Evet sıkılırım
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sıkılmadıklarım oluyor ve Hani gerçekten de onunla her zaman değil de ara sıra olmasını istediklerim var Ama genelde farklı ten farklı fizik yapısı farklı vücut yapısı Yani farklı tenleri merak etmek dokunmak onunla yaşamayı istiyorum yani değişikliği seviyorum
Bazen aynı kişilerle konuşmaktan sıkılıyoruz. Hele aynı kişiyle seks yapmak mı işkence olur. Bana sorarsan sıkılmam niye uzun süredir düzenli ilişkim yok.
Cevap
27Cevap
Bu evliliğin tabiatına ayrıkı. Nasıl evli kalınır yoksa
Hayır sıkılmam
O kişiyi seviyor değer veriyorsam o da beni seviyor ise ve işini hakkıyla yapıyor ise neden sıkılayim ki ayıp bana 😀
Hayır sıkılmam tabikide tek kişiyle olmak varken neden sürekli farklı kişiyle olalım haa dersen ki sevgili değilsen ve evli değilsen olabilir farklı kişiyle
tutku diri tutulduğu sürece sıkılınmaz. ama bir taraf o tutkuyu kaybederse, monotonluk başgösterirse sıkılma başlar.
Monotonlaşır her anıyla ama yine de sıkılmaz insan sanırım ( Tabi zevk alıyorsa, orgazm olabiliyorsa ) ;)
O kadar isteklisin ki evinde iç çamaşırı dükkanı, p. orno serileri, seks oyuncakları saklıyorsun gibi geliyor
Kim olursa olsun sıkılır. Bir süre sonra her şey tekdüze oluyor
eger bagli degilsen o kisiye sıkılırsin ama eger baglanmissan hic bir sey olmaz
sadece eşimle yapacağımı düşünürsem asla sıkılmam
Bence değişik fanteziler denenmeli. Eşlerin kabulü ile uç seviyelere çıkmamak kaydıyla.
Niye sikilsin insan aynı kişiyle daha çok zevk alması lazım ya da seks hayatınıza biraz canlılık getirmek lazım evlisin herlade
Aslında kolay kolay sıkılmam ama sanırım bı sure sonra sıkılırım diye düşünüyorum
Sıkılmam ama arada farklı kişilerde olsun isterim
Senim cevabın ne?
Kaç yıllık evlisin
Daha yeni sayılırsın
Farklı fanteziler vs deniyor musunuz hiç
maalesef herkes sıkılır belli etmez
Heyecani azalir
Evet sıkılırım
Sıkılırım da aldatmak mı lazım
Yani papaz her zaman pilav yemez 🤣
sıkılmam da ya sen
hergün aynı yemeği yiyebilirmsiin
değişik kişilerle sekste dedğişik haz değişik tat veriri... bu böyledir evli olsanda olmasanda
Sıkılırım
Hayır defalarca köklerim
Evet sıkılırım
Seninleyse sıkılmam
Sıkılmam
Yorumsuz.
Evet
Peki sen?
Sen peki?