Ayrıca kızlar da görüş belirtirse sevinirim ihtiyacım var çünkü.
Mastürbasyon yaptıktan sonra kendimden iğreniyorum?
Ayrıca kızlar da görüş belirtirse sevinirim ihtiyacım var çünkü.
Soruyu soran kız...
İster erkek olsun ister kız olsun insanlar cinsellik biyolojik sistemini bir şekilde bedenlerinde yapmaları lazım..
... Adıda mastürbasyon yani bir utanılcak birşey değil
Zina yapmak dan iyidir..
... peki bu işi yani mastürbasyon yapan ister kız olsun erkek olsun .. O eylemi yapınca insan ister istemez kendinden utanıyor iğreniyor...
... şimdi özür dilerim ama insan ister istemez cinsellik yani biyolojik sistemi gerçekleştirmek istiyor ne kadar kendini tutsada napsa etse bir şekilde kendince tatmin etmesi lazım..
Ancak bu eylemi yapınca insan kendinden utanır zihen ve bedenen
Arkadaşım merhaba,
Çişini ve kakanı yaptığın için kendinden tiksinir misin?
İnsan doğasının bir parçasıdır orgazm olmak... Orgazm olmanın da iki fiziksel yolu var seks veya mastürbasyon...
Kendi doğanın bir parçasından dolayı tiksinmek sence de saçma değil mi?
Farkındayım durumun ve bunun doğal olduğunu biliyorum ama iğreniyorum sonuçta bazı insanlar kendi kanından bile iğrenebiliyor kişiden kişiye göre değişir
Senin iğrendiğin sey mastürbasyon mu yoksa mastürbasyon sırasında salgıladığın sıvı mı?
Mastürbasyon
Bir psikoloğa görünmeni önerebilirim... Seni bu durumdan soğutan etmenleri keşfetmen ve bu etmenleri normalleştirmen gerekiyor... Bunun için de bir uzmandan yardım alman faydalı olacaktır...
Anladım teşekkürler
iğrenme sana günah ayıp diye cinselliiği öğretmişler ama bu sadece ihtiyaç aypmazsan akıl sağlığından olursun
verdiği akla bak
Yok benim dinsel konularda üzerime gelmediler
Benim ailem*
üzerine gelmeseler bile toplumun dayattığı düşünce bu şekilde herşey beyinde biter... akıl verirken sanamı danışıcam @cekmeköylü3434
Yahu toplumla alakası yok durumun
tamam canım naparsan yap
Yok bana danışma bu kafayla uğraşamam
Cevap
29Cevap
masturbasyonun kötü bir şey olduğu kafana yerleşmiş ama sağlıklı her insan eğer düzenli bir seks hayatı yoksa masturbasyon yapar bu çok normal bir ihtiyaç
kafandaki günay işliyorum takıntısını at üzerinden çünkü evlenip düzenli bir seks hayatın olana kadar sürekli yapmak isteyeceksin
Arkadaşlar dinsizim ben günah olayı vesaire beni etkilemiyor nolur kafamda böyle şeyler olduğunu ya da öğretildiğini düşünmeyin ailecek ateistiz biz
Kendimi kirlenmiş ve iğrenç hissediyorum bu sadece fiziksel değil zihinsel de bu yüzden iğreniyorum ve midemi bulandırıyor ama aynı zamanda kendimi yapmaktan alıkoyamıyorum
Anladım teşekkürler
Bu durum normal. Vücudun tekrar eski haline dönmesi için salgilanan hormonlar bu duyguyu yaratir. Bunu kafana takma. Bu duyguyu önemsememeye üstünde durmamaya çalış.
Anlıyorum
Bunda pişman olunacak diye bir durum yok, herkes yapıyor bunu, bu bir doğal ihtiyaçtan geliyor ki insanoğlunun doğasında var bu ihtiyaç kendinden utanma, sıkılma, pişman hiç olma.
Doğal olduğunun farkındayım
Zevkin verdiği hissin bitmesi durumu. Aşırı zevk alıp sonunda hiçbir şey olmamış gibi yüreğini boşluk kaplar. Sebebi budur, "hepsi bu muydu" dersin. En iyisi doyuma ulaşmak için düzgün cinsellik yaşamak, elle cinsel organa yapılmış uyarılarla değil.
Bende senin gibiyim ama Şu an yok bunu kendine bir ihtiyac gibi görmene bak sonucta insan yapmazzsa olmaz :)
Ya mide bulandırıcı bir şeyi yemek gibi düşün
Bizde de oluyor bu durum. Pişmanlık oluyor yani. Sevgilin var mı. veya oldu mu?
Var sevgilim ve cidden pişmanlık değil bu iğrenme tiksinti benzeri durumlar pişmanlık yaşadığım zamanlar da oldu çünkü yaptıktan sonra, farkını ayırt edebiliyorum bu ikisinin
cinsellik böyle bir şeydir sonunda ne olcağını bilirsin ama yinede yaparsın çünkü buna engel olamzsın bu sana yaradışıldan verilen bir özelliktir hayat devam ettiği sürecede böyle olacaktır yani
Orgazmdan sonra nötr bir duygu hali olmuyor insanda. Bunun dışında iğrenecek bir şey yok. Tabi bu senin inanç durumunla da alakalı
Orgazm olduktan sonra duygular daha yoğunlaşır iki cinstede bazıları ters tepki ile bazıları daha bağlayıcı ama sana ters olmuş, kendini igrenç birşey yapmadığına dair ikna et çünkü doğal birşey yaptığın ve herkesin yaptığı birşey
kendisi cok bilgilidir bu konuda
Bunu yapmanın vücudununun gayet doğal bir ihtiyacı olduğunu kendine anlatmalı ve utanmamalisin 😊
Ahahah utanmıyorum bu durumdan
İgrenme de 😂
Bu yaşta normal.. İğrenme kendinden.. Çok normal bir şey..
Din kısmına girmiyorum.. Ne yaparsan yap.. Kendi hayatın.. :)
öyle bir düşünce içinde olman dinsel acıdan mı vicdanen mi neden
Dinsel açıdan değil sadece kendime yakıştıramıyorum midemi bulandırıyor
buna sebep olan sey ne peki uatanma duygun mu
Yok değil utanmıyorum ama sebebini de bilmiyorum
soru cevap yolu ile gitmeye calışıyorum bir yol bulunur diye
vücüt aşırı hormon salgılar o sıra ve o yüzden bir bulantı hissedebilirsin ama senin oda değil galiba
Anladım teşekkürler
sorun çözüldümü
Maalesef
Eee hemen kesip atiyorsun
Farkında değildim öyle yaptığımın
Himm peki
naber çözüm buldun mu
çokmu fazla yapıyorsun
Yapman icin bir sebep soyle?
Yok işte yok ama yapıyorum
Istersen yapmayabilirsin o zaman. Kendine sor , ben acizmiyim diye.
yapma öyle pişman olma
Pişmanlık değil pişman değilim sadece kendimden iğreniyorum
İğrenmek ve yapmak
Sen ne içiyorsun
Sorun zaten bu işte buna çözüm arıyorum
Çözüm iğrenmemek ;)
düzenli bir seks hayatı yaşaman gerekiyor senin
Hahah bu durumdan iğrenmeyeceğim ne malum?
onun zevkini aldığında hak vereceksin bana :)
Böyle düşünme evlliğinde napıcaksın...
Evlenmek zorunda değilim
Zorunda mıyım kardeşim ne alaka soruyla
Mast sonrası akan suyunu Yalatsan iğrenmen
Anlamadım
Boşver o zaman anlamadıysan
yikamiyi ihtimal etme
Temiz insanlarız lütfen
kokusu kötü
Azalt ve yapma mastürbasyon.
Ya deniyorum 2haftaya kadar çıkıyor sonra kendimi durduramadan bir kez yapıyorum devamı da geliyor
Ben bıraktım mesela istersen yaparsın bende senin gibi tiksiniyordum kendimden.
Anladım teşekkür ederim
Normal bir durum bisy olmaz devam et
Zevk almaya bak umursama
Kendinden ı yireniyon ilginc
ergenlikten dolayı
20ye gireceğim ne ergenliği
o yaslarsa öyle oluyor pişmanlık hissi veriyor
Suçlu mu hissediyorsun?
Hayır iğreniyorum
Ama nasıl bir iğrenme? Kirlenmiş mi hissediyorsun?
Benzer bir şey
Bu, cünselliğin kötü bir şey olduğunun sana öğretilmesinden kaynaklanıyor.
Hayır gerici bir ailede yetişmedim ve bu durum 2-3 seneye kadar normaldi sonra kendimden iğrenmeye başladım eğer öyle öğrenmiş olsaydım hep iğrenmek gerekirdi
İncelenmelisin o zaman. p*rno falan mı izliyorsun mast yaparken?
Evet daha çok hentai
Hımm, özel konuşmalıyız bu konuyu
Hahah özele konuşmaya gerek yok bence buradan da yazabilirsin çözümün varsa
Sen bilirsin. Kötü bir niyetim yok. Sanal muhabbetlere tenezülüm de yok. Yardımcı olmak istedim sadece. Öneriden ziyade terapi gübi bir şeye ihtiyacın var
Hahahah teşekkürler o zaman terapiyi düşüneceğim
Okur böyle şeyler
Deme öyle
Ne var ki yani ihtiyac sonuçta
Normal
pişmanlık duyuyorsun
Mast yapma bence
Bende öyle istiyorum ama bir zaman sonra engellenmiyor
Hayal mi kuruyorsun filim mi izliyorsun :)
Evlen em mantıklısıı
Ne alakası var bununla sorunun
elle yapmayla normal yapmak farklıdır.
Seks için evlenmek zorunda değilim
p zaman sabretçen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar