Gizli Üye(30-35)+1 yılbakireliğini koru ; seks yaptıkca yapası gelir insanın. şimdi bakireliğini koruyamazsan ilerde kaç kişiyle yattığını sayamazsın. her begendiğine verenler var.
bu yaşlar azgınlık yaşı 5 sene sonra isteğin azalır 30 undan sonra azalma olur bakireliğini korursan tabi koruyamazsan 30 undada azgın olursun :D ömür boyu vermeye devam edersin
son durak 60 yaş 60 a kadar sevişme düşünür kadınlar ama o yasta çok durgun oluyorlar azgınına ben nadir rastladım :)16 Yorumla
Soran+1 yıl25 te 30 da da yapsam o zaman istek azalmaz herhalde yine yaptıkça yapasım gelir yanlış mıyım?
Cevap sahibi+1 yılyaptıkca yapasın gelecek. ama evliliğin şöyle bir özelliği var evlendiğinde nasılsa elimin altında gözümün önünde diyerek sexe doyuyor insan her zaman seks düşünmüyor seks istemiyor bekarken günde 5 defa seks düşünüyorsan evlilikde en fazla günde 1 oda kocan doyuruyor zaten.. ama evlenmeden verirsen azgınlığın 30 dada artar 40 dada artar 50 de bile azgın olursun neden çünkü düzenli seks olsa bile evlilik gibi değil. bak mesela benim Şu an düzenli seks arkadaşım var istediğim gün gidip yapıyorum ama doyamıyorum neden çünkü psikolojik. psikoloji çok etkili evli olsaydım nasılsa her gün evdeyim diye Seksi çok istemezzdim eve gedliğimde eşim olcakdı ama Şu an eşim yok ailem var düzenli seks arkadaşıma 2 günde bir gidiyorum her gidişimde azgın doyumsuz oluyorum sexden sonrada doymuyorum buda ona benzer işte evlenmeden verme evlendinmi boşanma boşananları görüyoz kurt var gibi hareketli oluyolar yerinde duramıyolar enerjileri patlıyo neden bikere vermiş uzun süre vermemiş kudurmuş :)
Soran+1 yılSaöma bencr o zaman evli erkekler neden aldatıyor
Cevap sahibi+1 yılevli erkekler pek çok sebebden aldatır maddelerle anlatıyim istersen
* macera peşindedir
*değişiklik istiyordur
*baskasını merak ediyordur bununla sevişsem nasıl olur gibisinden
* duygusal olarak ( karısını sevmemesi baskasını begenmesi gibi)
*eşi doyurmuyordur ( bazı kadınlar eşlerine vermiyor bazısı isteksizlikden bazısı cezadan veya istediği halde uyuzluğundan bazı salak kızlar var seks ikinci hatta beşinci planda mantığı öyleleri aldatılmayı hak ediyor)
Soran+1 yılPeki bende azalır mı ya azalmasından korkuyorum 40 tan sonra tabi azalır dediğim gibi ama ondan önce mesela şuanki yaşla 10 sene sonrası bir olurmu libidom yüksek bence yaşıtlarıma göre baya ama
Cevap sahibi+1 yılşuanki yaşla 10 sene sonrası bir olur belki...
bende çok rastladım 30 yasında azgın bakirelere evlenelim beni boz kızlığımı al her gün sevişelim diyenlere rastladım ama 30 undan sonra bakireliğini korumak daha kolay oluyo..
ama bir kere seks yaparsan ilerleyen zamanlar da içki içtim ona buna verdim diye soru soranları görüyoruz sitede.. elinde olmadan cesaretle istediğine veriyorlar 26 kişiyle yattım diyenleri gördüm bu sitede.. oyüzden bakirelik önemli kaç kişiyle yattığını bilemeyiz bakire olmayanların güvenemeyiz evlenmemekde bıraz haklıyız
En İyi Cevaplar
Seksle ten uyumu olmaz, bir insani seviyorsan, ortak hersey hosuna gidiyor, onunla mutluysan, ten uyumu odur, burdaki önce seks yapayim tadina bakayim, begenirsem alirim ten uyumu degil.
Seks istegine gelince evlenirsen tabiki normale dönersin, su an istek ve merka bir arada ve hic yememisin, yeyince doyarsin10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl20 yaşında ben de öyleydim, hala da durum aynı. Sağlıklı olan da istekli olman zaten. O diğer kadınlar istekli deüil dediklerin evlendikten sonra kocasıyla bin tane sorun yaşıyor. Mast yapmayı deneye bilirsin, sevgilin varsa onunla keşf ede bilirsin. Sana kalmış tercih
34 Yorumla- +1 yıl
30 dan sonra kesfediyo kadinlar istek ve bedenin ozgurlugunu ama
Cevap sahibi+1 yıl30dan sonra mı? 😀 bunun normali ne zaman ergenliğe girersen o zaman keşfetmektir. 30dan sonra artık kadın olgunlaştığı için bu konuda fikirleri oturur
- +1 yıl
olgun ergrn giibi degildir demek istedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılKizz bu istediği nerden buluyorsnz :)) ben evliym bendr fzla istekk yok ne yiypp ne iciyorsnz?
44 Yorumla
Soran+1 yılPeki evşenmeden önce istekli miydin yni sonradan azalma oldumu
- +1 yıl
evli olup isteksiz olmak zor
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden once istekliydm sanki brazcik evlilikten sora azaldi
- +1 yıl
atesleyen kisik ateste pisiriyo sankii seni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBakirelikle alakası yok, libidon nasıl yüksekse öyle gidiyor.
30 Yorumla
+1 yılBazı insanlarda bu istek daha çok iken, bazılarında daha az olabiliyor. Bir de bakire olmanın etkisi falan falan. Her neyse. Cinsellik yaşandıkça aman bu muymus, denilebilir. Fakat diğer bir etken ise gerçekten çok güzelmiş de denebilir. Bu biraz partnerine bağlı tabi
00 Yorumla
+1 yılaslında senin yaşında kadında erkekte isteklidir, tabi kızlar bunu kendi aralarında söylemezler, mast bile yapmıyorum derler, bilmiyorum derler, aklıma bile gelmiyor derler, ama aslında her fırsatta kendinilerini tatmin ederler :) ileride bu durum azalmaz. sevişirsen daha çok istersin, bir şeyi yaşamadan istemekle yaşayıp istemek çok farklıdır :)
00 YorumlaSeviştikçe, libido yükseldikçe sevişme isteği daha da artar. Ama hormonlar yaşlandıkça, zamanla illaki azalır. Şimdi 20 yaşındaki kızın libidosu ile 60 yaşındaki bir kadınınki bir değildir.
10 YorumlaYaşın ilerledikçe Spiderman gibi duvarlara tırmanacaksın.
42 Yorumlahormonlarindan dolayi ve yasindaki insanlarinda istekleri vardir
40 Yorumla
+1 yılSen önce bir yaşa ten uyumunu şimdi heyecandan anlayamazsın seviştikçe kişiye göre istek artması ya da azalması olabilir sen yaşadıktan sonra buradan yaz biz okuyalım :)
00 Yorumla
+1 yılAzalmaz coğalır canım akrep erkeği bul o tam senin burcun
31 Yorumla- +1 yıl
Ben Akrep erkeğiyim ama yaşıma uygun birisi olsun...
Seviştiğib kili sana zevk verir tatmin ederse isteğinde azalma olmaz. Ama zevk almazsan körelir duyguların
16 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence evlenene kadar azalmaz. Benm yasım daha ileri azalmadı ama. Evlenince artar mı azalır mı bilemiyorum
438 Yorumla- +1 yıl
kadinlar 30 dan sonra cosuyo ama
Cevap sahibi+1 yılÖyleyse daha kötü olacak desene
- +1 yıl
evet yas kac snn
Cevap sahibi+1 yıl27😊
- +1 yıl
himm 30 dan sonra oyun degisir bence
Cevap sahibi+1 yılHmm olabilir 😊 bakalm
- +1 yıl
utangacligini attin mi
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani😊
- +1 yıl
bizim kızlar utangac oluyo ya 17 25 arasi genelde yapmak istedigini yapamio ciplakliktan utanıyo
Cevap sahibi+1 yılHee ben de öyleyim ya zaten. Herhangi bir yasanmışlığmda yok 😊
- +1 yıl
himm sifir km sin yani
Cevap sahibi+1 yılÖyle diyebilirz. Sen öyle değilsn sanki😊
- +1 yıl
bende sizdenim :))) sifir hic kutu acilmamis :)))
Cevap sahibi+1 yılİnanayım mı 😊😊
- +1 yıl
hayir sen nlr yasadin simdiye kadar
Cevap sahibi+1 yılHayır😂😂 ya bir şey yaşamadım😂 burdan da anlatmak zor olur ama sen neler yaşadn
Cevap sahibi+1 yılBana mı anlatcan 😊
Cevap sahibi+1 yılProfil resminden belli oluyor😊
- +1 yıl
ozel o zmn
Cevap sahibi+1 yılÖzelden mi anlatcan
Cevap sahibi+1 yılHayır
- +1 yıl
ewet sende anlatirsin
- +1 yıl
sırlarını merak ettim
Cevap sahibi+1 yılBenm hiç anlatıcak bir sırrım yok ama 😊
Cevap sahibi+1 yılBana mı dedin
- +1 yıl
iyi geceler o zmn byyyy
- +1 yıl
Azalan değil artan bişey kesinlikle katılıyorum😄
Cevap sahibi+1 yılNeden 😊
evet bekaretten dolayı tam zevki alamıyorsun zamanla düzene girince azalır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. geçmezzzzzz :D kısaca
https://www.youtube.com/watch?v=QFsBhjO3uwM00 Yorumla
+1 yılbu sende ki durumun aciklamsi hormonlarinla alakali evli olsanda azalmaz cogalmaz ayni istekli durum devam eder insanin istegini hormonlari belirler hormonlari cok calisan kadini gunde on kere yapsanda azalmazda cogalmazda istegi 😉😊
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIstek olmalı zaten ama gereğini düzgün şekilde yapmalısın yani herkesle değil mast yap degisik şekillerde yap mesela
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl değişik şekillerde yapılıyor
Cevap sahibi+1 yılYani hep aynı şekild e yaparsan sıkıcı gelir yani degisik şeyler düşün kur kafanda hissederek yap iki orta şimdi ayıp olur yani bunları anlatmam
Cevap sahibi+1 yılMesela sen yaparken nasil yapiyosun desem anlatirmisin burda
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Azalmaz. Bu istekli tavrın senin sürekli yapında yer alır.
00 Yorumla
+1 yılSen kendine bir eşek bul cicim. O anlatır sana sevişmenin ne demek olduğunu.
00 Yorumla
+1 yıl30 yaşına kadar 1 tık bile azalmaz. Ha artabilir o kesin.
00 Yorumla
+1 yılDuzenli birlikteligin olmadikca gecmez bu atesle yakinda verirsin😏
00 YorumlaBu yaşlarda istekli olman normal. Evlenince başka sorunlar ortaya çıkıyor iş stres yorgunluk olumsuz etkiliyor istek azalabiliyor hayat şartlarına bağlı
00 YorumlaCevreni ortamını degistir. Hobi edin geçer. Ihtiyaç degil nasil olsa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılartar ben de sen gibiydım bir 8 yıl sonra dahada fena olucaksın
47 Yorumla- +1 yıl
evli misin
Cevap sahibi+1 yıl@atomcellat sanane
- +1 yıl
peki
- +1 yıl
Bence de giderek artıyor
Cevap sahibi+1 yıl@samett0 evet deli olucak
+1 yılYaşlanana kadar geçmez. Müslümansanız buradakilere uyup zina etmemelisiniz.
00 Yorumla
+1 yılAzalacağını sanmam yaşadıkça doyumsuzluk oluyor bende.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstemen gayet normal bence, ben bile 17 yaşımda ilk cinselliğimi yaşadım çok sevdiğimle. Halada öyle. Yani şuki, bir kere tadarsan bırakamazsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Normal bu yasta camnin istemesi istedikce gerekeni yap rahatla..
Ilerde yavaslr00 Yorumla
+1 yılDurust olmak gerekirse azalmiyor tabi kadinlarda nasil bilmiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu yaşlarda gayet normal yeter ki yanlış insanlarla yaşama bunu. Evde pc başında kendini tatmin et ama bağımlısı da olma.
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yıldüzenli hale gelirse zaten sorun kalmaz bunu ilerisi için dedim sen mast falan yap dizginle kendini
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılNormal istekll olman. Seviştikçe azalır isteğin ilerde.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltadini alirsan ya daha çok istersin ya da sogursun
00 Yorumla
+1 yılHormonlarindan dolayi senin elinde olan bisi degil bu
00 YorumlaSeks yaşamın 'nasıl.
Anal oral sevişme vs vs var mı00 Yorumlabı kere baslarsan bu azgınlıkla sonu eskortluk aman dıkkat
00 Yorumla
+1 yılBenden biliyorum hic azalmiyor ya hep istiyorum bu yuzden evlenmek istiyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Karşıdaki insan partnerini daha da ateslerse o istek hic bitmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de şu son 7 yildir cinsel isteğim yok, hap kullaniyorum ondan.
00 Yorumla20 yaşındayken çok normal bence. BU seks sevişsende sevişmesende her zaman isteğin olacak
00 Yorumla
+1 yılseni yalan bir erkek olsa ne yapardın her fırsata vajıananı yalayan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı durum bendede var bakirim surekli mast yapmak istiyorum aklimda hep gercek s*x var
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAhhaaa kadınlarda biri altta demiş ki akrep erkeği bul o tam sana göre diye :) ee ben akrep erkeğiyim yukardada durumumu anlattim senle ayni durumdayim bence beni kaçırma
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden geçmicek galiba 😂
511 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@batu4b hayir
Cevap sahibi+1 yıl@batu4b 25 evet ondn söyledim zaten ama yazmam Özelden burdan biri var üzülür yazarsam
Cevap sahibi+1 yıl@batu4b üzülcek bisey yapmam
Cevap sahibi+1 yıl@batu4b kapatcakti bana sifresini de verdi ama girmedim girmem kapatma dedim neyse
+1 yılartarak devam edecek menepoza kadar
00 Yorumla
+1 yılazalmassa yanima gel şekerim
00 Yorumla
+1 yılMerak ettiğin için böyle ve güzel bir durum 😉
00 Yorumla
+1 yılSeviş bunun bakirelik ile alakası yokki
00 Yorumla
+1 yıl27 yaşındayım hiçte geçmedi giderek arttı 😄
00 Yorumla
+1 yılKötü birşey değil zevk alır zevk verirsin
00 Yorumlasevişmezsen azalmaz. sevişmen gerek
00 Yorumlaazalmaz aynen devam ederrr
00 Yorumla
+1 yılGecmez ama dogal bisey
00 Yorumla
+1 yılGeçer geçer sevişince geçiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO zevki tadınca daha çok istersin :D
00 Yorumladoyana kadar devam.. sonra seyreklesir
00 Yorumla
+1 yılBnde akrebim senin gibiyim
00 YorumlaEvlendiğinde düzene biner isteğin dahada artabilir
00 Yorumla
+1 yılZamanla geçer
21 Yorumla
+1 yılBurda seni ne boşaltanlar olur
00 Yorumla
+1 yılgeçmemesi daha önemli değil mi
00 YorumlaGece olunca hangimizinki istemiyor ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyedikten sonra rahatlarsın bence :)
00 Yorumla- Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne