Aşırı ıslanma sorunu ile alakalı bayan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Arkadaşlar inanın beter bir durumdayım. Sevdiğim kişi ile 1,5 yıldır birlikteyiz Son bir kaç aydır birlikteyiz. Ben 29 o ise 24 yaşında. Fakat sorun şu ki kendisi aşırı derecede ıslanıyor. Nasıl örnek versem bilemiyorum ama o rahatladıktan sonra afedersiniz ama benim popoma kadar sıvısı geliyor (o üstte olduğu zamanlarda) ve kısa bir süre sonra onun sıvısı kuruyor sert bir hal alıyor. Nasıl tarif etsem pıtır pıtır beyaz bir hal alıyor ve penisime bildiğiniz yapışıyor. Suyla sabunla temizlemeden geçmiyor. Her seferinde artık moralimi bozmaya başladı. Birde çok afedersiniz malum rahatlamadan sonra o ayağa kalktığında bildiğiniz şeffaf çok çok özür dileyerek söylüyorum sümüğümsü bir sıvı resmen 4-5 cm akıyor. Ortalığı benden fazla batırıyor ve genelde bir demir kokusu oluşuyor. Kendisine jinekoloğa gidelim dedim normal mi değil mi diye onuda bir şekilde geçiştiriyor. Bu kadar sıvının gelmesi normal mi? Yoksa ben mi takıntı yaptım. Kendisini çok seviyorum ama ne zaman yakınlaşmaya çalışsa artık ister istemez kaçmak geliyor içimden. Bayanlar sizdenbilgileriniz ve deneyimlerinizle biraz yardımcı olmanızı dileyerek büyük özürlerimle affınıza sığınarak sorumu sormuş bulunuyorum. Saygılarımla.
Aşırı ıslanma sorunu ile alakalı bayan arkadaşlardan yardım bekliyorum.