Kocamla yatakta yeni şeyler denemek istiyoruz, neler yapabiliriz?

Daha 3 aycık oldu evleneli. Tabi daha oncesinde de 1.5 yildir birlikte oluyorduk ama ara ara. Ben çok istekli bir kadınım ilişkiden çok sanırım heyecanlanmayı oynaşmayi etkilenmeyi seviyorum o şekilde seks olsun istiyorum. Sürekli yakasindayim taciz ediyorum resmen. Ama en fazla yatağa giriyoruz ileri geri ve boşalma. Bundan ibaret. Daha doğrusu onun boşalmadıysan ibaret ben de ne heyecanlanabiliyorum ne de bir zevk yok. Kendi de tabi bosaldiktan sonra çok umrunda olmuyor uzun da sürse bir sure sonra hevesim gidiyor gir cik gir cik. Sanirim o da artik monotonluga alisti o yuzden cok heveslenmiyor bile malum yasaklarda var evden cikamiyoruz ki şoyle suslenip gezeyim biraz ateşleyim onu. Evde ne yaparsak yapalim birde ustte kaynanam oldugundan rahat olamiyoruz ses vs. Keşke beni tahrik edecek şeyler söylese ben söyle desem sirf dediğim için söyleyecek ya da yapmacik söyleyecek. Farklı heyecanlar istiyorum kocamla ne bileyim bizi heyecanlandıracak şeyler. Neler yapabiliriz önerinizi bekliyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Mesela şey dedim bir yol var burda ormanliga doğru giden bazen o.. duruyor. Ben suslenim beni oraya götür sonra arabayla gel tanışmıyormuşuz gibi fiyat sor falan sonra otele gidelim yabanci gibi dedim. Jdjdjdj bunu nasil olduysa kabul etti. Şu an korktugum sey o donup gelene kadar baskasi durursa yavrum ne kadar derse naparim😂 Birde şey dedim bana şöyle bir bak ne kadar ederim dedim. Kendini onlarla kıyaslama diye kızdı bana ne var sanki Allah allaaah.
Kocamla yatakta yeni şeyler denemek istiyoruz, neler yapabiliriz?