Çekimi fazla hissettiğim biriyle öpüştüğüm zaman bi yapışıyorum 5 10 dk falan kesintisiz sürüyor sonra tekrar tekrar bu 1 saate yakın sürecek kadar öpüşmeyi çok seviyorum. İtici bir şey mi bu? Benimki öpüşmeyi çok sevmiyordu da acaba ben mi sıkıyordum diye düşünüyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Temel matematikten mi alalım arkadaşım illa 5 dk dediğin 300 saniye 😂😂 5 dk yı mı bilmiyorsunuz 😂
Uzun öpüşmeyi çok sevmek karşı taraf için sıkıcı bir şey mi?
Kadın isteksiz olduğu için erkek isteksiz, erkek isteksiz olduğu için kadın isteksiz yavrum. Seks delisi bir kadının hayatındaki adamı yükseltememe şansı olduğuna inanıyor musun ahsf
5 dk ya takildim ki 10 dk da var gerçekçi değil bana gerçekçi gelmedi o yüzden kusura bakma pek mümkün gözükmüyor düşün şimdi 5 dk lık bir öpüşme vidyosu olsa oturup 5 dk onu izlemezsin bile 😂😂😂 neyse zevkler ve renkler tartışılmaz saygı duyuyorum
Son yorumum bu konuda birinin seni sevdiğini seni kaç dk optuguyle ölçme bence farklı kriterler de olabilir ayrıca ben de kimseyi 5 dk öpmem kimsede beni 5 dk aralıksız öpmesin gerek yok 😂😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Hayır değildir
Bence de ya
Yani kişiden kişiye değişir belki ama ben de senin gibiyim ön sevişmeyi özellikle öpüşmeyi uzun tutarım
İş üstündeyken öpüşmüyorsan daha önce yaşamamışsın demektir
Anlamadım bunu
Seks esnasında öpüşmüyorsan, daha önce hayatı yaşamamışsın demektir diyorum
Var ruhsuzlar ya
Vazife olarak gören hemcinslerin, istek gidermek olarak gören hemcinslerim var tabii
Sonra diyorlar kadın isteksiz hehe canım 😂 hakkını veren erkek var sanki
Tartışmaya açık mevzular :d
Tortoşmoyo kardeşim movsolor 😂 açık maçık değil net
O... çok yazdık o.. ç. Anladı ya 😂😂
Kadın isteksiz olduğu için erkek isteksiz, erkek isteksiz olduğu için kadın isteksiz yavrum. Seks delisi bir kadının hayatındaki adamı yükseltememe şansı olduğuna inanıyor musun ahsf
Bilemem şahibeli konular 😂
Mesele isteksizliği değildi ki adam üstüme atlıyordu ama öpüşmeyi sevmiyordu seks düşkünüydü
Ben de bu sıkıyor mu erkekleri diye düşünüp sordum
Hanzoca seksi tercih eden sığırın tekiymiş, aşkla seksi öğretebilirdin hemen pes etmeseydin :d
Aynen öyle sen beni anlıyorsun 😂😂
5 dk kesintisiz öpusemezsin dişci misin arkadaşım sen 😂😂😂
Bilmiyorum oluyor işte ben de anlamıyorum ama bayağı uzun sürüyor
5 dk kısmına niye takıldınız ki bahsedilen tutup bırakmamak
5 dk ya takildim ki 10 dk da var gerçekçi değil bana gerçekçi gelmedi o yüzden kusura bakma pek mümkün gözükmüyor düşün şimdi 5 dk lık bir öpüşme vidyosu olsa oturup 5 dk onu izlemezsin bile 😂😂😂 neyse zevkler ve renkler tartışılmaz saygı duyuyorum
Seven biri olsa yaparım da öpüşmeyi seven erkek doğada 4 yapraklı yonca gibi yok ki varsa da bende şans yok
Denk gelmiyor
Son yorumum bu konuda birinin seni sevdiğini seni kaç dk optuguyle ölçme bence farklı kriterler de olabilir ayrıca ben de kimseyi 5 dk öpmem kimsede beni 5 dk aralıksız öpmesin gerek yok 😂😂😂
Yahu öpüşmeyi seven biri olsa diyorum hey allam
herkes öpüşmeyi sever senin durumun farklı 10 dakikaaaaaa 😂😂😂
Herkes sevmiyor işte
Sen bundan sonraki ilişkilerinde bunu bir kriter olarak koy rahat edersin
öpüşmek güzeldir evet ama 1 saate yakın fazla yani.. oral dersen bak gün boyu sıkılmadan yapabiirm..
Benim için çok zevkli ben uzun öpüşmeyi çok seviyorum öpüşürken sevişmek çok zevkli
Gayet güzel. Girip bacaklarının arasına uzun uzun öpmek dudakları ısıra ısıra efsane bir şey.
karsiilikli cekimle alakali. o an o tadi ve sicakligi hissettiysen gider
Ya inanmıyorum 🙊😍
Ben de böyleyim seks falan değil de böyle dakikalar saatlerce öpüşmek falan istiyorum sadece 😍🔥
Şu an biri var mı peki yoksa boşta mısın
Valla bir yapıştım mı bidaha zor ayrılırım o dudaklardan 😍🔥
Bize cevap yok mu aşk olsun ya 😀🙃♥️
Orada mısın
Ya bırak şimdi 5 dkyi hesaplamayı falan sen boş ver o boş konuşanları ya 😂
O kadar şey yazıyorum insan bı cevap verir aşk olsun ya
Sussana ya 😂😂😂
Seninkini dövelim 😀
Olur valla ben okeyim veriyoum adresi yaz
Yazıyorum 🤣
Şahane olmalı ya umarım bir gün
Öpüşme dedigin max 10dk dır ya
Normal, uzun uzun öpüşülür bence
ne kadar uzun ve sehvetlı olduguna baglı
Kucakta opusme olmali
En sevdiğim şey... Öpüşmeden bosalamam:))
Bi yerden sonra bayıyor ya😂
Hangi dk dan sonra bayıyor
Kişiden kişiye göre değişir.
Sabırsız biri ise sikinti 😂😂
Fazlasıyla öyleydi
Öyleydi simdi kimse yok ozamna oylemi😀
Öpüşmek iyidir
Dil. emmeyi de seviyor musun
Hişşş oralar çok özel 😂
Sevmeyen mi varmış ki onu 😂😂
Sizi çok merak ettim
5 - 10 dak. Az
Tutup bırakmamayı kastediyorum. 5 dk bırakmadan öpecek kadını bul öyle konuşalım 😂
Çoooookkkkk
Hıhı 😂
Sen yapamıyon diye neden kıskanıyon
Ben mi yapamıyorum 😂 öpüşmeyi seveni denk gelmedi
Bencede🤫
Uzun öpüşmek iyidir.
Öpüşmek s. KS yapmaktan daha zevkli bence
En az 30mdk