Sizin deneyimleriniz neler
bence bir süre sonra arzu bitiyor
bence bir süre sonra arzu bitiyor
Tene bağlı birazda. Çok sevdiğin biriyle isen o teni sürekli arar ve başka bir ten istemezsin, kadınlar için böyle olduğunu biliyorum. Biz de benzer bir durumda hatları istediğimiz gibi olan ve kadınsı, ateşli, seksi bir kadınla birlikte isek, başkası onun ilgisini çekmesin diye performansımızı daha üst seviyeye çıkarırız.
Sevişmek bir kültürdür aslında. Cinselliğe bağlamıyorum pek. İki cinsin birbirini yaşayabildiği bir kültürdür.
sürekli aynı ten dediğin odunmu ona sorman lazım o senden sıkılmışmı
iki kişi sevişiliyor insanlar sıkılsa zaten birbirine yaklaşmaz
sürekli derken illaki her an sevişimek şart değil sevişme ihtiyaçtır bur karşıdaki kişi köle değll
Insan neden sklsinki o ten ile istediklerini ve daha farkli seyler yapabildikten sonra hem sevmek bir omur boyu demek degilmidir
1 kisi olsun one öyle ya duygusuz cinsellik mi olur
Cevap
40Cevap
birlikte yıllarca bıkmadan terlediğin bir ten varsa anca kaybedince anlaşılır değeri... kimse onun tadına sahip değildir heyecan varsa sevişirken aşşk varsa 10 sevişmeden 8 i aynı anda orgazm ise neyseee efkarlandım yine kısaca bırakma alıştığın teni zor gelir yenisi...
Bu devirde gerçekten sevdiğin ve sevildiğin biri olursa, niye sıkılsın insan? Bence ten uyumu varsa zaten sevdiğin ve sevildiğin ile seks güzeldir.
Kucaktan kucağa olan kadınlar ile daldan dala konan erkekler elbette sıkılır.
Aramızdaki aşk olmadıkça hangi ten olursa olsun sıkılır vazgeçersiniz. O nadenle aşk diyorum, gerisi yalan...
sen hergün aynı yemeği yemekten sıkılırmısın 🤔🤔🤔
Evet
Niye Sıkılayım Ki Seviyorsam Ten Uyumu Varsa Birşeyler Eksik Değilse Iliskide
Ben netim ve soyluyorum tek esli degilim. her kadin ayri zevk ve tat oluyor
katılıyorum yani sürekli değişen dünya da neden insanlar zoraki tek kişiye bağlı kalıyor...
farklı dusunuyorsun ama bırden fazla kısıyle sevısmek toplumumuzda nasıl bır keyefe konuldugunu da bılıyorsundur umarım :)
10 senedir sıkılmadım hala bana dokunduğunda ya da boynumu öptüğünde tüylerim diken diken oluyo acaba bitek benmi böyleyim ☺️☺️
Bazen ilk günki gibi devam edebilir bazen de zamanla belli bir erezyona uğrayabilir. Ama bu hareketliliği heyecanı korumak onların elinde.
Arzu ve aşk biter ama sağlam atılmış bir sevgi sonsuzdur
Arada ten uyumu yoksa bir süre sonra sıkılır iki tarafta
zamanla insanlar birbirlerine dokunmayı unutursa iş sadece direk olay olursa evet.
Daha çok bağlanıyo başkasıyla yapsada hep o teni hayal ediyo bir süre sonra
başka tenlerde zevk alırsan istersin ama tek kişiye sadık kalırsan bir başkasını gözün görmez
Bagimli plur ama surekli ayni sikis tat vermez farklli pozisyon ve yapmak lazim ben ole yapiorum 4 yildir beceriorum :)
eğer o ten senin için hala yanıp tutuşuyorsa sana haz veriyorsa ölene kadar tek ten
Alismak zor olsada bir bedene yenilikler ister insan
biyerde sıkıyor tabi ister istmez insan yeni heycanlar aramak istiyor
ten uyumu cok ıyıyse baska tenlerde bıle o tenı o kokuyu arıyosun
Hergun ayni yemek yenmiyo kanka farkli farkli yiyoruz :)
Tam aradığım kızsın ilişkiye gir gir doyunca byee de
bitti diye bırakacaksan olmaz
Bence fanteziler yenilenmeli
Bazı tenlerden sıkılmazsın.
Her gün pilav yenmez.
10 tane olmayacak ya tabi 1 kişiyle olacaksın
Sıkılmaz ya başka ten korkutur beni
sıkılırsın net ama elden ne gelir:)))
Yenilemeli kendini. Kıyafetle fanteziyle
Bunu Bir Kadının Demesi Garip
fantezide sıkıntı her gün ayrı aksiyon sakat durumlar falan bir yerden sonra baci kardeş mod-on 🙈
Sana Göre Öyle O Durum Sonrada Erkek Neden Aldattı Aldatmak Doğru Değil Ama Senin Bu Düşüncen Senin Hayatındaki Erkeği Aldatmaya Yöneltir.
Hiç de değil. bir gün hemşire ol, bir gün üniv, bir gün temizlikçi... :) mekan değiştir, jakuzi? Pozisyon değiştir...
ehehehe bunlar ve çok daha fazlası denenmeye çalışıldı tek taraf istekli olunca olmuyor
Bistüyer, jartiyer, g string, babydoll, vücut öorabı denedin mi?
bunlar benim normal hayatta giydiğim şeyler zaten vücut çorabı hariç:))
Wawww yaklaşımlarını da çok öerak ettim yaaa..
hayal gücü lazım tabi kıyafet yeterli değil
Hımmm çok merak ettim şu hayallerini. bir tanesini anlatsana:)
Aşk varsa bağımlı olur.
fazla abartmazsanız ıyı olur
Duygular olduktan sonra ne aşk biter nede tutku
büyüklerimiz konuşsun öğrenek
zamanla monotonlaşıyor ve arayışlar başlıyor..
6 senedir sıkılmadım
Sıkılırım Diyenleri Gördükçe Yazık Diyorum.
@Yalniz_Men garipler
Papaz her zaman pilav yemez
Surekli ayni tenle sevismekten sikilir insan
tende varsa uyum süper olur uzun uzun
Ten sahibine bağlı. Kendini yenilemeli
10 yıldır sevişiyorum sıkılmadım
ben sıkılıyorum değişik beden arayışındayım
Sıkılır. Sende öyle mi oldu
Sıkılır bence
bence sıkar
Tecrübem yok
bunun ilacı zamn