Cinsel ilişki sorunu ve pişmanlığım?

Öncelikle merhaba ben önceden seks deneyimi bulunmuş bir bayanım ve bunun için önceden hiçbir sorunum olmadı 5 aylık çok güzel bir ilişkim var daha önce hiç böyle mutlu olmamıştım beni çok seviyor çok şımartıyor benimle çok ciddi düşünüyor 1 hafta önce bana yüzük aldı şuana kadar her şey mükemmel ne kötü olabilir ki değil mi geçmişim sevgilim bana daha önce hiç sormadığı bir takım soruları sordu kendisinin bakire olduğunu hatta benden önce elini bile tutmadığını kendisini gerçekten eşi olacak kadına saklamak istediğini söyledi ve bana da benim bakire olup olmadığımı sordu ve bende daha önce seks yaptığımı söyledim ve buna çok üzüldü çok fazla şey oldu ağladı ve yalnız kalmak istediğini ve biraz konuşmayalım dedi bana kendisinin gibi gerçekten bu hisleri ilk defa yaşayacağı bir kadınla olmak istediğini söyledi bana hiç kızmadı ya da bağırmadı beni suçlamadı kızmadı ya da yargılamadı sadece onun ilkinin olmasını çok istediğini söyledi ve bende çok kötü hissediyorum çok kirli hissediyorum 3 gün sonra bana mesaj yazdı ve özür diledi yinede beni sevdiğini ve evlenmek istediğini söyledi ve bene mutlu oldum ama onun çok zorladığını ve gizlice ağladığını biliyorum gururunun kırıldığını da biliyorum kendisi iyiymiş gibi rol yapıyor benim kötü hissetmemem gerektiğini söylüyor ve her şeyin geçmişte kaldığını söylüyor ama kendisi beni kabul edemiyor ama beni üzmemek için bir şey söylemiyor kendisi beni suçlamıyor ama kendisi üzülüyor ve ben ne yapacağımı bilmiyorum sadece pişmanım keşke bende kendimi saklasaydım diyebiliyorum beni çok kıskanıyor sorular soruyor ve ağlıyor ne yapabilirim hiç bilmiyorum gerçekten bu kadar iyi bir insanı böyle yaraladığım için kendimden iğreniyorum artık kendime aynada bile bakmak istemiyorum geçmişteki bir hatam yüzünden sevdiğim ve beni çok seven o nazik iyi kalpli adam inciniyor ve ben bir şey yapamıyorum sizce ne yapmalıyım lütfen ciddi bir şekilde yardıma ihtiyacım var
Cinsel ilişki sorunu ve pişmanlığım?