Arkadaşlar biraz komik ama gerçekten bilmiyorum. Basen bölgesi tam olarak neresi?
Ya basen tam olarak neresi?

Kalça hizasında yanlara doğru genişleyen kısma basen bölgesi denir. Kadınlardaki kum saati formu için en önemli bölge, erkeklerde neredeyse hiç yoktur.
Resimde üstteki siyah çizgi (hips yazan yer) basen bölgesini göstermektedir:
Basen bölgesini eritmenin yolu spor ve beslenmeden geçer. Beslenmeden bahsetmek gerekirse günlük aldığınız kaloriyi düşürmelisiniz ama bu sadece yeterli olmayacaktır. Hayatınızda fazla hareket etmiyorsanız en azından günlük belli bir süre yürümeniz gerekiyor.
Şuraya güzel bir tavada tavuk göğsü tarifi bırakayım: Tavada Izgara Tadında Tavuk Göğsü Tarifi!
Bu hareketlerin nasıl yapıldığına bakmak istersen: Evde Basen ve Kalça Eritme Teknikleri
Bu hareketlerin dışında yürüyüş, koşu gibi aktiviteleri ihmal etmeyin.
Belle bacak arasında, kalça kısmının yanlara yaptığı kavistir ama halk arasında bacakların kalçayla birleştiği yerde, dışa doğru yaptığı kavise basen denir.
Basen ingilizce "hips" demek. Bu resimde "hips" yazan yerler basen bölgesidir:
Cevap
122Cevap
Bence popo. Abi ya poposu boyle yusyuvarlak olan kizlara hayret ediyorum yaa😄 ama o yuvarlak popo ince uzun bacaklara yakisir poposu buyuk gogsu kucuk olmasin mumkunse 😄😄 bana ne oluyosa afagfzfs erkeklerin bilecegi is
bende çok seviyorum ama yok içine kaçmış sanki :D
gözler etkiler
illaki
Sen iyi ki erkek olmamışsın 😋
istediğini bilen birisin kızların canını çok yakardın 😋😀
Haksız mıyım 😜
Merhaba abarov;
Basen diye kıç altına diyorlarmış, daha bugün öğrendim.
Bacakla kıçın birleştiği yere diyorlarmış, diğer adı pirzolaymış, arkadaşlar öğretti
Kadın Pirzola
Bu sitede öğrendiğim tek konu bu zaten
meme kalça güzel olmalı. bu güzide ikilinin küçük olmaması lazım.
yuvarlak hatlara sahip olmalı. ege bölgesi haritası gibi, girintiler-çıkıntılar.
bacaklar da önemli tabi ki; tornadan yeni çıkmış çelik alaşımlı parça gibi..
bu ne abi bune ne kadar güzel ya türk kızlarında zaten bunu bulamazsın bu fizik toplu sıkı bir fizik bizimkilerde selülit var :D hep mq
Saçlar gözler, güzel muhabbet sevgili olunacak kızda buna bakıyorum :)
Basen hariç hepsi
Birdeee belde gamze olsun lutfen😎
Burda yemiyecegim paket oldun lutfen
Teşekkürler.
yuregı guzel olsun gerısı allah vergısı zaten canısı
abi lutfen memeyle gotle ugrasıp durmayın bir işe yarayın
ne işe yarıyım gelip yemeğini yapıp evini mi temizliyim ne istiyon ne?
Sabah sabah böyle şeyler paylaşmayın insanın canı çekiyor
iri ve diri meme, sıkı kalça, kütük gibi olmayan bir bel, orantılı bacaklar, mis mis
sanki kendisi şükrü özyıldız
beğendiğin de adama benzese :)
ayrıca ne yapalım, riley steele beklemiyoruz ama tulum peyniri gibi kadınla da beraber olacak halimiz yok !
Ahahah daha yakışıklısı var mı la😂 Millet takmış ağzına brad bitt bilmem ne şükrüyü görmemişler
beğene beğene kapkara adamları beğeniyorsunuz, taha özeri de seversin sen muhahaha.
Neresini beğencem onun ya. Şükrü aşırı esmer değil ki erkek dediğin öyle olur sarışın erkek mi olur la
At pazarından eşek mi seçiyoruz? Bu ne biçim soru?
sesli güldüm :D
Popo da beliren hafif yağ cikintilarina basen denir. Bu basen illeti zor gider ve kalcayi geniş gösterir. 😔bende biraz var da
kisacasi kalça de popo olduğu yerlerde
Bende vermeye çalışıyorum yaa nasıl gider hiç bilmiyorum
Sporla. Ve merdiven çıkmak basen yapiyomus
Ya bir harekete başladımda umarım işe yarar yürüyüş o tarafları inceltmiyo çnkü hiç bir şwkilde
beni çok seven bir kızın poposu yok diye istememiştim o geldi aklıma ya yoktu işte napiim
Malsın
NAPİİİM
niye kızdın ki sende sorun yok sanırım
Saçmalık çünkü
Karakteri ve beyni önemli.
Kasaba girmedik. Ama Fit olsun.
zayıf bir vücut ve haliyle oluşn ince bel takıntım vardır.
Kadın dediğin böyle olur buradakiler de atıyor yok bacaklarım kalın falan filan bu kadını kendinize örnek alın
E hepsi be kardeşim, neden seçim yapmak zorunda bırakıyorsun, biri eksik ise diğerlerinin b önemi kalmıyor jshjhjddj
Kucuk gogus ince bel orantili boy kilo ince bele uygun basenler tas gibi popo asagidan yukariya dogru orantili bicimde bacaklar
https://i.hizliresim.com/Wn39rq.png
Tam da burası hayatım farkı görebiliyorsun.
basen böyle oluyorsa bütün kızlar basen yapsın mk :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar