20 yaşındayım. Bakirim. Hiç kız arkadaşım olmadı. Artık masturbasyon kesmiyor. p*rno falan anlamsız geliyor. Sokakta kızları görünce üzülüyorum resmen. Çünkü tatmin olamıyorum.
Ne yapmalıyım?
Ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlenene kadar kendine hakim olmalısın. Erkekler nasıl ki evlenmek icin bakire kadın istiyorlarsa kadınlar da evlendikleri erkeklerin bakir olmasını isterler. Şimdi farkında değilsin ama gelecekteki eşine saygın olsun.
Ben öyle bir şey istemiyorum evleneceğim kadın nasıl olursa olsun bana ne. Evleneceğim bile belli değil
Şimdi böyle diyorsun ama ilerde fikirlerin değişir benden söylemesi
Yapacak bir şey yok
Zaten ben bu gidişle kimse işe birlikte olamam sıkıntı yok
Aklından bunu çıkartıp gerçekten duygusal yönü olan bir ilişki düşünebilirsin.
hiç ben bunu düşünememiştim (!) başarabliseydim bunu zaten burada gelip bu konuyu açmazdım
Anlatmak istediğim aklına gelmemiş olması değil. Olaya sırf cinsellik olarak yaklaşırsan aradığın hiçbir şeyi bulamayacaksın.
sırf cinsellik olarak yaklaştığımı nereden çıkardın ben öyle bir şey söylemedim -_-
Kardeş artık mastrubasyon kesmiyor ne demek o zaman? Sevgilim yok desen tamam da sen cinsellik hariç hiçbir şey dememişsin ki soruda...
Cinsellik hariç hhiç bir şey demedim diye demediğim her şeyden sorumlu mu tutacaksın beni? Ben terorist değilim demedim diye terorist mi oluyorum? Burada sadece sıkıntılarımdan bir tanesinden bahsettim. Sevgiye de ihtiyacım var tabiki.
Kardeş demediklerinden değil ama dediklerinden mesulsün sonuçta. Ona göre cevap veriyoruz. Müneccim değiliz.
Yok olaya sadece cinsellik olarak bakmıyorum
Sadece yakındığım noktalardan bir tanesi erkek olmanın getirdiği doğal ihtiyaçtan
Cevap
4Cevap
o zaman biriyle birlikte ol
Kız arkadaşım olmadı hiç. Kızlar bana bakmıyorlar. Numaralarını bile vermiyorlar. Bırak birlikte olmayı eşini bile tutamam kimsenin istemez kimse.
Bilmiyorum ki. Herkes yakışıklısın diyo. Maddi durumum da kötü değil öğrenciyim 2 tane arabam var. İyi birisi olduğumu da söylüyorlar ama neden bilmiyorum.
Bilsem burada bunları sormadım herhalde
Kızmadım bıktım sadece sorunun nerede olduğunu aramaktan
Ben yaklaşıyorum kabul etmiyorlar. bir kıza gerçek hayatta yürüdüm. 3 aydır tanıdığım okuldan birisi. İlgilenmeyi denedim olmadı. bir süre ilgilenmedim yine olmadı. 2 kere bir yere davet ettim Reddetti. 3 aydır tanıdığım kız numarasını istedim numarasını vermedi bana. Burdan veya sosyal medyadan falan yazmaya çalıştıklarım direk engelliyorlar zaten. İstemiyorum
İstenmiyorum
Neden neyini merak ettin
Belki de tip ile para ile iç güzellik ile alakası yoktur bu meselelerin başla şeyler vardır? Gizem, (merak uyandırma) bir şekilde konuşma giyim ile etkileme daha sonra kaybetme kaygısı yaratma (kızlar erkeklerin peşlerinden koşmayı sevemiş). Bu gibi şeyler. Tabi ben bunların tam olarak neler olduklarını bilmiyorum sadece varsayım üç beş bir yerden okuduklarım.
Günahtan sakınıyorsan evlenmelisin
Hayır günahla alakası yok
Evlenmelisin.
20 yaşımdayım ne evlenmesi. Evlenmek istemiyorum
Sağ eli sol el ile falan aldatıyoz da artık baydı ya
Kerhane
Para ile sekse karşıyım
Seks yapmalısın
Partner yok
Elimle seks yapıyorum ama kesmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar