3 aylik bir ilişkimiz var erkek arkadaşım yakışıklı biri ama penisi kucuk serçe parmağım kadar ama ben mutluyum onunla tabi yakışıklı olduğu icin guvenemiyorumda ben bu durumda onunlayken yinede beni aldatır mi sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmak karakter meselesidir. Aslında sorduğunuz sorunun temelinde kişinin özgüveni olmadığı halde bunu yapabilme potansiyeli var mı diye soruyorsunuz? Ki ben bu sitede okuduklarıma göre konuşursam bunu yapan çok var. Fakat dediğim gibi penis değil karakter meselesi. Ha bana sorarsan, 7-8 cm (5 demişsiniz de ben biraz daha fazla olduğunu tahmin ediyorum) bir penis ile bunu yapabilme potansiyeli şuna göre değişir. Sevgilin sana bunu nasıl anlattı, sen bunu nasıl öğrendin. Eğer çekinerek söylemişse demek ki bunu kompleks yapmıştır, kompleks yaptıysa aldatma potansiyeli çok düşüktür. Ha yok bunu rahat bir şekilde söylemişse, sevişme esnasında falan hiç sorun etmemişse bu onun bunu dert olarak görmediğini bu konuda özgüveninin yüksek olduğunu gösterir. Dolayısıyla buradaki iş otomatikmen karaktere kaçar. Kompleks yapma durumunda tercih hakkı yoktur bir nevi, çünkü onun bu durumunu sorun etmeyen, onu bu "sorun" diye düşündüğü durumuyla seven bir kadın varken bırakacağını sanmam (ilişki sorunları olursa tabii bırakır her erkek gibi, dediğim cinsellik manasında). Ama bunu sorun etmediği zaman tercih hakkı oluyor, çünkü ortada bir sorun olmadığı için dolaylı yoldan aldatmak veya aldatmamak tamamiyle karaktere kalıyor, diğerinde kısmi olarak karaktere kalıyordu.
Ve ayrıca çoğu kadına da örnek aslında davranışınız, insanın sevdiğiyle yaptığı her şeyden zevk alabileceğini, o kafadaki "penis dediğin şöyle olacak, soktu mu arkadan çıkacak" vs. tabuların gereksiz olduğunu göstermişsiniz.
Mutluluklar dilerim, erkekde umarım öküzlük yapıp ilişkiyi berbat etmez
07 Yorumla
Soran+1 yılYorumununuz çok güzel teşekkür ederim dedikleriniz gibi düşünüyorum bende küçük penisi ilişki sırasında gordum iliskide hep sordu nasıl beğendin mi , hissediyormusun , büyük mü hep bunları sordu aslinda küçük ama ben zevk aldım ve sadece ideal deyip gectim ama kompleks yaptığını fark ettim aslında çok yüz vermekte istemiyorum simarmasin diye ve çevresinde çok kız var ve yakışıklı aldatmasın da diye pohpohlamakta istemiyorum , rencide edici de bisey demek istemiyorum nasıl yaklasacagimi sasirdim
Cevap sahibi+1 yılOnun orta yolunu bir kadın olmadığım için sizin açınızdan bu konuda empati yaparak bulamıyorum maalesef, o kısım hemcinslerinizin objektif görüşlerine kalmış bir durum.
Rencide ederseniz bir kadınla ilişki işini falan kesin olarak söyleyebilirim, bitirirsiniz daha da o özgüven kalmaz onda fakat kendi ilişkinizi de bitirirsiniz ve karşıdaki kişiye aslında psikolojik bir travma bırakabilirsiniz.
Genel olarak, erkekler olarak bu tür konularda hassasızdır. Bize çocukluktan kodlanmış olan bu penis büyüklüğü durumu çok hassas bir durum bizler için. Hani bir kadın "bu ne ya bamya gibi, girdiği çıktığı belli değil, parmağım daha çok zevk veriyor vs." gibi rencide edici ve alaycı sözler kullanırsa, erkeğin bana kalırsa daha ilişki durumu sıfıra yakın bir yere iner...
Yakışıklı olması da onun suçu değil, elinde olan bir şeyde değil bu konuda empati de yapabilirsiniz. Sevgiliniz size ait, ve dışarıdaki kadınlara da bu erkeğin kime ait olduğunu tavırlarınızla, hareketlerinizle, mimiklerinizle gösterebilirsiniz. Bu erkeğinizin de hoşuna gidecektir emin olun. Erkeğe erkek gibi hissettirirsen o da sana kadınlığını çok güzel hissettirirse ortada sorun falan kalmaz : )
Mutlu olun be walla bak gezin tozun eğlenin yaşayın aşkınızı benim yerime de 😥 Ağlamıyorum gözüme sevgi kaçtı sdajkglkşasjgşslgas
Soran+1 yılYorumunuz için teşekkür ederim farklı biseyde sormak istedim mesaj atarak size ama mesaj atılmıyor size
Soran+1 yılOrdamisiniz
Cevap sahibi+1 yılBuradayım, çok giremiyorum. Takip isteği atmalısınız.
Soran+1 yılAttim takip ediyorum sizi
Cevap sahibi+1 yılMesaj attım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
25Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yakışıklı olması onu kadınların ilgi odağı yapar. Libidosu da yüksekse fırsatını bulduğunda aldatma olasılığı yüksek olur
03 Yorumla
Soran+1 yılKucuk penisiyle ama
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. O seni aldatmaz ama sen onu aldatırsın ileride. O penis seni hayatta doyuramaz. Penisi herhalda 7-8 cm.
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim arayışım o değil ve mutluyum ama aldatilmaktan korkuyorum
Soran+1 yılDimi 😀
Erkeklerin hiç birine güvenilmezde onla bunun ne alakasi var kafayı yemissinjz
20 Yorumla
+1 yılBunu soran erkek ama kanıtlayamam 😂😂 küçük penisle mutlu olan kadın yalan söyler !
01 Yorumla
Soran+1 yılValla ben çok zevk alıyorum sen erkeksen cevap ver 7 cm penisin olsa ve bununla mutlu olan birini aldatirmisin
+1 yılYaradan bi yerden almış bi yere vermiş
Tipte olmasa bitik desene01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Cinsel Yaşam konusunda 374 cevap paylaştı. Senin gibi azla yetinen biri çıkmazsa ki çıkmaz da sanmıyorum aldatmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılDimi
Ne güldüm valla😅
Penisi büyükler mi sadece aldatıyor.02 Yorumla
Soran+1 yılYani küçük olunca ozguven düşüyordur sonucta her kız böyle bir durumu kabul etmez ben kabul ettiğim halde aldatilirmiyim
Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Yüzde 70 şine güvenme geride yüzde 30 kalıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. :) o is boya bakmıyor, kalkiyor mu onu soyle :) kalkan hersey tehlikelidir
00 YorumlaAldatılmaktan değilde aldatmaktan korkmalısın
00 Yorumla
+1 yılaldatır kardeş bunun boyla alakası yok. sen den sonra özgüven kazanmıştır biraz.😀
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl cekiyorsun onu anlaşılır şey değil 22 altı kabulüm değil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO küçük sana yetiyorsa buda onun farkindaysa yapmaz bence
00 Yorumla
+1 yılYok o karakter meselesi
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. oy minnoş asla aldatmaz :)
02 Yorumla
Soran+1 yılDimi bende öyle düşünüyorum
Olmayan şeyiyle mi aldatacak 🤣
02 Yorumla
Soran+1 yılDimi 😀
+1 yılUmarım ilerde pişman olmazsın
07 Yorumla
Soran+1 yılMutluyum simdilik
- +1 yıl
Zevk alıyor musun ki
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Kalın o zaman?
Soran+1 yılOrta
- +1 yıl
Çok iyi değil misin kendine özgüvenin mi yok
Soran+1 yılCok guzel bir kızım aslında maddi durumumda iyi ama ilgiye açım oda bana bunu veriyor
Serce parmak kadar cuk mu olur
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılEvet 😀 yinede aldatır mi ya
+1 yılSertleşme olmaz ki onda
02 Yorumla
Soran+1 yılOluyor ama küçük
- +1 yıl
Büyüt o zaman
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. La ne zevk alıcan ondan 😄
04 Yorumla
Soran+1 yılMutluyum ve zevkte alıyorum sevdiğim icin
Soran+1 yılSevdiğim için zevk aliyorum
Hah nasıl yapsın ki 😀
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Neyle aldatacak?
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsa hayır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo kadar küçük mü cidden
06 Yorumla
Soran+1 yıl7 cm en fazla
Cevap sahibi+1 yılbunun senin için ne kadar zor olduğu ortada her kızın düşünde nefesini kesecek bir şeyin arzusu var dimi
Soran+1 yılZor evet ve buna katlandığım halde aldatılmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılakılda olan zevkler yaşanamadıkça seni rahat bırakmayacak biliyorsun dimi
Soran+1 yılNasil yani
Cevap sahibi+1 yılHepimiz insan olarak arzular taşıyoruz bazen yetmeyen şeyleri aklımızdan çıkaramayız
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok canim o kadar kucuk degildid
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnladım haklısın uyuşmuyoruz anladım İyi akşamlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılNasil
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapar
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Hikaye bence
03 Yorumla
Soran+1 yılNe hikaye
Soran+1 yılNeden hikaye olsun olağanüstü bir durum anlatmıyorum bu sekilde birsuru erkek var
+1 yılkaç cm çok mu kucuk
08 Yorumla
Soran+1 yılSerçe parmağım kadar 5 cm falan
- +1 yıl
ereksiyon olduğunda daha buyuktur
- +1 yıl
yanlışın var kalkmamış halidir
Soran+1 yıl@Rayan2 evet
Soran+1 yılKalkmış hali diyorum ya
- +1 yıl
yavrum o seni doyurmaz sen aldatirsin
- +1 yıl