İnsan aynı kişi ile sevişmekten sıkılmaz mı?
Düşün 50 sene aynı kişi ile
düşününce değişik ...
Düşün 50 sene aynı kişi ile
düşününce değişik ...
bence bu en çok erkekler için problem oluyor bir süre sonra. Beni birçoğunuz anlayacaksınız, özellikle ilişki içerisinde olanlar.
Erkekler, genelde dar vajinadan hoşlanırlar. Ancak sürekli ilişkiye girmiş oldukları kadının vajinası bir süre sonra erkeğe çok geniş gelmeye başlar. Genelde de o şekilde olur zaten. Yani erkek ilişki esnasında birşey hissetmemeye başlar (bunu bayanlar anlamaz). Neticede artık ilişki sadece rahatlamak amacı haline gelir. Yani erkek, masturbasyon yapacağına ilişkiye girmiş gibi hisseder kendini.
Bu duruma sabır gösteren de bir sıkıntı yoktur. Göstermeyen ise sürekli yeni arayışlar içerisindedir. Hayatımda yaşamış olduğum kısa bir anımı paylaşmak isterim bu konu ile ilgili.
Yaşı 35'ler de bir iş arkadaşım vardı işyerinde. Boyunca çocuğu olmasına rağmen, nerede güzel bir kız görse mutlaka sulanırdı. Eşinin resmini görmüştüm, çok güzel bir bayandı. Birgün dayanamayıp kendisine; ismet abi, yanlış anlama eşin çok güzel bir bayan, gençte. Sen neden kızlara bakmaktan alıkoyamıyorsun kendini? yaşında artık 35-40 olmuş... Dediğimde. Verdiği cevap kısa ve özdü :
Eğer benim gibi sende aynı de***ğe 15 yıldır girip çıksan çarşap gibi olur.Ondan sonra arayışa girersin :-))
50 sene sonra olucam 75 yaşında.
eğer ozamanları görürsem aklımda hayatta kalmayaçalışmaktan başka birşey olcağını sanmıyorum : )
ama genel olarak düşününce sıkılırmı?
bunu cevaplamak için çok erken heralde : )
50 sene deyince gözü korkuyor insanın..bende düşünemiyorum ...
ama evlilik sıkılmayacağına emin olduğunda yapılacak birlikteliktir..kısmetse bir gün bende öyle bir erkeğe.
Karsindakine sevdigin icin sevisiyorsan yanlis degil. Ama karsinyun dakine hic bir sevgin saygin yoksa, ve cinsel iliskiye bir oyun saniyorsan sikilirsin tabi.
Cevap
26Cevap
7/24 sevişiyorsan sıkılırsın tabi ki ama öyle bir durum olamaz zaten .
Hayat sadece yataktan ibaret değildir , sadece yatağını değil hayatının her saniyesini paylaşırsan emin ol 100 senede geçse sıkılmazsın .
haha..sıkılmaz mı yahu...emin ol sıkılır...
insan dogasına herseyine ayıkırı...
sevdigi kisiye deli gibi asık olanlar bile baskasiyla olmak isteyebilir...
Bak sana bişey söyliyim, insan kiminle neyle birlikte olursa olsun sıkılıcaktır. Dünyanın en yakışıklısı, en güzeli , en güzel fiziklisi, en zekisi hiç biri yeterli olmayacaktır...
sen kendine sexs yapacak hayat arkadaşımı arıyon yoksa aynı yastığa başını koyacak sağlık ve kötü günde yanında olacak bir hayat arkadaşımı arıyon seçim senin
sıkılsa da
evlatları için katlanır.
hangi evlat başklarının altında zevk çığlığı atan anneye sahip olmak ister ki..
yada tersi.
yani insanoğlundaki aile dürtüsünden ötürü sıkılsada buna tahammul gösterdiğini düşünüyorum.
yok bence eyer karsindaki seni iyi tatmin ediyorsa her defa baska seylerle sasirtiyorsa seni neden sikilasinki o adama bagli sevdiyinle zaten sikilmazsin
hangi evlilikte sex 15 yildan fazla suruyorki soylermisiniz
15 yil sonra sex yapmayi unutorlar insanlar
sadece yatip kalkiyor :)))
aynı kişi ile sıkılıyorsan ne diye evleniyorsun amaç çocuksa evlatlık al evlenme her gün yeni bir tat tabi aldığın tatlar belki bir gün ağzının tadını bozabilir
İnsan hergün yemek yemekten sıkılmıyorsa, Bundanda sıkılmaz
Ben sevgilimden birak 50 yil 100 yil yasasamda bikmam
süper...
papaz her gün pilav yemez :D zor olur tabi ki sevginin boyutu da önemli
Sıkılır elbet. Şimdi arkadaşlar aşk varsa sıkılaz diyecekler. Sıkılır, bal gibi de sıkılır insan... Aşk başka bir şeydir.
Sıkılır sıkılır merake etme
hergün aynı yemeği yemekten sıkılmazmısın
yada hergün aynı elbiseyi giymekten
Seks içinde temel ihtiyacsa, Diğerlerinden nasıl sıkılıyorsan bundan da sıkılırsın :D
sevgi evliliklerinin kıymeti işte burda başlıyor günübirlik değil mezara kadar...
kız çatlak sen en zaman geldin uzun zamandır yoktun
50 sene sonra seks problemi düşünüceğim en son problem
:)) güldürdün beniii
öyle ama ..dişlerim nerde hanım benimkilerin yanında bey:)) saygılar
sıkılır tabiii...o yüzden kırk yaş sendromu deniyorya...
sıkılabilir ama bunun dışında sevgi o bölümü kapatır,hatta sevişmesen bile...
ben sıkılmam sevdiğim o benim... sen gülü yıllarca kokluyorsun sıkılıyormusun koklamaktan
benim niyetim öyle hocam
zifaf gecesi başlayacak
erkeklikten düşene kadar
Önce, aynı kişi ile bir sene boyunca düzenli sevişin de, sonrasına bakarsınız artık..
ne sıkılcan ya..hergun yenı bı yerını kesfedersın..oy cok heycanlı:)
ona ask diyorlar iste
niye sıkılsın? insan sevdiğiyle yaparsa sıkılmaz.
sex için mi evleniyorsun ?
Seviyosan aşıksan ister 50 ister 60 sıkılmassın.
Kabak tadı vermeye başlar ama seçenek yok.
souldancer sevişelim mi?
sıkılıyorum ben çoğu zaman
ben sıkılırım elbet bi süre sonra
sen gel bana 50 yıl değil 100 yıl bıkmazsın
Hiç sıkılmadım...
oldumu 50 sene:D:D
sıkılır bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar