Bu ciddi bir problemim. Yeterince uyarilsam dahi sicaklik hissediyorum fakat islanmiyorum.
Hep bir tedirginlik var korku var bunu nasıl asacagim?
Hep bir tedirginlik var korku var bunu nasıl asacagim?
kadını birçok şey tahrik eder, ıslanmasına neden olur. psikolojik bir durum.
sevgilimle saatlerce öpüşsek, sürtünsek ıslanmam. sarılınca penisi hissedeyim, ya da boynumu öptüğü an etkilenirim ve ıslanırım.
sana ne yapılıyor ve tahrik olmuyorsun burası önemli. büyük bir sorun değil. tedavisi var.
Sanırım n kendimi sadece ona odakliyorum. Onun mutluluğunu isteyerek yapıyorum ben hep tedirginim birakamiyorum kendimi
cinsellik karşılıklıdır. zevk veriyorsan zevk de almalısın. bunu düşün. rahatla, sana oral yapmasını iste. kendini ona bırak. hiçbir şey düşünme. sapıkça gelebilir ama oral yapılırken başka erkekleri bile hayal edebilirsin. faydası olacaktır
Hmm canm benim teşekkür ederim.
sürekli ıslanan biri olarak söylüyorum ki ıslanmak da iyi bir şey değil ama ilişkiye girmenizi engelleyecek kadar ciddi bir boyuttaysa tedavi olmalısın
Yo cok ciddi problem yaratmiyor
Ilkinde ikincide ereksiyon haline gelebiliyor ama üçüncü de yeteri kadar islanip sertlestiremiorum
Sanırım daha önce hiç cinsel ilişkiye girmedin. Mastürbasyon yaparken ıslaklığı tam olarak hissedemeyebilirsin. Ya da yeterince uyarılmıyor olabilirsin. Cinsel ilişki sırasında partnerin seni okşayıp vajinanı yaladıkça fazlasıyla ıslaklık gelecektir merak etme.
Cinselliğin size söylenildiği gibi anormal ve sapıkça birşey olmadığını düşünerek başlayabilirsiniz...
Cok doğru
;)
Cevap
14Cevap
sadece sizin değil bır cok kadınımızın sorunu bedenı anatomık bir sorununuz yok sorun psikolojik bir kaç terapi ile cozulebiliyor sorun etmeyip uzerine gidiniz burada sormanız bile bir adımdır saglıklı gunler
Teşekkür ederimm dr magnum.. psikolojik terapi dışında yok mu çözümü
baskaa sorununuzz yokki maalesef kadınlarımızz tabularlaa yetiştirildiği için artık öylee oluyoki kadınlarımız bir yıllık esınee karsı bilee rahat olamıyor
Psikolojik baskı doğrudur olabilir. Cinsel konularda bilgi yetersizliği. . :/
sadecee sızın değil hanımefendu 10 kadından 7 sı aynı durumda ınanın buna haftadaa en az 50 bayan frjıt vagınısmus cınsel sogukluk nedenlerıyle polıklınıge geliyor ama cozulmeyecek bir sorun değil
Anladimm cok tesekkur ederim dr magnumm
rica ederim faydam olduysa ne mutlu kafanıza takılan bısey olursa ben buradayım saglıklı gunler
Cok Sağolun sizede :)
rahat olarak.. acaba sorusu en kötü soru.. çok etkiler insanı.. acabaları at aklından.. birde maden böyle bir sorun var kayganlastırıcı kullan.. zamanla azalt... ve ciddi olarak sorun sa bir uzamana danış...
valla aslında daha ıyı ya ıslandıkca darlıgı kayboluyo :) ama ıslanmak zevke gelmekten mutevellıt oldugu ıcın senın durumun bıraz klınık sanırım cunku zevk alsan ya da o anda seks ıstesen zaten ıslanırsın aksı mumkun degıl
Bosalmiyorum. Sadece eşimi rahatlatmaktan zevk duyuyorum.. :/
ilişki esnasında zevk almıyo musun yavrucum
Kısmen. . Kendimden gecemiyorum tek ona odaklaniyorum dedigim gibi onun bosalmasini istiyorum
konusarak surekli iletişim de kalarak. belki bilincin rahat ama bedenin hala rahat değil. ruhunun rahatlığını bedenine yansıtmalısın.
vuhauuu sorun var hemen çözelim
ilk olarak rahatlaman için alkol ya da başka bir ilaç olabilir
sonra oral yaptırmak oda olmazsa dış destekli kayganlastirici kuklan bide beraber olurkende kurumusun ?
Kismen
bence sen senin ufaklığı kontrol ettir derim ben :0)
pisikolojik oldugunu dusnuyorum. tedırgınlık hakımse eger ılıskı sırasında veya dıkatını bulunduugun duruma veremyorsan oluyor.. ama fızyolojık olarak sa bu sorun cıddı tedavı olman gerekebılır.
Psikolojik de olabilir Fiziki de
Ciddi sorun olabilir... Önemli bir konu
sevişmeden önce sakinleitirici bir surup alın
pasiflora işini görebilir
2 kiz arkimda bu sorun vardi boyle diyolardi beraber olmaya basladiktan 2-3 hafta icinde bu sorun bitti..partnerine bagli ;)
Senı Ciddi anlamda uyaran ıslatan biri olmalı şarıl şarıl akmalı :)
bizi ıslananlar ilgilendirir bıktık artık korkuyorum acırmı?ıslanmıyo sorularınızdan
Cevap vermek zorunda degilsiniz bay gizli.
Ben ciddiyetten bahsediyorum yardim istiyorum
Partnerim olmadiginizdan dolayi bikip bikmamaniz umrumda değil
senin ıslanıp ıslanmaman bize dert değil
Yardim edenler var teşekkür ederim
hiç ıslatamayacaksın üzgünüm:D
kötü bir duru ilişki için
Maalesef
belki oral olunca zevk alırsın kasıyosundur belki kendini
Normalde mast yaparken ıslanıyormusun?
psikolojik kasma kendini relxa olmalisin :)
sana yeterli güveni verebilseydi sorun olmazdı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar