3 yıllık evliyiz eşim isteksiz ben hergün seks yapmak istiyorum,değişik fantaziler yapıyorum, seks yaparken çok zevk alıyor orgazm oluyor ama hergün istemiyor oralda yapmıyor. ne yapabilirim yardım :)
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence karına otur anlat bu kadar salak olmasın. bu benım cok fazlasıyla ihtiyacım nıye beni kendine baglamaya calısmıyosun gözümü dısarda bırakmaya bır neden oluyosun beni baskasıyla paylasmaya katlanabilir misin falan diye. kusura bakma ama senin karın aptall aklı sııra seni cinsellikle terbiye etmeye calısıyor halk dilinde s****m hıyar yapıyor.
37 Yorumla
Soran+1 yılöyle yaptığına inanmak istemiyorum şimdiye kadar birçok fırsat geçmesine rağmen aldatmadım ama nereye kadar gider böyle bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılkusura bakma öyle..işte konusman en mantıklısı.
Soran+1 yılsiz evlimisiniz?
Cevap sahibi+1 yılevli değilim hatta bakireyim ama erkeğe bu konuda sonsuz saygısı olan biriyim.
Soran+1 yılne güzel evlendiğinizde diğer konuları bilmem ama cinsellikte mutlu edeceğinize eminim
Cevap sahibi+1 yılsaygı oldugu sürece mutlulukta olur:)
Soran+1 yılaynen :)
En İyi Cevaplar
+1 yılBence orgazm olduğu halde bundan zevk almıyor ve istemiyorsa senden çekindiği konular olabilir. Kendini kilolu buluyor olabilir veya ağdası olmayabilir o an kendini güzel hissetmediği için senden çekiniyor olabilir. Çoluğunuz çouğunuz varsa evde onlardan hali kalmamış olabilir. Anlayışlı olmak lazım.
00 Yorumla
aldatirsan arkandayim ve aldatma ayril daha iyi ayrilirken bunu yuzune soylersen kari slave dedikleri olay varya yatakda kolen olur kankacim :)
00 Yorumla
+1 yılOrtam hazırlayacan her gün farklı bir mekanda romantizim ve heyecanın ardından yapacan o işi
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
3Cevap
Bence dışarıda ki tehlikenin farkına varmalı çok cesur bir hayat arkadaşın var..
08 Yorumla
Soran+1 yılne gibi?
Soran+1 yılbilmem ki denemelimiyim bahsettiğin konudan tehdit eder gibi
Soran+1 yılhaklısın tabi önerinde mantıklı bence ama tehdit eder gibi değil kendi istediği için yapsın diye düşünüyorum siz evlimisiniz?
Soran+1 yılbizimde sorun hergün yapamamız seks yaptığımızda ikimizde zevkten uçuyoruz her pozisyonda yapıyoruz değişik fantaziler yapıyoruz sen evlendiğinde hergün yapmak istermisin?
- +1 yıl
Ya hergün olmayabilir ama haftada 4 gün mutlaka olur her gün bilmiyorum ama sende bilirsin ne yeri var ne zamanı bazen uykudan yeni uyandığında olur bazen pazar gecesi yani bazen günde iki kere olur bazen bir kere olmayabilir 7 gun bilfiil fabrikalar çalışmıyor eşine de biraz anlayış göster o zaman
Gizli Üye(36-45)+1 yılsürekli olmaz kardeşim bu aralar hava soğuk duş alma durumları flan üşengeçlikte olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhergün de biraz abartılı bence sen kendini tut biraz çabuk bıkarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbanyo yapmayı çok sevmiyordur :)
015 Yorumla
Soran+1 yılsen gibi mi?
Cevap sahibi+1 yılvalla ben evli değilim daha hiç ilişkide yaşamadım ama eşim sürekli ister diye bende de korku var :) her gün banyoyu kim yapcak diye düşünüorum yani yalan değil eşinizde çok sevmio olabilir diye dedim :D
Soran+1 yılanladım banyo yapmaktan üşenmek sekse engel olmaz diye düşünüyorum :)
Cevap sahibi+1 yılya bence sadece öyle düşüncesi vardır yoksa ister neden istemesin hele birde zevk alıyorsa yani :)
Soran+1 yılseks yaptığımızda zevkten kıvranıyor bende fantazi yapmayı değişik şeyler yapmayı severim ama banyodan dolayı olduğunu düşünmüyorum :)
Cevap sahibi+1 yılben düşünüyorum valla :) çok mu güzel oluo bu seks :DD
Soran+1 yılgüzelde ne müthiş :)
Cevap sahibi+1 yılhmm anladım :)
Soran+1 yılkaç yaşındasın? hiç mastta mı yapmadın?
Cevap sahibi+1 yıl21 yaşındayım hiç yapmadım denemedim nasıl bişey bilmiorum burada konuşanları görünce merak etmiyor değilim inşaAllah en kısa sürede evlenirim :D
Soran+1 yılinş istek oluyor mu seks konusunda meraktan ziyade
Cevap sahibi+1 yılhyr çok değil bazen bişeyler oluyor ama yani kendimi durdurabiliyorum ama en çokda merak var
Soran+1 yılsormak istediğin merak ettiklerini cvblayabilirim :)
Cevap sahibi+1 yılçok birşeyi merak etmiyorum ki zevkini sadece zaten buradakiler her birşeyi soruyolar öğreniyorum buradan yinede teşekkür ederim :) merak ettiğimide sordum zaten;)
Soran+1 yılhımm ok sizi ekleyebilirmiyim
Gizli Üye(36-45)+1 yılorgazm oral yolla mı oluyor?
0125 Yorumla
Soran+1 yılhayır vajinal seksle
Cevap sahibi+1 yılhiç oral yapılmadan direk vajinal olması zor bayanın ama. olsa da çok uzun sürer uyarılması.
Soran+1 yılseks yaptığımızda en az iki kez orgazm oluyor zevkin doruklarına ulaşıyor ben ona bazen oral yapıyorum istemiyor gibi yapıyor sonra zevkten yerinde duramıyor o hiç oral yapmadı ki bana
Cevap sahibi+1 yıloral yapmadan siz sadece ilişki ile olamaz kadın orgazm. sırf ilişki ile yani
Soran+1 yıloluyor nasıl olamaz siz daha önce seks yaptınız mı?
Cevap sahibi+1 yılevliyim, sadece ilşki ile klasik pozisyonda (misyoner ) zor. üstte bile uzun üre zaman alıyor.
Cevap sahibi+1 yılisteksiz biri orgazm da olamaz beyin istemeden nasıl eğilimi olsun .
Soran+1 yılisteksiz derken hergün yapma konusunda isteksiz seks yaptığımızda zevkten kıvranıyor tabi seks yaparken misyoner yapmıyoruz sadece birçok pozisyonda yapıyoruz ben değişik pozisyonlar,fantaziler denemeyi seviyorum buda eşimi mutlu ediyor ama hergün yapamıyoruz sadece
Cevap sahibi+1 yılhangi pozisyonlarda daha çok sonuca ulaşıyor ve fantazilerinizi açar mısınız biraz?
Cevap sahibi+1 yılsadece ilişki ile zor derken klitoris uyarımı olmadan zorduru kast ettim. bayanlar genelde uyarım ihtiyaç duyarlar. sizinki oralı sevmiyorsa sadece el kalıyor seçenekte .
Soran+1 yılklitoris uyarısını elle yapıyorum tabi arada oral yapıyorum tabi ama fantazilerimi burada anlatmasam yanlış anlamazsanız özelden konuşsak
Cevap sahibi+1 yılbede bunu ast ettim. hiç uyarım olmaksızın kli.siine, direk ilişki ile olamaz kadı çünkü. olsada ekstremdir.
özelden olmaz. çok dataya girmeden genel yazsanız. bazen bizde de renklilikten- denenmişliklerden tükenebiliyor fantaziler.
''hangi pozisyonlarda daha çok sonuca ulaşıyor'' demiştin.
Soran+1 yılbende paylaşımda bulunuruz fantazi v.b diye demiştim özelden konuşalım diye konuşabilirsek bir kaç sorumda olacak lütfen yanlış anlamayın farklı bir niyetim yok en çok sanırım kucakta ve doggy de ama genelde her pozisyonda sonuca ulaşıyor
Cevap sahibi+1 yıldog..de de klitoris uyarımı yapılınca mı?
kucak içinde geçerli sorum. uyarımsız sonuca ulaşmak zor sanki.
Soran+1 yılben ön sevişmeyi uzun tutuyorum ellede uyarıyorum sevişirken ondan sonra başlıyorum pozisyonlara ?
Cevap sahibi+1 yılöyle olmasa olmaz zaten. dogyde- kucakta nasıl elle uyarıyorsunuz ki ? orgazm olmasa sorun yapıyor mu?
Soran+1 yılhayır uyarıyı sevişirken yapıyorum ıslandığında pozisyonlara başlıyorum özelde konuşsak artık daha fazla anlatmak istemiyorum
Soran+1 yılözelden yazarsak sizede sorularım var
Cevap sahibi+1 yılsaygı duyarım. bende detay sormadım- anlatmanızı da istemem zaten.
fantazileride genel olarak detaya inmeden sormuştum anlatmanızı.
olmadığında sıkıntı yapıyor mu sorumda çok detay ir soru değildi.
Soran+1 yılorgazm olmadığı ilişkimiz olmadı siz hergün yapıyormusunuz?
Cevap sahibi+1 yılher gün değil. yorgunluk vs oluyor bazen.
evliliğin ilk zamanları cinselliğe alışana kadar kadın orgazm olamaz. alıştıkça süreç içinde kazanır bu hissi. nasıl ''orgazm olmadığı ilişkimiz olmadı'' demişsiniz?
Soran+1 yılilk dönemlerde olmamış olabilir hatırlayamıyorum ama orgazm oluyor eşim çoğundada birden fazla oluyor sallamıyorum kaç yıllık evlisiniz
Cevap sahibi+1 yılbende de o konuda sıkıntı yok ama ilk zamanlar cinselliği hiç bilmeden alışana kadar anlıyor bayan dese ne kadar mantıklı bilmediği- yabancı olduğu olguyu?
birden fazla derken kısa aralıklarla mı üst üste mi?
Soran+1 yılgenelde aralıklarla ama regl sonrası ilk sekste üst üste kaç yıllık evlisiniz?
Cevap sahibi+1 yılaralıklarla olunca ilkinden sonra hassaslaşıyor kadının vaj..sı ve ikinciye daha zor oluyor ya da uzun sürede ama.
evliliğimiz sizinkinden daha fazla.
Soran+1 yılfikir alışverişinde bulunmak hoşunuza gitmedi mi?
Cevap sahibi+1 yılyazdım size zaten. siz okudunuz mu cevaplamamışsınız.
Soran+1 yılevet ikinci orgazm zor oluyor ama uzun sürmesi güzel oluyor sizi ekleyebilirmiyim
Cevap sahibi+1 yılözelden olmaz.
ilkinden sonra hassaslaşıyor ağrı olmuyor mu orasında?
Cevap sahibi+1 yılilişki esnasında elle uyarım devam ediyor mu eş zamanlı? böyle daha kolay sonuca ulaşılıyor.
Soran+1 yılağrı oluyor ama zevkten hissetmiyor çünkü inliyor ahlıyor elle uyarıya devam etmiyorum gerek yok ki neden özelden olmaz?
Cevap sahibi+1 yılele uyarım olmadan sadece ilişki ile uzun sürüyor diye düşündüm.
zevkte olsa acı hissediliyor. boyut ortalama ise belki ondan çok acı hissetmiyordur.
Soran+1 yılsize bir kaç sorum olacak ama cidden buradan sormak tuhaf geliyor ben nickimi söyleyeyim ekleyin lütfen orada devam edelim sonra silersiniz ya da arkadaşlıktan çıkarıp engellersiniz
Soran+1 yılordamısınız?
Cevap sahibi+1 yılburdan sorun. sizde benim cevabımı yorumlar mısınız.
Soran+1 yılboyut normal derken en az 15 cm vardır ama kalın siz oral yapıyormusunuz? çalışıyormusunuz?
Cevap sahibi+1 yılevet eşim istediği için.
ben elle uyarım olmadan sona geç ulaşıyorum. ikinciye de hassaslaştığından acı oluyor.
dog..de hele eşiniz nasıl boşalıyor ki elle eş zamanlı uyarım olmadan ce zevk alan nasıl isteksiz olur?
Soran+1 yıldoggyde elle bişey yapmıyorum ki eşimin isteksizliği hergün yapmaması yaptığında çok istekli
Cevap sahibi+1 yıldog..de nasıl boşalabiliyor genelde acı vericidir bu pozisyon özellikle sertse tarz. ve ne kadar sürede oluyor
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yılacıda olabiliyor ama zevk tabi öne geçiyor acının
Cevap sahibi+1 yılbunu yaşayan isteksiz olmaz ama. her gün olmaması bunu işaret etmez. Sonuçta yorgundur- uykusuzdur. Psikolojik etkenlerdendir.
Soran+1 yılpsikolojik ne olabilir hergün seks yapmamamız için sence?
Cevap sahibi+1 yılyorgunluk- uykusuzluk- stres..
Soran+1 yılsiz çalışıyormusunuz? yaş kaçtı?
Cevap sahibi+1 yılevet , sizin yaş arlığınızdayız eşimle.
Soran+1 yılben 29 eşim 26 yaşında siz?
Cevap sahibi+1 yılyakınız size.
Soran+1 yılbişey soracam sizi eklememdeki sakınca nedir?
Soran+1 yılsize sorularımı rahat sormak isterim olur mu?
Cevap sahibi+1 yılsoruya bağlı. buradan sorun.
Soran+1 yılben nickimi yazarsam eklermisiniz?
Cevap sahibi+1 yılburdan sorun.
Soran+1 yılcinsel hayatınız nasıl?
Cevap sahibi+1 yılgüzel.
Soran+1 yılgüzel derken ne kadar sıklıkla yapıyorsunuz? fantazi yapıyormusunuz?
Cevap sahibi+1 yıldaha önce dediğim etkenler olduğunda olmuyor tabi. yorgunluk- uykusuzluk- stres vs. durumunda. sizin de çok seyrek değildi ara sanırım. haftada bir kaç kere idi yanılmıyorsam.
Soran+1 yılbana kalsa hergün en haftada 5 ama olmuyor sizde kim daha istekli
Cevap sahibi+1 yılbu saydığım etkenler olmaması için gerekçe olmaz mı? hepimiz insanız psikoloji önemli çok.
Soran+1 yılne iş yapıyorsunuzz? kim daha istekli
Cevap sahibi+1 yılalttaki yorumuma cevap vermedin. olumsuz etkenlerle ilgili.
Soran+1 yılolabilir tabiki seksi etkiler ama haftanın 1 ve 2 gününü etkiler ancak ama diğer günler ne olacak siz de cvb yazın soruma
Cevap sahibi+1 yılhaftada 5 gün oluyor demişsin az mı ki bu sayı?
Soran+1 yılhafta en az 5 gün olmalı demiştim bizim en fazla 3 nadiren 4 oluyor sizin
Cevap sahibi+1 yılgünaşırı demek oda. normal değil mi ama? bizimde ona yakın. iş yorgunluk derken her gün olamıyor ki.
kaldı ki eşin isteksiz olsa bu kadar sık da olmazdı. artı isteksiz kadın zevk de almaz.
Soran+1 yılbende çözemedim ne olduğunu işte çocuk var mı
Cevap sahibi+1 yılevet var, sizin yok sanırım.
şimdi beraber olmak istemiyorum diyen nasıl zevk alır ki anlaması güç.
Soran+1 yılevet yok yaptığımızda zevkten inliyor,çığlıkçığlığa kalıyor fantazi yapıyoruz rutin olmasın diye ama seksin sonunda çok yoruluyorum diyor o mu etkiliyor anlamadım ben tam seks düşkünüyüm sizde kim daha istekli ne iş yapıyordunuz? 3. soruşum:)
Cevap sahibi+1 yılyorulma hep olur zaten. bizde fantezi yaparız, sizinkiler neler mesela örnek verir misin?
eşim daha istekli. işim bende kalsa.
çığlık çığlığa Hangi pozisyonlarda- durumlarda kalıyor ve süre ne kadarki yoruluyor? bakın bir sürü soru.
Soran+1 yılçığlık çığlığa kaldığı pozisyonlar doggy ama elleri duvara yaslayıp bir bacağını kaldırıp öyle yapıyoruz birde kucakta yapıyoruz onda çok çığlık atıyor daha çok var tabi fantazi derken iç çamaşırı çeşitliliği çok jartiyerli,tangalı giyim yapar duşta yapıyoruz mutfakta v.b süre birleşme 15-20 dk ama ön sevişme yaklaşık en az 30 dk sizin fantaziler neler? szin ne kadar sürüyor
Cevap sahibi+1 yıljartiyer çoraplı falan eşim sevmiyor çıkarması teferruatlı diye. daha çok vücut çorabı, babydol fantezi giyim tarzında bizim.
Ayakta o zaman duvara yaslandığına göre.rahat bir pozisyon olur mu ki uzun sürmez sanırım o şekilde.
duşta küvette dar yatılmıyor bile rahat nasıl oluyor ki?
mutfakta masa dışında tezgah var oda yüksek.
ön sevişme kısa sürer. direk nerdeyse olaya başlar o esnada sevişme olur eş zamanlı.
dogyde sadece ilşki ile klitoris uyarımı olmadan ya da oral zor olur bayanda boşalma
Cevap sahibi+1 yılkucakta da tamamen kalkıp mı oturuyor yoksa kısmen mi belli bir oranda kalkıyor içinde sabit kalıp o şekilde mi? bu pozisyon acı veriyor bazen bende. daha çok üzerine yatıp tam kalkmadan oluyor bizim. bir sürü soru oldu:) ha birde isteksiz kadın jartiyer giymez benim bildiğim.
Soran+1 yılön sevişme önemli benim için evet ayakta bence zor değil fazla uzun sürmüyor ama zevkli duşta duvara yaslıyorum ama bir keresinde klozete oturdum oda kucağıma güzel oldu mutfakta derken genelde mutfakta başlıyoruz sonu yatakta bitiyor doggyde zor boşalma işte zevki orda 10 dk gir çık bitti değil bizim bir gecemiz:) dün yaptık mesela daha müthişti:) fiziğiniz nasıl güvenirmisiniz vücudunuza
Soran+1 yılyavaşça oturuyor ilk zmanlar sadece oturuyor sonra bereaber tempoyu ayarlıyoruz kalkıp oturyor hızlanarak ve en son oturup sımsıkı sarılarak boşalıyoruz :) soru önemli değil fikir,bilgi alışverişini severim özelde daha iyi olurdu ama neyse herkes okuyor :)
Cevap sahibi+1 yıl''doggyde zor boşalma işte zevki orda 10 dk gir çık bitti değil bizim bir gecemiz'' demişsin, anlamadım dogyde zevk alıyor ama orgazm derecesinde değil mi demek istediniz?
artı diğer sorularımı da cevaplar mısınız? kucakta tamamen kalkıyor mu yoksa kısmen mi ve önsevişmeyei teferruat olarak görüyoruz zaten eş zamanlı oluyor ilişki anında.öncesinde gerek duymuyoruz.
''10dk gir çık bitti değil'' derken açar mısınız? zaten bir saat sürer en az.
Cevap sahibi+1 yılkalkıp oturmaktan nasıl zevk alınır ki? ya da dik mi oturuyor eğimli mi kucakta? ben bu şekilde sadece acı hissediyorum da.
ve uzun sürüyor en az yarım saat org..m olmam üstte. tamamen oturup kalkmak nasıl hiç bilmiyorum acıdan.
Soran+1 yılorgazm oluyor ama doggy daha zor bu da bizim işimize geliyor yani uzun sürmesi :) diğer sorulara cvb verdim okursanız ön sevişme teferruat olurmu? çok önemli bence oral yapıyormusunuz birbirinize? bizimde 1 saat en sürüyor dün gece yaptık en son 1.5 saat sürdü
Soran+1 yılben biraz eğiliyorum yani yatar gibi kalkıp otururken vücuud tamamen kalmıyor ki kalçasını yukarı aşağı kaldırıp indiriyor
Cevap sahibi+1 yılevet oral yapıyoruz. zaten oralda kadın org...a yakınken ilşki olunca hemen arkasında daha kolay boşalma olmuyor mu?
evet öncesinde teferruat gibi geliyor bize. zaten ilişkiye başlandığı an her ikisi de oluyor. oral da oluyor ara verilip. 1.5 saat totaldeyse yarım saat mı sadece ilişki anı ve yorulma bende de oluyor.
artı kucaktaki hali ile ilgili sorum olmuştu onu da cevaplar mısınız.
Cevap sahibi+1 yılanladım p*rnodakiler gibi tamamen kalkıp-oturma değil eşinizinki. ben eğiliyorum derken, zaten yatar konumda değil misiniz ki o üzerinizdeyken siz yatıyorsanız eğilme nasıl oluyor?
tamamen kalkıp- oturma olmuyorsa acıda olmaması normal. dediğim gibi olduğunda acı oluyor nedense.
Soran+1 yılcvbladım soruyu:) oluyor ama çok kolay boşalma değil en son ne zaman seks yaptınız? nerde yaşıyorsunuz? fiziğiniz nasıl güvenirmisiniz?
Soran+1 yılevet tamamen yatmıyorum derken arkamda yani sırtımın altında yastık oluyor
Cevap sahibi+1 yılbenim mi uzun sürüyor diye sormuştum. yarım saat civarında çok mu geç sizce?
oralla önseviş..de eşiniz boşalmaya yakın olmuyor mu ve hemen devamında ilişki olunca bu boşalma başladığından devamı niteliğinde olmuyor mu zaten normal ilişkide?
ikamet ve en son sorusunu geçelim. fiziğime de evet güvenirim.
Cevap sahibi+1 yıleşim tamamen yatıyor. yatmamak daha mı avantajlı sizce? ve hangi açıyla uyarım daha kolay dik mi yan mı hafif oturup kalkma mı?
Soran+1 yılolmadı şimdi ben her sorunuza cvb veriyorum cvb verseniz ne olurki ne zararı var ben yöneticiyim kendime ait gece eğlence sektöründe işyerim var il olarak söyleyede bilirim ? neden böyle katısınız?
Soran+1 yılyani abaza falanda değilim işinde kariyeri olan saygın bir insanım
Cevap sahibi+1 yılsizin şahsınıza bir rencide edişlik yapmadım ki. bu sadece bir tercih. bende cevap vermeye çalışıyorum ama bazı soruları cevplamamam dediğim gibi sizin şahsınıza değil tercih.
Soran+1 yılsohbet samimi olmalı bence amacımız sonuçta fikir alışverişi sorduğum şeyler çokta özel şeyler değil cevaplanabilecek tarzda ikimizde gizliyiz açık olsakta ne olacak ki snal ortam ben nickimi bile açıklayabilirim neyse teşekkür ederim benden bu kadar
Cevap sahibi+1 yılsamimi cevapladığımı düşünüyorum sorularınızı. size güvensizlikle alakalı değildi diye de belirttim.
fantezi kısmına bile cevap verdim. hatta ekleyeyim müzik de etkili diye düşünüyorum deeep tarzında. parfümde keza. bayanın iç giyimi de. aktifliği de. Eşin mutlu olması fazlasıyla mutlu eder bir bayanı diye düşünüyorum. ve eş hak eder her şeyden önce.
Soran+1 yılparfüme ,giyime hele ki iç giyime özen gösteririm dediğim gibi yönetici olduğum için giyimime özen gösteriyorum haklısınız eş hak etmeli mutluluğu benim nickim esbaran eklerseniz özelde devam edelim daha rahat olur herkes okumaz en azından
Cevap sahibi+1 yılçekingem bu tarz konuları biriyle özelden hiç konuşmadım. farklı yanlış algılanma endişesi. eşim hayatımdaki ilk erkek inş. sonumda o olur. bazı bayanları okuduğumda çok farklı profiller çıkabiliyor ve sanal olduğundan onlarla benzetilmek istemediğimden belki de bilemiycem
işimi sormuştunuz öğretmenim. eşimde avukat adayı son 2. senesi hukukta bu ek olarak okuduğu alan kendi mesleği de eğitimci.
eklenme olmuyor nik aranmıyor sanırım . bunu da belirtmek istedim.
Soran+1 yılçekinmekte haklısınız burada bahsettiğiniz gibi çok tip var sitenin yukarısında ara bölümünden aradığınızda bulabilirsiniz?
Soran+1 yılrahat bulun diye şu an diğer katagorisinde soru sordum :)
Cevap sahibi+1 yılo şekilde bulunmuyor sanırım.
Soran+1 yılbulamadınız mı?
Cevap sahibi+1 yılokudum sorunuzu. tekrar yinelemeye gerek yok aslında. şahsi olmadığını dedim size. burada çok farklı insanlar var ve ben eklemek istemiyorum bu yüzden.
soru kalkana kadar buradan devam edile bilinir. özelden çok daha zor bu konuların konuşulması.
kıyafet konusunda bayan içinde geçerli yazdıklarım parfüm v.s içinde. müzik olarak aklıma ilk gelen örnek
link
Soran+1 yıldiğer kategorisine bakarsan soru sordum rahat bul diye
Soran+1 yıleklemek kadar silmekte kolay anlattığınız gibi tip olursam size özel resimde yükleyip kaldırabilirim bakarsınız tipime
Cevap sahibi+1 yılgerek yok resme falan. burası daha rahat. kalkana kadar devam edile bilinir dediğim gibi.
eşinize haksızlık etmeyin bence o tarz kıyafetler giyen biri isteksiz- soğuk olamaz mantıken.
Soran+1 yılneden eklemekten vazgeçtiniz?
Soran+1 yılbu arada eşimle meslektaşsınız:)
Cevap sahibi+1 yılöyle mi:) branşı nedir?
Cevap sahibi+1 yılekliycem demedim ki aratmayla nik bulunmuyor dedim farklı bir boyutunu dedim yani sorunuzun.
Soran+1 yılanaokulu öğrt. sizin bölüm?
Soran+1 yıllütfen ekleyin benden zarar gelmez isterseniz silersiniz engellersiniz
Cevap sahibi+1 yılokul öncesi:) onlarla ortak çok az dersimiz vardı bizim eğitimin ortak dersler, benimki branş. lisedeyim. yabancı dil.
onlarla derse girdiğimde ''oh ne rahat yata yata geçiyorlar'' demiştim.Türkçe okuyorlar sonuçta ana dilde eğitim.biz Türkçe dersleri kek diye tabir ederdik. o kadar önemsemezdik nasılsa oku-geç- kompleks bile olsa çözümlemek gerekmiyordu.dil okuyanlar genelde ben gibi düşünürler hocalarda bildiklerinden daha çok kasarlardı bizi siz mi önemsemezsiniz an dilinizdeki dersleri diye
Cevap sahibi+1 yıleşinize haksızlık etmeyin yorumuma ne diyorsunuz. bu kıyafetleri giyen dediğiniz gibi olamaz mantık bunu diyor. bağlamdan çıkan bu.
Soran+1 yılben istiyorum diye giyiyor :) bende dokuz eylül işletme mezunuyum hayalimin işini yapıyorum. eklemiyecekmisiniz?
Cevap sahibi+1 yıloraya gitmiştim yaz okulu için. izmiri sevemedim bir türlü. fakültede kompleksli- birbirine hava atmakla meşgul kızlar çoğunluktaydı hiç sevmem öyle yapmacık suni tipleri.
zaten eş istediğinden giyer bayanlarda.benimde eşim sevdiği - beklediği için giyiyorum. zaten o öğretti bir çok şeyi.ilkim olduğundan ilk etapta sadece utanma vardı bende. zamanla süreç içinde destekleriyle bu noktaya gelebildik ancak.
siz eşinizin ilki miydiniz?ve hayalinizdeki meslek neydi? eğlence merkezi işletmeciliği mi?
Cevap sahibi+1 yılbana katı- dar görüşlü veya tutucu diyebilirsiniz saygı duyarım. düşüncem şudur; bir bayan sadece eşinin yanında vücut hatlarını belli edecek kıyafetler giyebilir. dışarda x erkeklerin içinde o rahatlıkta olması bana çok ahlaki ve edepli gelemiyor. Eşim özelim- mahremimdir onun dışında izmirden bahs ederken ben eğitimde o kadar farklı giyimde kızlar görüyordum ki bayan halimle utanıyordum. bu kadar gözler önüne serilmemeli kocamız gibi algılayamayız ki x erkeği ona göre bu rahatlıkta olabilelim
Soran+1 yılcafe bar işletmeciliği :) bende eşimin ilkiydim ben daha önce seks yaptım evlenmeden önce eşimde utanırdı ona söylediğim cinsellikte utanma sıkılma olmaz ne kadar rahat olursak o kadar zevk alırız diye o da anladı ve şu an zevkten uçuyoruz :)) bu arada ben eskişehirden siz?
Cevap sahibi+1 yılkısacık şortlar dekolte falan bence teşhir ruhu taşıyanlarda olur. inanmıyorum bunun bir tercih olduğuna sadece kendi rahatlığı için. özünde beğenilme ve dikkat çekme olduğunu düşünüyorum.
o anlamda bunu kabullenemiyorum kendi adıma. ama eşimin yanında elbette ki çok daha tersi yönde tavrım- tarzım. olmalıda.
Soran+1 yılhaklısınız giyim konusunda :) eklerseniz arada girdiğimizde sohbet ederiz illaki cinsellik değil her konuda birazdan çıkmam lazım sizin tatil tabi ohh benim öğleden sonra işe gitmem lazım geceye hazırlık :) eklrseniz sevinirim :)
Cevap sahibi+1 yılutanma derken o süreç bizde de çok oldu. içselleştirmiştim hatta ben hep böyle giderim diye.
bende anladım ama kolay olmadı o eşiği atlatmak.
ist.dan.
bazı sorularımı sanırım unuttunuz cevaplamayı. mesela oralla eşiniz boşal..ya yakınken hemen devamında ilişki olunca oral da başlayan orgazmın devamı oluyor? çünkü hiç oral olmadan kadın için daha zor sanki sonuca ulaşmak.
Soran+1 yılben mesela oral yapıyorum boşalmaya yakında cinsel organımı vajinasına sürtüyorum o arada sevişiyoruz hiç ummadığı anda içine giriyorum çok sürmeden inleyerek boşalıyor zaten bu benim tarzım :))
Cevap sahibi+1 yılbu çok normal. yani, zaten oral da boşalmaya yakınken ilişki olunca başlayan bir orga..mın sonlanması oluyor değil mi? doğru muyum?
ve ne kadar sürede oralda boşal..sı oluyor bu bende 15- 20 dk falan. oral olmadan kadının boşalması çok daha zor değil mi?
Soran+1 yılerkeğe bağlı boşalma ben oral olmadan da boşalttığım oldu ama öncesi vajinayı okşuyorum ıslanması için cvb yazmadın soruma haklısınız giyim konusunda :) eklerseniz arada girdiğimizde sohbet ederiz illaki cinsellik değil her konuda birazdan çıkmam lazım sizin tatil tabi ohh benim öğleden sonra işe gitmem lazım geceye hazırlık :) eklrseniz sevinirim :)
Cevap sahibi+1 yılklitoris uyarımı olarak mı oral olmadan olunca kast ettiğiniz? evet uyarımla da olur tabi ama hiç uyarım olmadan ve oral olmadan zor değil mi bayan için?
Soran+1 yılzor ama imkansız değil her pozisyonu deniyormusunuz seks yaparken
Cevap sahibi+1 yılama kolay olan oral ve devamında hemen ilişki değil mi? bilgimi teyit edeyim:)
hayırlı işler şimdiden geldiğinizde yazarsınız buradaysam cevaplarım bende sorun değil:)
bugün uyku tutmadı. bu kadar geç kalmam normalde uyumakta.
Cevap sahibi+1 yılimkansız değil ama diğer bahs ettiğim gibi olanlarla daha kolay değil mi? acı oluyor ve bazılarında zorlanma oluyor nedense. boyut ortalama nedir burada hemen herkes atıyor- tutuyor. eşimin 17,5- 18 cm. ama çoğu pozisyonda acıya neden oluyor.
Soran+1 yılneden eklemiyorsunuz? ekleyin lütfen ben çıkıyorum teşekkür ederim ayrıca ekleyim özel konuları rahat konuşalım sonuçta özelimizi konuşuyoruz herkesin okumasına gerek yok burada amacımız bilmediğimiz konuları fikir bilgi alışverişi yaparak eşlerimizle mutlu olmak değil mi? :) evet oral ya da elle uyarım sonrası ilişki kolay olan benim eşim ıslandıkan sonra rahat boşalıyor :) iyi geceler eklemeyi unutmayın :))
Cevap sahibi+1 yılbende çıkıcam. acı olayını okuduysanız bunda sonra yorum getirirseniz sevinirim.
Soran+1 yıleklememişsiniz?
Gizli Üye(36-45)+1 yılSonra da erkek niye aldatır derler işte...
22 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılfantezilerin neler :)
037 Yorumla
Soran+1 yılburada mı anlatayım? :)
Cevap sahibi+1 yılevet ;)
Soran+1 yılsiz evlimisiniz?
Cevap sahibi+1 yılcıkss
Soran+1 yılsizi ekleyebilirmiyim? sorularım olacak
Cevap sahibi+1 yılikimizde gizliyiz nasıl olucak o
bursan sor
Soran+1 yılben nickimi söylerim eklersin sen olar mı? :)
Cevap sahibi+1 yılburdan yaz
nedne yazmıyorsn
Soran+1 yılburada olmaz
Cevap sahibi+1 yılsenin amacın
resimimi felan görmek cam açtormak mı :)
Soran+1 yılhayır nereden çıkardın abazamıyım ben direk önyargı sadece özel hayatla ilgili şeyleri burada anlatmak doğru mu? eklersen amacımı anlarsın senin tahmin ettiğin gibi ise amacım eklemek kadar silmekte kolay değil mi?
Cevap sahibi+1 yılface hesabın var mı
Soran+1 yılvar ama şimdilik burada ekleyelim
Cevap sahibi+1 yılkalsın o zman
Soran+1 yılpeki kalsın ama önce faceden eklemeye herkes çekinir ilginç buradaki frofilimdede resim vardı nese
Cevap sahibi+1 yılbana pek güven verdedn
çakma face aç ordan ekle
Soran+1 yılburadaki nickimi söyleyeyim ekle
Soran+1 yılesbaran nickim
Cevap sahibi+1 yılbursdan ekelmyceğimi demiştim
Soran+1 yılok face açıyorum bekle
Soran+1 yılordamısın?
Cevap sahibi+1 yılbrdyımda
ne konuşucaz neden ekleşiyrz onu netleştirelm
Soran+1 yılsen ne istiyorsun açtım fce hesabı
Cevap sahibi+1 yılsen dedin özle gel diye
ne amaçla söyledin