Eski eşim yatakta iyiydi, yenisi öyle değil. Ne yapacağım?

Eski esimle 2 yil evli kaldik cocuk yok. Sonra aslinda o ayrilmak istedi ve zaten gunluk olarak anlasmakta sıkıntılar vardi ama yatakta baya uyumluyduk. Reddettigim nadirdir kendisini. Hatta bazen reddetmek istesem, yorgun olsam bile alacagim zevki bildigimden ses etmezdim. Zaten sonrasinda moda girerdim.

Ilkimi onunla yasadim ve ilkimde bile zevk aldigimi soyleyebilirim. birlesme kismen belki ama sevisme ve oral ilk beraberligimizde bile cok iyiydi. Canimi zerre yakmamıştı. Yataktaki ozguvenine hayrandim. Malum bolgesi de iyiydi boy kalinlik olarak. Beni tatmin ederdi mutlaka. Iste ayrildik sonra.

Ben yeniden evlendim 1 yil sonra. Cunku cocuk istiyorum biraz da. Yani esimden genel olarak memnunum ama tabi yatakta eski esimle ister istemez karsilastiriyorum. Yeni esimle ilk beraberligimizde benim icin ilk kez yasamayacak olmama ragmen zevk almadim mesela. Zamanla zevk almaya basladim.

Eski esime gore suresi daha kisa, malum yeri biraz ince biraz kisa eski esime gore ama normal baktigimda yani karşılaştırmasam boyu falan yine iyi diyebilirim ulke ortalamasina gore. Yani ona alismis biri olarak acaba yetmiyor mu diye dusundum ilk basta ama zamanla uyum sagladim diye dusunuyorum.

Yukseldigim an bazen iliski bitiyor. Eski esim yukseldigimi, orgazma yaklastigimi anliyordu bana bakarak. Ona gore hizini, kendini tutmasini falan ayarliyordu. Ayarlayamasa, dayanamadan benden erken gelse bile ben sogumadan oral, el vs tamamliyordu. Yani eski esim beni farkindaydi, suanki farkinda degil sanki.

Yatak disinda bu adamla sorunum yok ama arada bariz bir fark var. Ne yapacagim bilmiyorum bu konuda. Eski esimde daha kadın oldugumu hissediyordum, kadinligimi yasiyordum yani.

Ten uyumumuz mu yok anlayamadim. Ya da bu konuda eski esim gibi degil bilmiyorum. Tabi kendisine hic yansitmiyorum bunu, zaten dogru olmaz bu ama doymuyorum ne zamandır. Bu da kotu oluyor anlarsiniz ki. Sirf bu yuzden ayrilmakta olmuyor zaten ikinci evliligim. Bir ömür bu duruma alismam ve kabul mu etmem gerek bilemiyorum.

Eski eşim yatakta iyiydi, yenisi öyle değil. Ne yapacağım?