- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
9 ayGerçekten konu açmaması garip ama bir yandan iyi , burada çok kişi var , cinsellik konusu açmayan erkek yok mu diye soran. Cinsellik konusunu açanları eleştiri yağmuruna tutan. Bir erkek neden cinsellik konusu açmaz , çekiniyor ve yanlış anlaşılmak istemiyor olabilir, bazıları bu şekilde tereddütler içinde olur. Üzerimize gelen eleştiriler sebebiyle bazı erkekler uyanıklık yapmak ister ve sizin onun hakkında bu da sadece cinsellik düşünüyor algısında olmasını istemez , ama işte ne var ki , cinsellik konusunda iletişim kurmak isteyen birine karşı bu durum uzatılırsa bunun sonucuda bu tarz bir soru olur. Diğer yandan değerlerine bağlılığı olan, edeb sınırları iyi olan biri olabilir , bazı erkeklere bakıyorum farklı farklı cinsellik dışı o kadar çok meşguliyetleri var ki , hayatlarında hiç cinselliğe yer yok gibi yaşıyorlar , bir de bazen kendini erkek gibi görmeyenler yani kendilerini pasif gay olarak adlandıranlar oluyor. Son madde durum ve görüşmelerinizi bilmiyorum ama gerçekten seven biri ise bu yüzden açmıyor olabilir özellikle başlangıç zamanlarında. Son madde sendeki izlenimi olur. Sende nasıl bir görüntü varsa ona yansıyan , seni uzaklaştırmak istemediği için açmıyor olabilir. Kısaca bu maddeler içinde penisin küçüklüğü yok. Özellikle iletişim sanalsa sebebi küçüklüğü olmaz diye düşünüyorum. Bu sebeple açmama ihtimali milyonda birdir ve gerçekten çok çok küçüktür veya yok denecek kadar olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bilemiyorum. olabilir.
Mesela elini bile tutturmayan, yanağından bile öptürmeyen biriyle çıkmıştım. Sonradan öğrendim ki MRKH imiş. (doğuştan vajina ve rahim yokluğu)
Yani sapık gibi her dakika cinsellik düşünecek değiliz ama normal sağlıklı bir insanın hayatında biraz cinselliğin de payı olmalı.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/Spw1jJwBww0🙄🙄🙄
Alakası bile yok dediğin çok saçma bir şey, cinsellik konuşmayan erkek gerçekten aşkı sevgiyi bilen erkektir evliliği bekleyendir
20 YorumlaBu link tam anlamiyla bu ve cinsellik konusmayan erkeklerin oyle oldugunu dusunen kizlara göre 😉
01 YorumlaBenimde minik ama çıkartmadan 45 dakika sert sert basarım
Ve açıyorum konu
Onun erkekliğin de sıkıntı vardır04 Yorumla
Soran9 ayKac cm
Soran9 aySilerim sonra merak etme söyle sen
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Benimki çok küçük mikroskop filan kullanıyorum tutmak için cımbiz ama çok cinsellikten bahsediyorum site atacaktı neredeyse küçüklük kompleks olabilir mi acaba diye düşünüyorum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
9 ayBak işte açsak bi sorun açmasak ayrı bu kadar kafanızda kurmayın belki zamını olduğunu düşünüp konu açmıyor küçük ya da büyük ne alakası var bunun
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
9 ayBunun oenısle alakası yok ya sana cınsellık konusunda arzu duymuyordur ya da onun fantazılerını karşılayacağını dusunmuyordur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
9 aydeğer veriyorsa ondan girmiyodur. yapı olarak soguk biriyse oğlak burcu falandır ondan konuşmuyor olabilir bazı başaklar da soguk oluyor.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. Tam tersi bamyalar onaylanmak için o konulara daha çok girer, kendini bilen güvenen insan açma gereği duymaz
00 Yorumla
9 ayNe alakası varyaaa belki zina yapmıyodur biraz geniş düsünün
10 Yorumla
9 ayAçınca sapigiz şerefsiziz acmayinca küçük korkak diyorsunuz ne yapacağımızı şaşırdık
10 Yorumla
9 ayKızım konuyu açsak sapık açmak penisi küçük oluyoruz ne yapalım ya biz 🤣
11 Yorumla- 9 ay
Açmasak*
Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Kimseyle konuşmadım şu güne kadar. Kimseyi o ciddiyette bulmadım bunun boyutuyla bağlantısı yok
00 Yorumla
9 ayBen genelde açmam karşı taraf açmazsa da uluorta söylenmez bu
00 YorumlaAnasını satayım açsa sapık açma da kendine güveniyor veya pipi küçük oluyor
00 Yorumla
9 ayAçsak sapık oluyoruz açmasak pipimiz küçük şaka gibi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 9 ayalakası yok bence ya cekiniyordur ya da dinine baglıdır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
9 ayne alakası var , boş ver bunları , o açmıyorsa sen aç konuyu
00 Yorumla alakası yok.. illa istiyorsunuz size obje gibi davranan birileri olsun böyle alıştırmışlar
00 Yorumla
9 ayAlakası yok. İlişkiden kaçıyorsa anca düşünülebilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı.
