Selam herkeze 30 yaşında bir kadınım. Bir sene önce eşimden ayrıldım. Davamız sürüyor ben bu sürede sürekli evde kızımla ve ailemle vakit geçirdim. Arkadaşım da yok kuzenlerimle falan çok nadir görüşüyoruz. Sosyal hayat sıfır olduğu için karşı cinsle bir iletişimimde yok. Bir senedir mastürbasyon ve vibratör vs ile tatmin ettim kendimi. Ama son zamanlarda biri bana dokunsun, öpsün vs istiyorum. Resmen seks özlemi çekiyorum. Hep çok istekli ve seks seven bir kadın oldum. Kimseyle duygusal bağ falan istemiyorum. yeterince travmatik bir evlilik yaşadım zaten. f*ck buddy falan diyo millet nasıl seçerim nasıl yaparım bilemiyorum. Küçük bir yerde de yaşıyorum. Korkuyorum gören duyar olur diye ama çok istiyorum. Ne yapabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle yaşadığın duruma üzüldüm, umarım kısa zaman da karşına seni anlayan biri çıkar. Bu durumda f*ck budy bulman zor olmayabilir ama dediğin gibi güvenilir birine denk gelmen de bir hayli zorlaştı bu zaman da. Gerçi hayatın neler getireceğini kestiremeyiz. Kısa zaman da o tadı yaşaman dileğiyle..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. Küçük bir yerde böyle birsey zor. Öncelikle güvenebileceğiniz biri olması lazım. Bu da ne kadar etrafınızda var bilimem. Sosyal uygulamalardan da çok güvenilir biri çıkar mı bilemiyorum. Ama yine de sosyallesmeniz bu konuda size en büyük yardimci olacaktır
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 927 cevap paylaştı. Sana şuanda saçma gelebilir belki ama. en azından sanaldan seksting gibi dene derim zaten henüz bosanmamissin reel yaparsan işin sarpa satabilir ya da boşandıktan sonra ne yapmak istiyorsan o zaman deneyebilirsin
00 Yorumla
Çocuğunuz var ve fb peşindesiniz. Evli çocuklu bir kadınsınız. Duyulsa rezil olursunuz. İleride siz de pişman olursunuz. Bu yaşta en azından helali ve haramı ayırabilmelisiniz. 30 yaş gayet olgun bir yaş.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
79Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılevlen ya da mastürbasyon yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoruyu okuyunca kendimi gördüm bir an
Gerçi ben çözdüm durumu
Ne zamandır bu durumdasın
102 Yorumla
Soran+1 yıl8 aydır
Cevap sahibi+1 yılYani seni anlıyorum, dertleşmek istersen yardımcı olurum
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu konuda yanlış biliyorsunuz. Çünkü bir sürü emsal karar var ve ayrıca yasa şöyle diyor;
Yargıtay, eşlerin boşanma davası açtıktan sonra da “sadakat” başta olmak üzere evlilik birliğinin devamıyla ilgili yükümlülüklerinin devam ettiğine ilişkin önceki içtihatlarını değiştirdi. Yargıtay 2. Hukuk Dairesi’nin ilke kararlarında “dava tarihinden sonra gerçekleşen olayların kusur belirlemesinde dikkate alınamayacağı” belirtildi.
10 YorumlaÖncelikle geçmiş olsun. Yaşadığın yer neresi bilmiyorum ama yaşadığın yer küçük bir yer ve sende bir şey yaptığında yakalanma ihtimalin varsa orada yapmamaya özen göster. ve seçeceğin partnerin kesinlikle güvenilir bili olmalı bunu ileride sana karşı koz olarak kullanmamalı. Sana duygusal olarak bağlanmamalı ve senin kafana göre kriterlerine göre biri olmalı. Ama güven çok önemli ona özen göstermeni tavsiye ederim. Şimdilik bu kadar 😇
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. sanalda baslayan bir arkadaş edinebilirsin hani uygulama felan ya da burası... zor evet bende boşanmış biriyim inan bazen cok zorlar o anlar da yapacak bisey de yok.. nerde yaşıyorsun cokmu kücük yer?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet küçük bir şehir ve tanıdık akraba çok
- +1 yıl
yani ancak sanalda felan baslayarak once tanırsın kimdir nedir cunku agzı sıkı olması gerek bide aşık olmayacak tipler olması gerek... uzun zaman seks yapmayınca kadın sonra yapacagı zaman cok fena azgınlasıyor
Soran+1 yılPsikolojik olarak kafamı yeni yeni toparladım o yüzden artık aklıma cinsellik geliyor.
- +1 yıl
ve bu gun gectikce artacak bu istegin
Gizli Üye(36-45)+1 yılDunku soruyu soran hanimefendisin sen cevrenden birileriyle asla olma kucuk yer adin cikar sana sorun olmayacak birisini bul güvenebileceğin temiz saygılı haddini bilen sinirini aşmayan seni mutlu edebilecek hayatina müdahale etmeyecek gercek bir erkek olmali
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBaska şehirden fakat her fırsatta gelebilecek birisi olmali tabi libidosu yuksek kadınını mutlu etmeyi bilen tecrubeli birisi adımlarını cok dikkatli atmalisin 35 yasinda birisi olabilir mi
Gizli Üye(36-45)+1 yılKüçük yerdeysen kesinlikle şehir dışından bul duyulur
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİstediğin fizik özElliklerine bak ama önce kendine de bak, hani kendine göre birini seç))))
Cevap sahibi+1 yılTinder ve burası gibi sitelerden bak, ikametlerini sor, sohbet et resim at, düzgün adamlar direk s eks teklifini kabul etmez, önce tanışın
Cevap sahibi+1 yılSon olarak kesinlikle olduğun yerde birlikte olma, mıtlaka ilçeyse merkeze git tanınma kısaca
Soran+1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi+1 yılEstağfurullah
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılDava sürüyorsa şayet, çok çok dikkatli olmalısın. Eşinin bunu resimlememesi lazım. Delil olarak kullanabilir. 👍🏻 hâlâ evli pozisyonundasınız çünkü..
08 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef bir kurtulamadım
- +1 yıl
Çocuk var mı? Eşiniz bunu ispatladığın da çocuğu babaya verebilir 👍🏻
Soran+1 yılBir kızım var
- +1 yıl
Üzüldüm. O sizde kalacak. Ama tüm masraflarını o karşılayacak tabii ki.
Soran+1 yılMaddi manevi bütün sorumluluk bende destek çıkmıyor. Sorumsuzun teki bu yüzden terk ettim.
- +1 yıl
olur mu hiç öyle şey. Nasıl bir baba bu.. bence onu cezalandırmalısın bu yüzden..
Soran+1 yılNe hali varsa görsün allahından bulsun.
- +1 yıl
Cezalandır bence. 👍🏻👍🏻
Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Senin duygusal ilişkiye ihtiyacın var öncelikle
İlk ilişkinde kendini kullanılıp atılmış gibi hissetmek istemiyorsan
Tenini, kokusunu, bakışını seveceğin biriyle cinsellik yaşamalısın10 Yorumla
+1 yılÖncelikle çözüm evlilik onu istemiyorsan fck buddy onun içinde güven sana saygı duyuyorsa seks yap eğer seksten sonra davranışı değişmiyorsa devam et
00 YorumlaBir tane jigolo bulacaksın, Twitter’da f*ck hesap aç. Güvendiğin bir insansa görüş. İnstagramda olur. Önemli olan senin niyetini bilmesi ve güvenilir bir kişi. Kolay gelsin.
00 Yorumla
+1 yılgizlilik ve güven içerisinde ve yaşadığın yerin dışında birisi ile olabilirsin
cinsellik de nihayetinde bir ihtiyaç ve doyurulması gerekir
00 YorumlaBen de boşanma davası süreci geçirdim. Bu süreçteki ilişkilerin aldatma sayılır. Aldatma sayılmadığı yanılgısı iş bilmeyen avukatların dosyayı yanlış sunmasından kaynaklıdır.
00 Yorumla
+1 yılKocanı ayartmaya çalış. Zaten tam ayrılmış sayılmazsınız.
12 Yorumla
Soran+1 yılÖlsem bir daha olmam onunla.
- +1 yıl
Farklı biri ile yapınca da aldatmış olacaksn.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılbirini bulup yatacaksın ben evli degilim evlenmedim öyle yapıyorum 2 3 günde bir birini bulup yapiyorum seksimi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu tarz şeylerin riski her zaman olur herkese güven olmaz. İlla yapacağım dersen riski göze almış olursun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Sanaldan biri ile tanis güvenene kadar konuşursun o arada da davan biter sonra istersen fb olarak konuşur devam edersin yani☺
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gizli saklı olacak şekilde bi seks partneri bulmalısın o zaman.. Yani çok güvenilir birine denk gelmen gerekiyor bunun için...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Profesyonel birini bul bir şekilde, ne başına bela olsun, nede saçma istekleri olsun sadece cinsellik ;)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılburayı yıkarlar diyecektim ama yıkmışlar bile zaten 😄
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendine bir seks arkadaşını bul ben olabilirim mesela
00 Yorumla
+1 yılmastürbasyon yap sanal seks sexting ya da buradan guvendiğin biryle yat
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılhiç üzülmeyin onlar sizi bulacaktır bu sorudan sonra
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Aynen o durumda ihtiyaçtır anlasip bir yerde bir iki saat felekten hun calinabilr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşadığınız yer konum olarak hangi bölgede? Yazdıkların, kurduğun cümleler o kadar samimi geldi ki. Kendimden önce sırf senin özlemini dindirmek için bile şartlar uygun olsa görüşürdüm seninle.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Özeline saygısı olan gizliğe önem veren daha önce tanış olmadığın bir erkek bulman lazım
00 Yorumla
+1 yılAyrılma nedeniniz ne peki eşinizle?
Konu farklı biliyorum ama sormak istedim00 YorumlaÇok zor FB ilişkisi bağımlılık olmamalı erkek rahatsız etmemeli o da zor zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGüven ve gizlilik çok önemli duygusal bağ olmuyacak birde
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılküçük yerde yaşıyorsan sen gitmelisin
kızını bırakıp nasıl gideceksin00 Yorumla
+1 yıl1 gecelik seks iyi olur ama dikkat et yaşadığın yer küçükmüş ya da yüzünü iyi gizle
00 Yorumla
+1 yılSaglam birini bulmalısın. Ağazi boş birini bulursan vay haline
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. İsteklerini dizginlemelisin yoksa korktuğun neyse başına gelir
00 Yorumla
+1 yılbu aradan bulabilirsin facebook instagram ya da apartman komşuların ile olur
00 Yorumla
+1 yılen mantıklısı ıkıncı bir hat al ınstagramdan bulursun bırını adını degıstır yedek ınsta ac
00 Yorumla
+1 yılSoyle sosyal medyadan bul güven kazan öyle dene senle aynı durumdayız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Süreç devam ettiği için riskli bir durum. Ya sanal olarak yapmasın ya da güzen duyduğun biri ile. O yüzden yeni tanıdığın ve kişisel bilgilerinin olmadığı biri seni rahat hissetirecektir. Buradan yaşına uygun biri ile konuşarak deneyebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılSenin işin zor bu durumda bence öyle şeylere kalkışma birini bul evlen
10 YorumlaGizliliğe önem veren birini bulmak zor ama imkansız değil
10 YorumlaTinder tarzı uygulamalar var, ordan sana yakın beğendiğin erkeklerle tanış konuş güvendiğin biriyle ilişki yaşa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende boşandım seni anlıyorum nerdesin tanisabiliriz istersen
00 Yorumlamerhaba. sakın çoluk çocukla takılma. çok iyi anlıyorum seni. sanaldan başla öncelikle. denedin mi sanalı?
013 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yıl10 valla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılFiziki olarak 167 boyunda 64 kg bir kadınım. Düzenli spor yaparım. Bakımlıyımdır. Dış görünüşüme baya önem veririm. Mühendisim ama şu an işsizim maalesef.
Soran+1 yılSpor şık giyinirim. Marka takıntım var biraz ayakkabı çanta da ama olsun ☺
Soran+1 yılboş ver ya burada kimseye kendimi anlatıcak değilim😀
Gizli Üye(25-29)+1 yılnormalde ıcıne kapanıksın ama ıc dunyanda fırtınalar mı eser?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyanıtlamadın
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşanma davası sürecinde dikkatli davran, telefonla falan görüşme biriyle, bu tarz sitelerden iletişim kur ya da sahte sosyal medyadan, boşanma davasında kusur sana yöneltilebilir..
00 Yorumla
+1 yılUygun birisi ile sosyal medyadan tanış güven verdiğinde yoluna devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüveneceğin biri olmalı, arayan bulurmuş🤷🏻🤷🏻🤷🏻
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi güvenilir partner bulman lazım senin başka türlü işin zor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılDuyulursa artık orada yaşayamazsın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılnasıl birisini arıyorsun mesela onu söylermisin önce lütfen
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKüçük yer ise mutlaka şehir dışı olmalı gizliliğe önem vermeli
Cevap sahibi+1 yılCevap vermediniz?
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yılBeni rezil etmesin. Temiz düzgün bir adam olsun
Cevap sahibi+1 yılYaş sınırın var mı senden küçük olsa sorun edermisin 1.2 yaş
Cevap sahibi+1 yılSorun olurmuydu
Soran+1 yılKatiyen olmaz
Cevap sahibi+1 yılSanaldan tanıştığın birisi ile düşünürmuydun yakışıklı temiz ise
Cevap sahibi+1 yıl29 yaşında ise yani?
Cevap sahibi+1 yılOrdamisin
- Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik tekrardan düşün derim
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇevre illeri den falan f*ck bul
00 Yorumla Tindır falan indir ordan bulursun
00 Yorumlayok mu güvenip birlikte olacsgin kimse
00 Yorumlaİlk önce karşı cinsten biriyle iletişim kur bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılıste karsına cıktı o kısı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana yardımcı olacak zibil gibi abaza çıkar burdan değerlendir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılBaşka yere yerleş.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılDışardan bul arada buluşun
00 Yorumla
+1 yılUzaktan birini bulman lazım mesela ben🙄
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Eksikliği çok zor atlatilan bir durum.
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler