Cinsel Yaşam Mastürbasyon yaptıktan sonra çok idrarım geliyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 mastürbasyon yaparken ve yaptıktan sonra çok idrarım geliyor. ve karnım ağrıyor, yaptıktan direkt sonra yürüyemiyorum. neden olabilir? Güncellemeler+1 yıl yürürken vajinam ağrıyor Mastürbasyon yaptıktan sonra çok idrarım geliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
18cmboyut Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 38% +1 yıl Kendini çok kasıyorsun ondan o bacaklarındaki ağrı, bosalmakta zorlaniyomusun peki, idrarın gelmesi normal 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kadınlarda boşalma tam olarak nasıl olur bilmiyorum Yorumla 18cmboyut +1 yıl Denyimledikce öğrenirsin merak etme Yorumla
uslanma Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Parmaklıyor musun idrar gelmesi normal de yürüyemez normal degil 0 3 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla uslanma +1 yıl Kendine zarar vererek yapıyorsun bunu Yorumla uslanma +1 yıl Hala ağrı var mi Yorumla
SırrıYok Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. normal bu.. sistem kendini temizliyor... fazla zorlama bacaklarını ağrı ondan 0 0 Yorumla
kayıpkentlidöndü01 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 +1 yıl normal o olur ıdrar yanma gibi ise sık ypıyorusn masyrtt 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. O idrar bendede var iceriyi temizliyir ne guzel 0 2 Yorumla Soran +1 yıl neden oluyor Yorumla samedjackson +1 yıl Sizinkinde bilemem ama bizimkinde sperm kanallardan gecerken icinde kalan sperm varsa kurumasin diye sanirim sistem bunu bir ihtiyac gibi gorup devreye sokuyor diye dusunuyorum bu benim teorim ama ne kadar dogru bilmiyorum Yorumla
BabyStark34 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 84% +1 yıl çok kasarakmı yaptın saatlerce? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl nasıl kasarak mı Yorumla BabyStark34 +1 yıl evet çokmu kastıra kastıra yaptın yani? Yorumla
ansızınsessizce07 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Vajinaya çok bastırdığın için yaşıyorsun bu durumu 0 5 Yorumla Soran +1 yıl vajina değil klitoris Yorumla ansızınsessizce07 +1 yıl Tam olarak orgazm yaşıyor musun Yorumla ansızınsessizce07 +1 yıl O yüzden de olabilir fazla kasıldığın için Yorumla Soran +1 yıl olmaya çalışıyorum Yorumla ansızınsessizce07 +1 yıl Vajinaya sıcak masaj yap mastürbasyon dan sonra Yorumla
Fafof_360 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Boşalmadan önce tuvalet ihtiyacını görüp yap. 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Parmaklıyormusun çok fazla 0 4 Yorumla Soran +1 yıl aşırı değil ama vajinaya değil klitorise yapıyorum Yorumla Hairmafya +1 yıl Anladım penis girse daha iyi değilmi Yorumla Soran +1 yıl yapacağım biri yok. d Yorumla Hairmafya +1 yıl Güvendiğin birisi yokmu çevrende :)) Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 749 cevap paylaştı. İltihaplanma var ciprol kullan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Boşalma oluyor mu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kadınlarda boşalma ne tam olarak bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendini okşadığında yoğun bir haz ile birlikte titreme ve kasılma olmuyor mu Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Normal, şiddetli mi boşalıyorsun? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl nasıl yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zevk üst seviyede mi yani? Uzun sürüyor boşalman? Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Benimde geliyo çişim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Aşkım sorun olabilir 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok gaza geliyorsun boşalırken sanırım aşkım baskı uyguluyorsun Yorumla
Board_Tennis Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Her zaman mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla Board_Tennis +1 yıl Yani bende de öyle bir çok kişide de sanırım öyleymiş sanırım normal Yorumla
Daredevil39 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 562 cevap paylaştı. Sende sakin ol bea 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ahejsaıkxks Yorumla Daredevil39 +1 yıl Yaptın mı yüne Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Kendini çok kasıyorsun ondan o bacaklarındaki ağrı, bosalmakta zorlaniyomusun peki, idrarın gelmesi normal
kadınlarda boşalma tam olarak nasıl olur bilmiyorum
Denyimledikce öğrenirsin merak etme
Parmaklıyor musun idrar gelmesi normal de yürüyemez normal degil
evet
Kendine zarar vererek yapıyorsun bunu
Hala ağrı var mi
normal bu.. sistem kendini temizliyor... fazla zorlama bacaklarını ağrı ondan
normal o olur ıdrar yanma gibi ise sık ypıyorusn masyrtt
O idrar bendede var iceriyi temizliyir ne guzel
neden oluyor
Sizinkinde bilemem ama bizimkinde sperm kanallardan gecerken icinde kalan sperm varsa kurumasin diye sanirim sistem bunu bir ihtiyac gibi gorup devreye sokuyor diye dusunuyorum bu benim teorim ama ne kadar dogru bilmiyorum
çok kasarakmı yaptın saatlerce?
nasıl kasarak mı
evet çokmu kastıra kastıra yaptın yani?
Vajinaya çok bastırdığın için yaşıyorsun bu durumu
vajina değil klitoris
Tam olarak orgazm yaşıyor musun
O yüzden de olabilir fazla kasıldığın için
olmaya çalışıyorum
Vajinaya sıcak masaj yap mastürbasyon dan sonra
Boşalmadan önce tuvalet ihtiyacını görüp yap.
Parmaklıyormusun çok fazla
aşırı değil ama vajinaya değil klitorise yapıyorum
Anladım penis girse daha iyi değilmi
yapacağım biri yok. d
Güvendiğin birisi yokmu çevrende :))
Kasıyorsun kendini demek ki
İltihaplanma var ciprol kullan
Çok hırpalıyorsun belli ki
yapmadan önce idrarını yapıyor musun
Bende de öyle
Normal
Boşalma oluyor mu
kadınlarda boşalma ne tam olarak bilmiyorum
Kendini okşadığında yoğun bir haz ile birlikte titreme ve kasılma olmuyor mu
Normal, şiddetli mi boşalıyorsun?
nasıl yani
Zevk üst seviyede mi yani? Uzun sürüyor boşalman?
Benimde geliyo çişim
Aşkım sorun olabilir
Çok gaza geliyorsun boşalırken sanırım aşkım baskı uyguluyorsun
Her zaman mı
evet
Yani bende de öyle bir çok kişide de sanırım öyleymiş sanırım normal
Sende sakin ol bea
ahejsaıkxks
Yaptın mı yüne
Çok normal