9 ayYok neden ki birde kızlar sürekli femiyor mudunuz istemiyoruz diye
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
10 aysence buradaki herkes açıyor herkesinki 17-18 mi güldürme beni
00 Yorumla
10 ayKucukmu bilemem ama bana sorarsan kendine guvenı azdır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Belki utanmıştır. Hemen adamın şeyini yarıya indirdiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayBelki inançlı adam olduğu için zinadan kaçınıyor ve kendini nikahlı eşine saklıyor😉
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayBen de açmam kolay kolay ama kazık gibidir. O biraz da karakter meselesi yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayHayir ya utangac ya da evlenmeden veya iyi tanimadan acmak istemiyor olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayKonuşsak bir dert konuşmasak iki dert arkadaş bu nasıl iş harbiden yaranılmıyor avratlara
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayBir bu kalmıştı cinsellik konusu adam açsa suçlu sapik damgası yer cinsellik konusu açmasa beni sevmiyormu yok şeyi mi küçük saçma sapan kız soruları sonra erkekler neden böyle bazı kızlar çoğu şeyi hak ediyor gerçekten
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 322 cevap paylaştı.
10 ayDeger veriyordur belki de
40 Yorumla
9 ayKonuşsa dert konusmasa dert bu devirde kadınlar enteresan. Yer değiştirdiniz erkeklerle pes
20 Yorumla
9 ayAklımdan çıkmama sebebi benimkinin iri olmasmi acaba 🤔
00 YorumlaBenim küçük her zaman cinsellik konusu açarım. Ne yapalım yani olan malzeme bu kadar. 🙄
00 Yorumla
9 ayKonuyu açsak sapık misin derler acmasam başka bişey düşünürler
00 Yorumla
9 ayBen konuşmuyorum. Zamanı gelince olucak zaten ulu orta her erkek cinsellik düşünmez.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Belki sadece edepli dir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayUtangaç birimi peki kaç yasında
214 Yorumla
Soran9 ay21
Cevap sahibi9 ayAşırı derecede pısırık mı
Soran9 ayHayır konuşkan
Cevap sahibi9 aySen aç
Cevap sahibi9 ayAçtın mı
Soran9 ayHayır 🥺
Cevap sahibi9 aySeviyo senş
Soran9 ay...
Cevap sahibi9 ayHiç yapmış mı
Soran9 ayHayır.
Cevap sahibi9 ayBaş başa kalıyoruz mu jiç
Soran9 ayMaalesef
Soran9 ayAnon kalmam daha iyi 😔
Cevap sahibi9 ayNe
Gizli Üye(25-29)9 ayNe alakası var aşko
21 Yorumla
Soran9 ayRezil olurum falan diye
9 ayAçan da sapık oluyor di mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sadece karşıdakinin tepkisinden korkuyordur
00 YorumlaSanmiyorum bu karakter meselesi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Belki evlenmeden yapmak istemez amasyada
00 Yorumla
9 ayİlla cinsellik mi konuşmak gerekiyor
00 Yorumla
9 aySiz iyisini bilirsiniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
9 ayAlakası yok, başka bir şey vardır
00 Yorumla
9 ayNe alakası herşeyde niye bir neden arıyorsunuz
00 YorumlaKüçük falan dehil yoktur
00 YorumlaDaha ahlaklidir diyelim
00 YorumlaYoo konuyu açanların çoğu küçük oluyo tam aksine.
01 Yorumla- 9 ay
Aksine
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
9 ayHayır açınca sapık damgası yiyiyoruz
00 Yorumla Akil yasin kac cidden merak ettim
00 YorumlaHayır. Sadece saygı duyuyor ya da çekiniyordur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bende kaçırırım ama büyük
00 Yorumla
10 ayOlabilir utanıyordur
00 YorumlaZamanla saldırcak şu an yavaşça sokukuyo
00 Yorumla
9 ayBence hiç alakası yoktur
36 Yorumla
Soran9 ayFlört bile etmiyor tuhaf bir tip
- 9 ay
Demeki çekingen bir insan
Soran9 ayErkekler hep bunu konuşuyor resimleri de büyük oluyor bu rezil olurum heralde diye düşünüyor olabilir mi
- 9 ay
Olabilir çünkü birçoğu kız büyük seviyor
Soran9 aySoyları çoğalmasın zaten küçüklerin
- 9 ay
Görmeden birlikte olmayın işinizi sağlama alın
Gizli Üye(36-45)9 ayBelki de edebi büyüktür.
13 Yorumla
Cevap sahibi9 ay@erdem3939sagolun
Gizli Üye(36-45)9 ayBen konuşmuyorum büyük olsaydıda konuşmazdım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayedep denen bir şey var
ne geniş mezhepsin ya00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayHe küçüktür saçma konustun
00 Yorumla
9 ayBelkide seni farklı düşünüyordur.
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri