Evet kesinlikle sağlık sorunu bunun neden kaynaklandığını bulmalisin sevdiğin arzuladigin kişilerde ıslanma oluyomu kişiye goremi olup olmuyomu veya hiç olmuyormu
Kendimden biliyorum biliyormusun eskiden 2 günde 1 yapıyordum artık gelmiyordu cok az geliyordu işte birkaç ay yapmadım ondan sonra bünye yerine geldi şu an ayda 1 yapıyorum çok dolu doluda geliyor ortalama. senin kaç günde bir ya da günde kaç defa
Bende dayanamam diyordum ilk hafta yapmayınca ölüyordum sanki canım istiyordu sonra yavaş yavaş alışmaya başladım devamı geldi işte belki alışınca mastida hayatından çıkarırsın o derece😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
evet sulanma problemi varsa
ilişkide canın acır
hormonlarına baktır
bakire misin
Evet
Adetlerin düzenli mi
Düzenli
O zaman tek yapman gereken hormon testi almak ve bazı kizlar ilişki yaşayınca da değişiyor bu. Cinsel isteğin varsa sorun yok
Kayganlaştırıcı jel kullanın. Bir de sıcaklık hissi veren kremler var. 👍🏻
Jelsiz ilişkiye girmeyin. Stimülatör kremlerde aynı işi görüyor , çok çok rahat edersiniz. 👍🏻
Evet kesinlikle sağlık sorunu bunun neden kaynaklandığını bulmalisin sevdiğin arzuladigin kişilerde ıslanma oluyomu kişiye goremi olup olmuyomu veya hiç olmuyormu
Siskanma iyi tahrik edip sulanmaya fırsat vermeden girilirse kadında yanma ve wci yaratabilir ancak tükürükle nemlendirir kayganlastiririz sorun degil
Genel olarak evet
Ancak kayganlaştırıcılar bu sorun için pratik çözüm
Islanmıyomusun ıslatamıyolarmı ona bakmak gerekiyo, ama kayganlaştırıcı önerebilirim
evet sorundur zevk eşiğinin yukseklıgını gosterır
taktık lazım sana
Ne gibi
ogrenmen ve hazırlaman ıcın
Hayir mastirbasyon yap
Daha uzun sürer boşalman
Eczanede ilaçları vardır
Ne zaman ıslanma ilişkiye girerken mi masttami
İlişki değil
Masti çok yaptığından olabilir birikmiyordur icerde
Çok yapmıyorum aslında
Kendimden biliyorum biliyormusun eskiden 2 günde 1 yapıyordum artık gelmiyordu cok az geliyordu işte birkaç ay yapmadım ondan sonra bünye yerine geldi şu an ayda 1 yapıyorum çok dolu doluda geliyor ortalama. senin kaç günde bir ya da günde kaç defa
2 günde bir şu an
Benjm eskim gibisin ara verebilir misin dayanirmisin yapmadan böyle 1 ay falan
Dayanamam gibi en fazla 1 hafta dayanabiliyorum
Bende dayanamam diyordum ilk hafta yapmayınca ölüyordum sanki canım istiyordu sonra yavaş yavaş alışmaya başladım devamı geldi işte belki alışınca mastida hayatından çıkarırsın o derece😂😂
5 dakika yapmayınca bile ölüyorum bir haftayı düşünemiyorum 😂
Gün içinde en fazla ne kadar yapmisligin var rekorun kaç😂😂😂
En fazla 2 dir
5 dakika yapmasam ölüyorum dedin dedim bu kız günde 10 20 defami yapıyor napıyor azmis meğer iki fazla değil😂
O kadar da değil 😂
Oruclumusun
Hayır neden
Güncelleme geldi sanırım giriş yapamadim
Şey soracaktım özel gün icinmi oruç tutmadin yoksa istek yokmu
Tutmuyorum
Az önce biri Karabük olayı dedi nete baktım okudunmu o haberi
Evet okudum
Yazık cidden şimdi zenciler keyif bizim keyfimiz diyordur kızlar ayaklarına gidiyor resmen
Bu nasıl türkçe anlamadım hiçbir şey
😂😂
Bende pek anlamadım 😂😂
Baya acıktım yemek yiyeyim kendime gelirim iftardan sonra konusurmuyuz yazzsam
Ciktim
İsteksizlik var demek ya da huzursuzluk
Tam tersi
Tuhaf mış
İşkenceye döner senin için
Hazırlık önemli
Islata biileni buulmann gerek
Değil ya ilişkide 15 dk dan sonra kuruyor genelde