Hüngür hüngür ağlıyorum ve uykum yok. Bu şekilde acimi hafifletip kafamı dağıtmaya çalışıyorum.
Sizce deli miyim? Çok mu saçma bu?
Sizce deli miyim? Çok mu saçma bu?
Yok hormonlarla alakalı. Moralinin neye bozulduğuna göre ve şiddetine göre değişir. Stres halinden kurtulmak için vücudun orgazma şartlanmıştır. Bu doğuştan değil. Bunu sen öğretirsin vücuduna. Gayet doğal. Sadece az rastlanan bir durum.
Canım seks yapmak istemiyor ama. Kendimi o duruma hazırlayıp orgazm oluyorum. Ve her defasında ise yarıyor. Ağlamaktan bit hâl olmuştum dün yaptım ve sonra rahatladım uyudum
Boşalmak gevşetir, dolayısıyla rahatlatır ama o halde neyi nasıl hayal edebiliyosun şaşırdım açıkçası.
Hic canım istemiyoe ama bisiler izliyorum zorluyorum kendimi
Yüzüm ıslak hâlâ ama agkamjyorum artij uyucam
Ağlayan bir bebeğin yalancı emzikle sakinleşmesi gibi bir şey bu.
Ancak nasıl yalancı emzik doyurmaz ise, masturbasyon da doyum sağlamaz, sadece geçici olarak rahatlama sağlar.
bende yapıyorum bunu. bende saçmamı acaba diye düşünüyordum. yalnız değilmişim. normal demekki :D
Sandigimdan çokmuş.
Cevap
55Cevap
Sacma sapan şeyler yapma atacagım videoyu bir izle yapman gerekenler burada çünkü otur sonuna kadar izle.!
Yok çok yalnızsın cinsel olarak ve duygusal olarak sadece sevgilin olmadığı için mutsuzsun dökülüyor göz yaşların o yüzden masturbasyon yapıyorsun
Aynisini ben de yapiyorum. Gayet de iyi oluyor. Ama asiri uzgunsem hic yapasim olmuyor o zaman sikinti
Evet yok ama zorluyorum kendimi
Normal. Bende aynen. Stresli olunca p*rno izliyorum. rahatlıyorum. master yapınca uykum gelir. Hiç saçma değil.
Bende öyle yapıyorum. Dünden beri aramız kötü ayrıldık hatta. İki gündür kaç defa oldu bilmiyorum. Sandı acıyı hafifletiyor, ya da depresyondayız ondan...
Yoo mantikli da kendini uyandirabiliyosan iyi canim sikkinken istek olmaz bende
Bisiler izliyorum falan.
Himm iyiymis simdi var mi istek
Bende moralim bozuk oldugunda rahatlamak icin bazı seylere yönelirim ama dedigin seyi yapar mıyım bilmiyorum.
değişik enteresan ve ilgi çekici açıkçası :) mutlu zevkler o zmn :)
Saçma değil seni rahatlatıyor. Daha doğrusu bitkin düşmeni ve yorulmanı sağlıyor , sende böylece rahatlıyor gevşiyorsun :)
Hayir bonomo maymunlarida esiyle kavga edince ya da delirince seks yaparmis ayni bokun laciverti.:)
😀😂
Saçma değil normal. işe yarıyor ki yapıyorsun. Ben de yaparım bazen. Genelde iş stresine iyi geliyor
mantıklı gevşersin biraz hatta mutlu bile olabilirsin
bende öyle yapıyorum gerçekten en rahatlatan o kısa süreliginede olsa mutlu ediyor hayatta tek zevkim abazalık *
hayır değilsiniz. yaşım 30 benzer durum bendede var. insan morlai bozuk ve canı sıkkında yapabiliyor mast
arzu ettiğin gibi yaşamalısın kimsenin düşünceleri ile hareket etme
modern dünyadaki bireylerin seksi hayattan kaçmak için bir yöntem olarak gördüklerini okumuştum seninkide öyle sanırım saçma falan değil delilikle ne ilgisi var
Rahatlamak o stresten uzaklasmak icin kendince bir yontem bulmussun. Iyi hissediyorsan sorun yok.
Yo bende senin gibiyim.
rahatlama ve kafa dagitma amacli
iyi bir teknik fakat fazla yapma
Mast yapman doğalda morel bozukluğunda mast enteresan hani diyosun canım sıkkın motelde bozuk bari mast yapayım akm
Kendine mesgale bulmuşsun işte bazi insanlar sinitli veya uzuntuluyken libido seviyeleri artiyor sen onlardansin
Senin Bu Dediğin Bence Erkek Davranışı Sen Hormon Tedavisimi Gördün?
Hayır görmedim. Hormon testi yaptirdim kadinlik hormonum yüksek çıktı
Ozaman Devam :D
Bence çok güzel devam et aglaya aglaya mastürbasyon yap :) su an hayal edemedim ama :)
Moralim bozukken cinsellik dusunemiyorum ben. Sen farkliymissin
Ben de dusunemiyorum ama zorluyorum ejndimi
Moralin neden bozuk peki?
Beni istemiyor
Kim?
Kafayı yemiş o şapşal seni istemeyeni sen hiç isteme bence o kaybettiğine üzülsün be değer mi hiç kimse için bir damla gözyaşına
Kalbim paramparç. Oyle mutsuzum ki
Dertleşmek istersen iyi bir dinleyiciyimdir ama dediğim gibi bende zamanında yaşadım bunları ve şu an ardıma bakıp düşündüğümde gülüyorum kendime ne salakmışım diyorum yeminle
Insallah ben de oyle diyebilirim
Bişey diyecektim ama neyse şimdi yine sazanin biri çıkar laf sokmaya çalışır
Uyudun mu?
Bence mantıklı, gevşersin, rahatlarsın :)
Bir şeyler izleyerek mi yapıyorsun? :)
Evet
En çok hangi kategorilerde izlemeyi seviyorsun? :)
Ben de bazı dönemlerde böyleyim
Regli sanrm
Yas aralığı doğru mu peki gerçekten?
deli değilsin.. normal şeyler...
Canım sıkılınca bende yapıyorum birazda yaşla alakalı bir durum
Bende aynıyım. Yalnızlıktan o ya.
normal bir durum bu, boşlukta olunca...
Cok normal mastta melatonin salgilanir mutluluk hormonu. Yardim etmemi istermsn
stres atıyorsan devam et
Gayet doğal ve mantıklı
Değilsin. Bazen bende aynı şeyi yapıyorum.
konuşarak kafa dağıtabilirsin
Kimsem yok
Bende öyle yaparım takıl gitsin
Gayet dogru bisey yapiyosun
Valla canim bende oyleyim ya ozlden yaz konusalm
Bu kadar abazanını ilk defa gördüm helal :D
Ben de öyle.
zır delisin :) senin ilacn mast değil başka bişey.
iyi yapıyorsun aferim sana:)))
Beyler alın size tüyo
ÜZgün bayanlarla ilgilenin
bende öyle :D ama ağlamıyom kafa dağıtmak için :D
mast. yapınca kafan dağılıyorsa biri seni neyse..
senin asıl derdin mikilmek
Deli değilsin ama anormalsin
Normal
bir psikologa görün derim..
buda değişik klinik bir durum
Mantıklı aslnda 😂
normal geldi ban
çok normal bence
bende müzik dinlerim
En mantiklisi
Saçma ve gereksiz
normal