Lise mezuniyetinde yaşadığım cinsel ilişkinin pişmanlığını yaşıyorum. Önerilerinizi alabilir miyim?

şu an 20 yaşındayım. Lisenin ilk günü tanıştığım 4 yıllık bir dostum vardı kız. Kızla yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Sevgili olma durumu olmadı hiç bir zaman. Mezuniyette partinin verildiği villada bir odada kanıma girdi. Bizde tabi liseli çocuk aklı kabul ettik. Orda bir yakınlaşma oldu falan. Sonra kız arkadaşına mesaj atmış heralde bunun arkadaşı odaya geldi. Bizi çıplak yakaladı falan. Gülümsedi kapıyı kapattı gitti. Ben artık bu kızlarla görüşmüyordum. Şimdi 1. sınıfına başladığım üniversitede bu dostum dediğim kızın arkadaşı bizi basan kızla aynı bölüme düşmek gibi LANET bir durum oldu. Kız beni rahatsız etmeye başladı. Her konuştuğumuzda o an neydi yaa öyle hahaha falan yalak ağızlı gülüyor orta yerde söylüyor. Bu bana yakınlaşmaya çalışıyor bu aralar. Bazı dediklerini yapmayınca şaka babında sınıfa dedikodunu yayarım bak haaa diyor ama ben o cümlenin altındaki ciddiyeti gayet iyi anladım. Ya belki yazılmaz ama bu kız benden bazı cinsel durumlarda bulunmamı istedi. Bende bu gün reddettim. Bana karşı hep tehdit babında cümleler kuruyor. Ben bunu napayım şimdi?
Lise mezuniyetinde yaşadığım cinsel ilişkinin pişmanlığını yaşıyorum. Önerilerinizi alabilir miyim?