz dedinya özelden yazmayada çekindim
- +1 yıl
Edelim merak etme sorun yok yaza bilirsin.
- +1 yıl
çekinecek hiç bir şey yok rahat ola bilirsin bekliyorum.
- +1 yıl
müsait olamadın sanırım.
Soran+1 yılNiye mesaj atamadım sana
- +1 yıl
önce tekp etmen lazım
Sen gibi biri lazim evet dusuncen guzel acik olmanda cok iyi bence degerlendirmesi lazim bunu fanteziye mi karsi peki
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum monoton takılıyor valla hiç aksiyon yok misal insan TV izlerken karisinin yanına yanaşir başlar öpmeye oksamaya
Soran+1 yılAdam klasik bilmiş bir yatak her şey yatakda olup biliyo tak fişi bitir işi
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılBendede ayni durum esimd evar isteksiz zevksiz sıkici bu yuzden mastürbasyon ile avutan bir halde dolaniyorum hep bazilari maalesef degis
05 Yorumla- +1 yıl
Degismiyor istemiyor olan istekli tarafa oluyor zindanda 8luyor rahatlamiyor zevk almiyor hayattan
Soran+1 yılOlan hep istekli olana oluyor misal yatakda düz yatiyon sevişme bitti ya da yapmadınız kadını ellersin öpüşürsunuz uzun uzun karın varsa evde şans işte ne istiyor bunlar bilmm karınla yatakda oynarsın maç yaparsin
- +1 yıl
Illa yatsk degil on sveismeyi heryerde yasarsin eglenceli yanasirsin oper koklar dokunursun istekli olursun
Soran+1 yılİşte benim okuzde yok
- +1 yıl
Bendekindede zevkmistek arzu yok
- Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı.
+1 yılof ya offfff.. bize de nerde bir buzdolabı var o denk geliyor... volkanlar kopuyor içimde... bu kadar tutkulu biriyim... ama boşa...
00 Yorumla
+1 yılSeni anlıyorum bende evliyim ve bu durumu yaşadım, ilk başta ömür geçmez dedim öyle ama sonra partnerler edindim şimdi bu şekilde hayat daha zevkli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sınırın yok , farklı şeyler yapın o zaman çok farklı rutin dışı sıradışı :)
00 Yorumla
+1 yılİstediğim kadın tipi maalesef aynı sorular bended3
00 Yorumla
+1 yılHimmm sen neler seviyorsun mesela ona bunları anlat
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSınırım yok derken neler mesela takma şey mi kullanacaksın.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle değil yani hani bir kadın düşün erkeği şunu yapalim diyo ben yapmam surani yalimmi ben yalatmam surda su pozisyon da yapalım yapmam ben öyle der erkeğim ne derse o yaparım ben
- +1 yıl
Sen yalar mısın erkeğinin her yerini
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen anlamıyorum ki arkadaş. Yüksek libidolu erkeklere uyuz kadınlar denk geliyor fantazik kadınlarda dümdüz adamlar denk geliyor
01 Yorumla
Soran+1 yılVallaya hep tersine nedir bu böyle
+1 yılAynı sorunları bende yaşıyorum ve seni çok iyi anlıyorum. dertleşmek isterdim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanlış adamla evlenmişsin, mekan sınır tanımadan evire çevire s. i. k. meliydi seni. Sadece yatakta mı oluyor?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı.
+1 yılSıkılmıyo mu monotonluktan
04 Yorumla
Soran+1 yılSikilsa böyle soru yazmam bura sıkılmiyo hep ayni tarz
- +1 yıl
değişmez boşuna uğraşma
Soran+1 yılKonuş diyen çok anlat iştedini ama değişmiyor hep aynı valla
- +1 yıl
1 kere denese aslında
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOrtak yolda buluşacak mısınız
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılÜzgünüm ama yanlış adamla evlenmişsin.
00 Yorumla Fantezi dünyası yoktur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılFantezi dünyası geniş değilse zor işiniz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıl:))) seninde işin zor
00 Yorumla
+1 yılİşin çok zor senin :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKocani farkli mekanlarda tahrik et
00 Yorumla
+1 yılsenin i tanimak sohbet etmek harika oluru ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı.
u +1 yılVitaminsiz kalmış kocan az besle 😅
00 Yorumla
+1 yılBiz ne diyecegiz eşini ikna etmeyi dene
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılDeğişik şeyler yapmak gerekli zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDediklerin çok hoş insanı azdiriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAranılıp bulunamayan kadın burdaymış :D
00 Yorumla
+1 yılBenim kadar uç mu acaba fntezilerin
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok şeyler var uç az kalır buraaya yazmıyorum
+1 yılEşin sıkılmış sen daha doyamamislik var
03 Yorumla
Soran+1 yılValla ben kaç yildir aynıyım hep aynı istek arzu doyamıyorum
- +1 yıl
Doyma doruğu yaşa ama doyma
- +1 yıl
Konuşmak istersen
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. işin zor
00 YorumlaAnal yapiyormsunz
00 Yorumla
+1 yılIki kiis hayal ettigin oluyor mu peki hic?
00 Yorumla
+1 yılSana o fantezileri ben yapsam?
00 YorumlaGüzel güzel konuş sana bişey sormak istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDayanamazsın
02 Yorumla
Soran+1 yılNeye ben de o kadar uç şeyler varki fantezi acı eşiğim yatakta yüksek
Cevap sahibi+1 yılEsin sert olmadığı icin kendini dayanıklı zanneden birisin sadece
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaç yıldır evlisiniz
04 Yorumla
Soran+1 yıl6 yıldır
Cevap sahibi+1 yılBizde 11 yıl oldu. Belli bir yıldan sonra eşimde farklı şeyler denemek istedi, ben pek yanaşmadım ama sonra baktımki farklı şeyler olacak. Eşlik etmeye başladım.
Soran+1 yılMasallah sana benimkide deisirmi monoton olmak yerine deissse denese ne olcakki
Cevap sahibi+1 yılMesela en çok ne yapmak istiyorsun. Onu kıskandırmayı denedinmi
Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Adamdaki şansa bak
02 Yorumla
Soran+1 yılYa bendeki şans nolcak insan gece düz yatcana karısıyla oynasir öper eller fantezi yapar ama yok
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaşlar ne. fantezi sevmiyor demek ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı. Tam benlik sin
01 Yorumla
Soran+1 yılVay sende öylemisin doymuyorum valla sinirim yok herşeyi istiyorum misal sevişme mi uzun uzun sabaha kadar her aşamaya zaman ayırarak ilerlemek istiyom
Gizli Üye(25-29)+1 yılBagirtmalik
02 Yorumla
Soran+1 yılOf en sevdim bagirtsin altında inletsin kalcami tokatlasin her yerimi morartsin valla emerken çok azginim ben valla
Cevap sahibi+1 yılBütün deliklerin doldurmalik
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe gibi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası