Cok mutsuzum esim yatakta iyi degil daha iyi yapablmek icn ne yapmam gerekr
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖnce neden iyi değile odaklanmak gerek
ARada bir uyumsuzluk mu var
Ten uyumu mu yok
Farklı fanteizleri mi var ve söyleyemiyor
Stres altında mı
Alkol sigara tüketiminden mi
Aranızda olan duygusal sorunlar mı buna sebep oluyor
Hormonal bir bozukluk mu var
Böyle gider bunlar :) Yani KONUŞUN. Seks ve evlilik iki kişiliktir. Bir sorun varsa bu ikinizi de etkiliyor.
O yüzden ciddi bir şekilde ikna etmeye çalışın ki çözüm kolay olsun
belki bir ilaçla ya da bir kaç seans terapi ile giderilecek belki onlara bile gerek kalmayacak.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSelam
Eşinin kötü alışkanlıkları varsa en aza indirgemeli ya da tamamı ile bırakmalı sigara ya da alkol kullanımı gibi.
Beslenmesi daha sağlıklı olmalı nette araştır içinde testesteronu arttıran yiyecekleri yedir beslenmenin sağlıklı olmasının yanı sıra düzenli olmasıda gerekir.
Uyku düzeni ve sağlıklı belli bir süre deliksiz uyku uyumasıda önemli.
Spor yapmaya başlayabilir çünkü spor hormon salgılanmasını arttırır.
Stres yapmaması gerekli.
#perso12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler:)
- +1 yıl
👉🤍👈
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Eşinle konuş bunu. Hatta ikna et. Bir çift terapisti ne gidin. Bunda utanılacak bir durum yok. Cinsel hayatınızı aktifleştirecek farklılıklar deneyebilirsiniz. Kıyafetler, yardımcı ekipmanlar, fantaziler, farklı mekanlar olabilir. Eşinin nelerden hoşlandığını bulmaya çalış. Konuş onunla. Seks seanslarınızı, sıradan, monoton seanslardan olmaktan kurtar. Canlandır biraz.
05 Yorumla- +1 yıl
Canlandırmak kadının görevi zaten
- +1 yıl
Neyse yorumu silemiyorum bi şey yazma
- +1 yıl
@nebilimismi Birşey yazma demişsin. Ama yazmasam olmayacak. Bu sadece kadının görevi değil. Evlilik iki kişilik bir kurumdur. (En azından, çocuk olana kadar. Cinsellik evliliğin önemli bir parçası. Bu hem kadın, hem de erkek için gerekliliktir. Bir ihtiyaçtır. Sadece kadının değil, erkeğin de üzerine vazifedir. Eğer bir tarafta bir eksiklik varsa, evlilik ciddi zarar alır. Hatta boşanmaya kadar gider. Sorunun bir an önce çözülmesi gerekir.
- +1 yıl
Adamın umrunda olsa bi şeyler yapardı
- +1 yıl
@nebilimismi Adamın umrunda olmaması diye bir durum olamaz. Bu durumda ya kadın boynunu büküp bu hayata ömür boyu katlanacak. Ya da yapılması gerekeni yapacak. Koca, ya bir çözüm yolu aramayı kabul edecek. Ya da bu iş boşanmaya kadar gidecek. Ki bu durum kesin bir boşanma sebebidir.
+1 yılİyi olmamasının sebebi performans mı? erken boşalma mı? başka sebepler mi var?
110 Yorumla
Soran+1 yılOnu bile çözemiyorum erken boşalıyor, sertleşemiyor. Doktora götüremiyorum bosanmaya kadar gidecek artik bu iş
Soran+1 yılZaten gizli hesap sorabilirsiniz
- +1 yıl
Kocanızın penis boyu biraz fazla uzun ise sertleşme sorunları ondan kaynaklı olabilir. Bunun için ekstra takviyeler kullanması gerekiyor. Erken boşalma Türk erkeklerinin yarısından fazla var. İlaçlarla engellenebiliyor ama birkaç egzersiz de mevcut izleyip uygulayabilir. Genelde bu sorun sinir fazlalığı ya da psikolojiktir. Ergenken hızlıca yakalanmadan işimi göreyim diyerek oluşturulan bir alışkanlık. Ve eşinizi memnun etmek açısından farklı şeyler yapıyor musunuz?
Soran+1 yılEvet, yapabilecegimin en degisigini yapiyorum ama onun ekstra takviye almasi lazim degil mi baska turlu çözülmeyecek cunku bu
- +1 yıl
Örnek vermek gerekirse neler yapıyorsunuz?
- +1 yıl
Bu arada evet normalde onun çözmesi gereken bir şey ama evlilik söz konusu biraz daha zorlayıp sonra boşanmayı düşünün derim. Sonuç olarak mutlu olmayı ve tatmin edilmeyi hak ediyorsunuzdur.
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum yardımcı oldu :)
- +1 yıl
Ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu. istediğiniz zaman soru sorabilirsiniz iyi günler. :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
69Cevap
+1 yılMerhaba
eşinin iyi olmadığı konu ne seni ne yönden tatmin edemiyor ön sevismeyi mi yapamıyor sana oral seks yapmıyor mu pozisyonlari beceremiyor mu erken mi boşalıyor.
Bür sürü sebep var yani ön sevişmeyi kısa Tutuyorsa onu sevişirken yönlendir devam etmesini söyle.
Oral yapmıyorsa yaptır 69 deneyin yapmak zorunda olucak yapılmasını istediğini söyle eşin o senin her konuda kinusmalisiniz bu şekilde mutsuz evliliğe kapı açmış oluyorsunuz.
Erken boşalma sorunu var ise ilk yaptığınız seksi oral ile boşalt eşini 2. Sefer de daha uzun surucektir
Pozinyonlari beceremiyor ise nasıl yapacağını tarif et yardımcı ol
#Sevimlii🖤20 Yorumla
+1 yılEşinle bu durumu konuş, mutsuz olmak hakkın değil. Nelerden hoşlandığını neleri istediğini ya da neleri sevmediğini vs vs bunları eşine ilet. O da aynı şekilde.. Monotonlaştırmayın seks oyunckları vs vs kullanabilirsiniz. Performansını biraz aktifleştirmesini söyle.. Libidosu yüksek olmayabilir istek arttırıcı kullanabilirsiniz.
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDaha iyi olmayı kendisi istemesi gerekiyor
Ön sevişmeyi mi kısa tutuyor oral mi yapmıyor erken mi boşalıyor.
Nedir yetersizliği?
Yaşı kaç belkide o yaşına göre normaldir sen yaşın gereği yetinmiyorsundur.
Eşin ile konuş konuşmadan birşey çözemezsin12 Yorumla
Soran+1 yılBen 22 yaşımdayım o 37 yaşında. Eşim ile konuşmaya kalktıgımda kavga çıkıyor mütemadiyen. Doktor vs hiç kabul etmiyor sertlesme problemi de var boşalma sorunu da ne yapacagimi bilemiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlayıslı olması lazım ben evli olmamama rağmen düsündüğüm tek şey ilerde evlenirsem
Eşimi cinsel onlarak tatmin edemeyeceğim den korkuyorum bunun için kendimi geliştiriyorum
Dilini kullanmasını iyi öğrenicek sizin cinsel bölgenizi sömürmesi lazım yalarak boşaltması lazım hadi arada dinlenerek yap madem erken geliyorsa
Erkeklerin elindeki en büyük koz yalarak boşaltmak
Bu seks i nerdeyse zirveye taşır hatta 10 dk lık seks i nerdeyse 50 dk 1 saate kadar tasıyabilir
Hatta daha fazlasını bile yaptırması mümkün00 YorumlaKnk işte o yüzden yapıp evlenmekten yanayım ya doyuramazsa die
61 Yorumla
+1 yılYine bir troll daha. Bu saatte bu geldi aklına da KS de soruyon 😂😂
412 Yorumla
Soran+1 yılTatlım eşin olunca anlarsın ki bunlar bu saatte akla geliyor. Gotunu dönüp uyuduğunda görüşürüz ayni yerde🤣😳
- +1 yıl
Herkesin kendisine göre dertleri var, trol ya da değil. Ülkemizde bu sorun git gide büyüyor. Umarım tecrübeli arkadaşlarımızın yönlendirmesi ile KS sayesinde çözüm yolu bulunabilir ve yuvalar yıkılmaz
- +1 yıl
@GevezeGenc ülkemizin tek derdi bu olsun 😂 dramatize edilecek bir şey yok. Bu işte uzmanlar varken gel benimle aldat diyen abazaların kol gezdiği bir sitede çözüm bulursa piyango da oynasın burdan sorup
- +1 yıl
Ülkemizin tek derdi bu değil diye destek olmayalım mı? Erkeğinde abazası var kadınlarında. Burda tecrübeli arkadaşlarımız, evlilikte problem yaşayan insanlara bilgi konusunda destek olursanız bakarsın evlilikleri kurtarırız
- +1 yıl
@GevezeGenc o evlilik bittiyse tüm türkiye bir olsa yine kurtaramaz
- +1 yıl
Cinselliğe bağlı açıkcası. Kadınlarımız seks konusuna çok önem veriyor neden kurtulmasın ki
- +1 yıl
@GevezeGenc bakış açınız çok dar işte. Neyse iyi geceler
- +1 yıl
Hayır olur mu bakış açım dar değil burdaki konuya göre yorumladım. Cinselliğin dışında geçim sıkıntısı olur aileler arası problemler olur ama şu an konu bu değil
Soran+1 yılEşim gitmiyor benimle kavga ediyor diyorum okuma yazma gibi bir özüre mi sahipsiniz?
- +1 yıl
Kaç yıllık evlisiniz?
- +1 yıl
Hay başlıycam eşine de sana da 😂 tamam arkadaş dertlisin yeter da bildirim gelip durmasın
- +1 yıl
Harbiden ya sen en iyisi yatağını değiştir bitsin gitsin
Cinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. Önce sıkıntının ne olduğuna odaklanmak gerek.. Seni mutlu edebilmesinin tek yolu karşılıklı oturup dertlesmek olacaktır.. Sonrasında gerekse psikolojik gerekse tıbbi destek gerekebilir.. Ama öncesinde sorun üzerine geçecek bi muhabbettir...
00 YorumlaErken boşalma sorunu var ise geciktirici kullanabilirsiniz. Eğer ki penisi yeteri kadar etki etmiyor ise çeşitli kılıflar ile farklı avantajlar edinilebilir ama bu erkeğin hissini fazlasıyla düşürür kadın avantajlı olmuş olur sadece.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. eşin isteksiz erken boşalan ve sertleşme sorunu olan biriyse hersey cozulur ama erken boşalma doktorluk degil tamamen konsantre meselesi cok hızlı nefes alıp veriyor degilmi girip cıkarken
02 Yorumla
Soran+1 yılKalp krizi geçirecek diye korkuyorum bazen evet
+1 yılHiç mi iyi değil sana göre mi iyi değil? Hiç iyi değilse bir doktora görüşün derim
21 Yorumla
Soran+1 yılAyda 2 kere 15 dakika ancak diyeyim sen onu kafanda tart
Esin yatakta iyi degilse, o birseyler yapsin, sen niye? Troll soru degilse, Söyle derdini kocana, burdaki abazalarmi sana yardimci olacak?
01 Yorumla
Soran+1 yılSöylemedim mi sanıyorsunuz doktoru ilaci vs kabul etmiyor abazalari kafaya takmıyorum kimisi gerçekten iyi taktikler veriyor ayriyeten kimliğimi ortaya cikarmiyorum. Ben genc bir kadinim bu durum beni bunalttı
Akli olgunluğa erişmeden kukunun ateşiyle 15 yaş büyük kocaya kaçarsan gayet normaldir. Sana ayak uydurmasını mı bekliyordun, hayır evlenmeden hesap edemedin mi
00 Yorumla
+1 yılBujun cevabını burda araman yanlış, tabi trol değilsen
02 Yorumla
Soran+1 yılDoktora gitmeye ikna edemiyorum her seferinde kavga çıkıyor ben bunaldim bu durumdan artik gencecik kadinim. Tutup etrafımdakilere de soramayacagima gore burda gizli bir isimle sordum ki belki birileri tecrubelerini aktarir
- +1 yıl
Boşan
+1 yılBol bol fantaziler yapman lazimn.. seksi ic camasirlari giymelisin ve on sevismeyi cok izin tutmaniz lazim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılya biz iyiyizde ne oldu.. alet te iri ,, 4 5 ten azda yapmıyoruz da dayanacak kadın bulamıyoruz.. bu kez de sadakatsiz damgası yedik
00 Yorumla eğitim kampına gönder öğrensin gelsin ne yapacaksın adama yaptıra yaptıra öğreteceksin başka çaren var sanki git barlarda öğren gelmi diyeceksin he uzman yardımıda olabilir tabi ama bence gereksiz
00 Yorumla
+1 yılNe bekliyorsun ki yani hangi olay seni düşünceye soktu
00 Yorumla
+1 yıliyi değil derken yani.. sadece git gel boşal bu kadarmı yoksa isteksizmi..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Performans arttırıcı bitkiler var onları deneyebilirsiniz ya da kendin özel karisim yapabilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi iyi niyetli gormdim care ariyon baskasi olsa hemn kollu kuvetli buluyor 🙄😏
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNelerin onu tahrik ettiğini keşfet konuşun fantazilerini öğren
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. Bunu onunla karşılıklı konuşmalısın. Tabi acayip erkeklik gururuna kapılan birisi değilse
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı. eczaneden cinsel performans haplari var bi ara sogumustum seksten bi defa kullandim bomba gibiyim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. O çok sıkıcı bi durum ya benim çok yakın bi arkadaşımın da başına helmişti
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYatağı değiştir, kanepede ya da sandalyede iyidir belki
00 Yorumla Senin onu kiskirtman lazim icindeki canavarin ortaya cikmasini sağla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİyi değil derken erken boşalma mı tecrubesizmi sevişmemi yok senimi heycanşandırmıyof
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
+1 yılTatlım senin için çok üzgünüm yapıcak hiçbir şey yok
00 Yorumla Beni çağıracaksın ben yaparken eşin izleyecek tecrübe kazanıp iyi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin gibi kadınım olacak götümu dönüp uyucam ha? Doyumsuzum ulan ben ne dönüp uyumasından bahsediyorsun sen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMolalarda dizine yatıp üç beş dkka oynar emersen tekrar harkeetlenir ve yaoarsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeğenmediğin tarafı ne penisi mi küçük oraldemi başarısız erken mi boşalıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen hiç birşey yapamazsın eşinin seni yapmadı lazım
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBöyle kadınları aç bırakıyorlar ya uyuz oluyorum
İdare et bekarlar ne yapsın hiç bulamayanlar var 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılDaha yenisinizdir. Alışırsınız
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bunu onunla konuşup tedaviye ikna etmelisin.
02 Yorumla
Soran+1 yılAsla olmuyor aramızda yaş farkı var diye utanıyor
Sana tek bi yöntem söylicem
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOtur güzelce konuş anlat
40 Yorumla
+1 yıleşine eksik yönlerini söyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Iyi degil derken ne olsun istiyorsun
00 Yorumla
+1 yılOdunu ne kadar yontarsan yont duzelmez
00 YorumlaKonuş ama sakın aldatma
00 Yorumla
+1 yılKadın bul
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖnsevişmeyi uzun tutmuyor mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk ilişkini evlendikten sonra mı yaşadın?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCuckold bir kocan olsun istermiydin peki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu göreve talibim bebeğim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılDavul dengi dengine değilmiş demekkş
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sen bir şey yapmazsın ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Neresinde iyi değil tam olarak
00 Yorumlacazibende mi işe yaramıyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılAramızda 15 yaş var sanırım sorun bende değil ama o doktora gitmiyor
Soran+1 yıl22 37
+1 yılBazen gizlilik çerçevesinde değişimler gerekebilir
00 Yorumla
+1 yılBoynuz takalım
10 YorumlaFındık ver
10 Yorumla
1 yılBenim de aynı sorunum var eşleri değişelim 😁
00 Yorumla
+1 yılDeğiştir