Doktorun parmagi degiyorken erkegin penisi bebege dokunmuyor mu?

1 ) Hamilelik dönemi içerisinde cinsel ilişki
Hamilelik döneminin ilk 3 ayı içerisinde, cinsel ilişkiye girme isteğinde genel olarak bir azalma ile karşılaşılabilir. İkinci üç aylık dönem içerisinde ise, cinsel istekte bir takım değişiklikler ortaya çıkmaya başlar. Göğüslere ve cinsel organlara giden kanın artması ile beraber, cinsel ilişki isteği tekrar normale dönebilir. Bunun yanı sıra, göğüslere ve cinsel organlara giden kanın artması, kişinin kendisini daimi olarak cinsel ilişkiye hazır hissetmesine neden olabilmektedir. Bu sebepten dolayı da, cinsel ilişki sırasında dürtülerde artış bile ortaya çıkabilmektedir. Son üç aylık dönem içerisine girildiği zaman ise, anne adayları daha çok cinsel isteklerinde yeniden azalmaya olduğunu hissederler.
Cinsel ilişkiye girdikten sonra ortaya çıkan kramp tarzında ki karın ağrısı, karında sertleşme, vajinal kanama düşük veya erken doğumun belirtileridir. Bu tarz belirtiler ile karşılaşıldığı zaman, cinsel ilişki yasaklanır. Anne adayının meme uçlarının uyarılması, doğum ağrılarını başlatabilir. Bu sebepten dolayı da uzak durulmalıdır.
2 ) Hamilelikte cinsel ilişki bebeğe zarar verir mi?
Cinsel ilişkinin bebeğe herhangi bir zararı yoktur. Cinsel ilişki sırasında, erkeğin penisi fiziksel olarak bebeğe hiçbir şekilde temas etmez. Hamilelik dönemi içerisinde, doktor tarafından belirtilen özel bir tehlikenin bulunmaması halinde, ilişki sayısı veya süresinde bir kısıtlamanın olması söz konusu değildir.
cinsel ilişki sonrası lekelenme
3 ) Hamilelikte cinsel ilişki düşüğe sebep olur mu?
Çok sayıda çift, hamilelik döneminin özellikle ilk 3 ayı içerisinde, cinsel ilişkiye girmenin düşüğe sebep olabileceğini düşünmektedir. Ancak bu dönem içerisinde meydana gelen düşüklerin büyük bir kısmının ilişki ile bir alakalı yoktur. Bu düşüklerin sebebi, rahim içinde büyümekte olan bebekte bulunan genetik bozukluklar ile alakalı olarak meydana gelmektedir.
4 ) Hamilelik dönemi içerisinde cinsel ilişki sırasında hangi pozisyonlar denenebi
Çook iyi yaaa ;P
Ohaa :)) ayip yaa
doğuma az kala seks yapılmaması lazım zaten çocuk büyüyüp yaklaşıyor
umarım şişersin tamam mı :/ edep edep nerde oooooo :/
Edep mi ariyorsun cinsellik katagorisinde :D
kategori fark etmez edep heryerde olmalı
Engellersin cinselligi olur biter ne bekliyorsun cinsellik katagorisinde ablacim sen onu soyle
Cevap
22Cevap
Yahu hamile kadın zaten çekici olmaz doktor ilikiye devam etmeyi söylüyor kadının psikolojisi ve rahatlaması için yoksa insan çocuğunun kafasına tövbe ya bana ne dedirtiyorsun sinirlendirme beni böyle böyle erkekleri kendinizden soğurturdunuz ben şahsen iyice soğudum Allahın cezaları
Cevap veren herkes saçmalamış hepinizi tebrik ederim :) Bu fotoğrafta yapılan şeye alttan muayene diyorlar, doğuma 2 ay ve daha az kalmış bir süreçte bebek bu pozisyona yavaş yavaş yerleşiyor yani hamileliğin son evreleri ve bu süreçte seks yasak, bundan önce ki süreç içerisinde de hayır değmiyor.
Denedin mii
Evet denedin mi değil, evli çiftlerin yaşadığı normal şeyler bunlar
Evlimisin yani cocugun var mi anlaminda dedim
Evet arkadaşım cevabım evet yalnız evliydim boşandım çocuk sahibiyim ve o dönemde olan birşey yani doğal bir olay bu
tamam arkadasim degmiyor diyorsan degmiyordur
Dediğim gibi ileri evrede sorun teşkil etmiyor, bunları zaten doktordan öğrendik, tecrübeylede sabittir, problem yaşanmaz
Yok öyle bir durum. 30-40 gün öncesine kadar yapılabilir.
www.starrfmonline.com/.../1.1997986.jpg
Doguma yakin yasakliyor zaten doktor. bebek ters dönüyor basi asagi geliyor bütün hamilelik boyunca bu böyle degil. sacma sapan sorular hey Allah'im ya
Bu resim zaten cinsel ilişkinin yasaklandığı tehlikeli olduğu zamana ait bir resim bunun üzerinden böyle cahilce soru sorduğun için seni esefle kınıyorum 😂
Kadin dogum doktorumusun?
Doktor kadar bilgim var çok uzman ve hakimim bu konulara
Ciddi bir soru 😕 tecrübeliler cevap versin bence
Normalde bebek burada durmaz. Bu doğum anına ait olduğu için rahim kanalına girmiş o yüzden böyle
İlk 3 ay cinsel ilişki olur ama sonrasında sakıncalı diye biliyorum ama yinede doktor ne derse o
hamilelikkte son zamanlarda seks istisna yapilir ve kokune kadar olmaz ucundan olur
Bu resimde bebek rahim kanalına girmiş yani doğmak üzere. Normal şartlarda bebek daha yukarıdadır. Onun için dokunmaz.
Demekki deymiyor çünkü kızlardan duyduğuma göre hamileliğin ilk 6 ayında da seks yapılabiliyormuş bebeğe zararı yokmuş
belli bir sureden sonra cinsel iliskiyi yasakliyor doktor
Doktor izin verdiği sürece seks olur değip değmediğini bildiği için zaten yasak koyar
evet dokunuyor ve dıkkat ederek sert darbe burmadan ve vajınaya köklemeden seks yapılması gerekiyor
Cok acik konustun
ben olan neyse onu söyluyorum orada okadar açık birşey yok bence seks esnasında yapılan şeyler
gebelikte cinsellik sınırlı oluyor olsada yarım yamalak oluyor
Yaptin mi?
tabiki ama dediğim gibi çok zevkli olmuyor kontrollü olmak zorunda olduğun için
bebek varken penisin girmesi yasak tatlim bilmiyormsn bu kurali
Yoo oyle bisi yok
nasi yok tatlim aldatmalar hamilelik döneminde çoğalıyor
gebeyken ilişkiye girmek yasak
Doktor izninde oluyor 9 aya kafar
ilginç senden duydum bende
:)) gunaydin o zaman
ee iyide ben eşimle yapsam ozaman çocuğu kesin düşürürum biraz sert yapiyorumda
hatunuda cocuguda sey yaparken öldürecekmiyim yani 😂😂
Ahaha dikkat et :D
ben ne edecem çocuğumla esim korusun kendini benden 😂😂
Ahshh manyaga bak
hahahhhyyy 😂😂seviyorum gizli görüş yapmayi
hemen manyak yapma sende beni eşimle çocuğum olsunda elimi sürmem penise erkekligimi unuturm onlar saglikli olsun yeterki
Vayy :)) tuttum senii
eyvallah😊gizli olmasaydik tutardik birbirimizi
:D ben seni tuttum say :))
bende sana şu link atan çocuğu tuttum nerden bulduysa o karikatürü yarildim resmen 😂😂😂
eyvallah tamam tut beni 😁😁
İlk defa mi gordun o karikaturu
evet ilk defa gördüm 😊cocuk dugumcu degilim ya böyle karikatürler dikkatimi ceksin 😂
Necisin sen :))
hahayy necisin kimlerdensin 😂😂
özelim ama bilgilerimi vermesem burda 😐
tamam
bende seni tanimak isterdim ama sartlar malesef
Evet
😐😐
Zaten çocuk bekleyen çiftler anal seks yapıyorlar
Evet evli olanlardan biliyorum.. Oral, anal cogunlulla
Hamileyken mi yapıyorsunuz
Sordum bekarim daha
O kadar yakınmı bebek😐
Bende onu merak etttim
o elin orda ne işi var ki
Dogumu baslatmak icin aciyor video bu
daha kese yırtılmadan mı bildiğim kese yırtılıyo sonra doğum başlıyo
Kanali aciyordu
anladım
Penis 35 santimse değebilir.
Haklisin doktorun parmaklari 30 cm 5 santim uzun olursa penis bebege deger
Canım resim seni aldatmasın bebek hamileliğin son evrelerinde vajinaya yaklaşıki ozaman zaten cinsellik yaşanmaz.
çok abanmaması lazım
Bence doktorunda parmagi degmiyor
iyyyyyu
bu nu nerden buldun
İnstagramdan
her gördüğüne inanma
bide o doğuma yaklaşmış bir gebelik zaten o dönem ilişkiye girilmiyor
Araştırmak lazım
Dokunur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar