Cinsel Yaşam Erkeğin penisi kalkmasa ilişkiye giremez mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Erkeğin penisi kalkmasa ilişkiye giremez mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Onu sen oral yaparak okşayarak kaldıracaktır kalmazsa girmez oraya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Peki kac dakka da sönüyo penis? Yorumla Hadiiyani +1 yıl İyi bir oral yaparsa 50 dakika içinde kalır o suredede rahatbosalirsin Yorumla
xlPIR Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 66% +1 yıl belli ki sen toysun hatta :D hiç bir şey sin bunu da bilmeyen ne bilim :d 0 0 Yorumla
EskişehirEfsanesi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Girer ama tat vermez sertlik olmaz erekte durumu yani 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl :D :D :D yahu gülüyorum bu sorulara girer girer kıvırıp kıvırıp aniden bırakınca vınnn diye dalar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nasıl vajinanin icine girsin tam sertleşme olmadan. İçine alamazsin zaten sertleşme olmadan. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Mutlaka sertleşme olmasi gerekir diyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet onun icin Hatta sertleşme sorunu diye problem var Yorumla Soran +1 yıl Anladim bazi erkeklerinki sertleşmiyor mu? Yorumla Soran +1 yıl Bu neyden kaynaklaniyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet sertlesmiyor. Vaktin var mı tkp edebilir misin Yorumla Soran +1 yıl Özelden konusmak istemiyorm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sonra silerdin geri yinede teşekkür ederim Yorumla
Aligull3 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Sertleşmezse girmez haliyle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mutlaka sertleşmesi mi gerek Yorumla Aligull3 +1 yıl Evet yoksa dikleşmez içine sokamaz Yorumla
İdre123 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Nasıl girsin o şekilde 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Yani sönük halde hic mi giremez Yorumla İdre123 +1 yıl Sen canlı penis gördün mü hayatında Yorumla Soran +1 yıl Hayir soruyorum iste Yorumla İdre123 +1 yıl Belli zaten görmediğin Yorumla Soran +1 yıl Ee napim görmedim shshshidj görmek isterdim ama Yorumla Sensizasla34 +1 yıl Soran tanimadigin insanjnmi gormek isterdin bari sevdiginin kini gormek isteseydin napcan baska adamlarinkini Yorumla İdre123 +1 yıl Görürsün bir gün Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Evet ilişkiye giremez kalmazsa 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. İçine giremez bir kere 😂 0 0 Yorumla
gokyuzunndee Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı. E tabi nasıl girecek içine 0 0 Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Sence erkek sadece onunla mı ilişkiye giriyor 0 0 Yorumla
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı. Senin söylediğin çok başka birŞey smrjsjrj 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Giremez. Söndürdün mü yoksa 😀 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Peki baska bisey sorcam penis gel git yapiyor kaç dakka sürüyor? Yorumla Soran +1 yıl Kac dakika içinde penis söner Yorumla
lllDeatmylovelll Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Nasi gircek 0 4 Yorumla lllDeatmylovelll +1 yıl Oyle de sokamaz sen pismis uzun makarnayi bi yere sokabiliyomusun ittirerek Yorumla Soran +1 yıl Hayir 😂 Yorumla lllDeatmylovelll +1 yıl Oyle dusun ereksiyon olmamis penis zaten kucuk durur giremez bi yere Yorumla Soran +1 yıl Anladim sağolasın Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Giremez tabi 4 1 Yorumla Alperenx33 +1 yıl Bilgili kadinin hali baska 😂 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Yok sjsnnddns 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. asla giremez. 0 0 Yorumla
Galatalibey34 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Aynen çöp 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ee öyle sokarsa nolur Galatalibey34 +1 yıl Yetmez sana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Onu sen oral yaparak okşayarak kaldıracaktır kalmazsa girmez oraya
Peki kac dakka da sönüyo penis?
İyi bir oral yaparsa 50 dakika içinde kalır o suredede rahatbosalirsin
belli ki sen toysun hatta :D hiç bir şey sin bunu da bilmeyen ne bilim :d
Girer ama tat vermez sertlik olmaz erekte durumu yani
:D :D :D yahu gülüyorum bu sorulara girer girer kıvırıp kıvırıp aniden bırakınca vınnn diye dalar
Nasıl vajinanin icine girsin tam sertleşme olmadan. İçine alamazsin zaten sertleşme olmadan.
Mutlaka sertleşme olmasi gerekir diyorsun
Evet onun icin Hatta sertleşme sorunu diye problem var
Anladim bazi erkeklerinki sertleşmiyor mu?
Bu neyden kaynaklaniyor
Evet sertlesmiyor. Vaktin var mı tkp edebilir misin
Özelden konusmak istemiyorm
Sonra silerdin geri yinede teşekkür ederim
Sertleşmezse girmez haliyle
Mutlaka sertleşmesi mi gerek
Evet yoksa dikleşmez içine sokamaz
Nasıl girsin o şekilde
Yani sönük halde hic mi giremez
Sen canlı penis gördün mü hayatında
Hayir soruyorum iste
Belli zaten görmediğin
Ee napim görmedim shshshidj görmek isterdim ama
Soran tanimadigin insanjnmi gormek isterdin bari sevdiginin kini gormek isteseydin napcan baska adamlarinkini
Görürsün bir gün
Nası olcak öyle:)) 🤔
Sertlsmesi gerek ki zevk versim
Evet ilişkiye giremez kalmazsa
İçine giremez bir kere 😂
E tabi nasıl girecek içine
İpin ucuna matkap ucu bağlayıp duvar delebilirmisin?
Silahı doğrultmadan ateş edemezsin
Sence erkek sadece onunla mı ilişkiye giriyor
Senin söylediğin çok başka bir
Şey smrjsjrj
Bu iktidarsızlık sorunu, ilaçla kolayca halledilir
Kalkmazsa neyini sokacak
Giremez. Söndürdün mü yoksa 😀
Peki baska bisey sorcam penis gel git yapiyor kaç dakka sürüyor?
Kac dakika içinde penis söner
Nasi gircek
Oyle de sokamaz sen pismis uzun makarnayi bi yere sokabiliyomusun ittirerek
Hayir 😂
Oyle dusun ereksiyon olmamis penis zaten kucuk durur giremez bi yere
Anladim sağolasın
Giremez tabi
Bilgili kadinin hali baska 😂
Evet giremeyiz
Yok sjsnnddns
tabiki giremez
Yani belli bir sertlik olmalıki deliğe girsin..
Bilmm benimki sürekli ayakta şu an bile
neden giremesin :)
Girilmez tabi ki de
Tabiki de giremez bu ne biçim soru 😅
Giremez
Giremez
Zor ev3t
Ön sevismeyle kalır
asla giremez.
Aynen çöp
Ee öyle sokarsa nolur
Yetmez sana